|
|
| נשלח ב-24/8/2010 14:42 |
|
| |
תלמיד טועה! מתי ואיפה כתבתי או אמרתי שהרב מצגר מטומטם?
תלמידים הזהרו בדבריכם שמא יבוא הרבנים וישמעו, וילמדו מדבריכם, ונמצא שם מחולל.
לע"ד הרב מצגר לא ראוי להיות רב ראשי, לא אמנה את הסיבות הרכיליתיות, אבל על אדם שמרכלים ומספרים סיפורים, לא ראוי בעיני להיות ר"ר ובהחלט יכול להיות שהכל שקר וכזב, ורק חורשי רע ורעתו במיוחד, הפיצו אותן.. אבל כאמור הוא ר"ר ולרב ראשי מגיע את הכבוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 14:53 |
|
| |
המאבק החרדי נגד הגיורים הלא אורתודוקסים עדיין רחוק מלהסתיים. מקורב מאד ליו"ר ש"ס ושר הפנים אלי ישי, הבטיח כי חייהם של גרים רפורמים וקונסרבטיבים שיבואו להירשם כיהודים לא יהיו קלים: "נעשה להם את המוות, נוציא להם את הנשמה, באמת נעשה להם את הגיור לחומרא", אמר. במרכז ההתקפות של החרדים עומד היועץ המשפטי לממשלה אליקים רובינשטיין. התקפה חריפה במיוחד ניפק השבוע הרב אברהם יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף ורבה של חולון, שכינה את רובינשטיין "נקלה", "נבזה", "רשע" - ואמר כי "מי שמחטיא את הרבים הוא גרוע יותר מהמחבלים". הדברים נאמרו במסגרת שידור בתחנת הרדיו החרדית-פיראטית "כל האמת" והתייחסו להוראתו של רובינשטיין לשר הפנים ויו"ר ש"ס אלי ישי, למלא את הוראת בג"ץ ולרשום גרים רפורמים וקונסרבטיבים כיהודים בתעודות הזהות ובמרשם האוכלוסין. הרב אברהם יוסף אמר כי "אי אפשר עוד להבליג, זו רדיפת היהדות, לא רדיפת שר הפנים אלי ישי". על רובינשטיין הוא אמר: "איש נקלה ונבזה, אין לי מילים יותר פשוטות מלבטא את מה שנקעה נפשנו מהאיש הרשע שיושב על כס היועץ המשפטי לממשלה שאין לו לא דת ולא דין... אינני יודע מה מריץ את האיש הזה היועץ המשפטי לממשלה, להיות בכוח נגד התורה. האם הוא רוצה להיות שופט בבית המשפט העליון? הרי שופטי בית המשפט העליון בזים לו, הם רואים אותו בשיא קלונו ושפלותו שאין לו שום דבר יקר וקדוש. הכיפה שעל ראשו היא צחוק". הרב אברהם יוסף התייחס גם למצב הביטחוני ואמר: "יש לנו הרבה אסונות אבל אם יש אחד האסונות היותר נוראיים זה האסון שנקרא בית המשפט העליון" |
| | | * id="flashad" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="250" height="250">
<* | |
|
בהמשך החריף את הדברים ואמר כי "מי שמחטיא את הרבים גרוע יותר מהמחבלים": "כל יום שומעים על נפילתם של כל מיני יהודים, כל מיני אנשים לצערנו הרב. .. עם כל הכאב הנורא שבדבר רבותינו אמרו 'גדול המחטיאו יותר מההורגו'. אני לא בא חס ושלום להצדיק את המחבלים, לא יכול שום אדם בר דעת שיצדיק אותם אלא אם כן זקוק לטיפול פסיכיאטרי. הדבר היחיד שאני בא לומר שמי שמחטיא את הרבים גרוע יותר מהמחבלים. מי שמחטיא את הרבים גדול עוונו מנשוא. אדם כזה שמחטיא את הרבים הוא יותר מההורג את הרבים". יצוין כי הרב יוסף קרא למאזינים לנקוט נגד היועץ בפעילות של כתיבת מכתבים בלבד "ולא שום דרך אחרת".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 15:03 |
|
| |
ירוח
כתבת על פסיקתו של הרב יוסף שהיא מטומטמת
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 15:17 |
|
| |
אכן הפסיקה מטומטמת , ולא הפוסק.
יש לי חדשות טובות- יש הרבה פסיקות מטומטמות לא מבוססות שיוצאים לא מדין התורה- אלא ממוחם הקודח וביטנם הטופח של הרבה מהגדויילים.
הגוילם באת לתקן? הסיפור רק מחזק את הטענה כי הפסיקות הם לפי הכעסים והפוליטיקה העכשוית, ואין לה כלום אם דעת התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 16:19 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | כל פסיקה מטופשת זוכה לדיון- מה עם פסיקותיו של הרב הגאון- אלינור חן- שליטא.? האם הם לא ראוים לדיון דומה? |
|
מסתם אתה מתכוון לאליאור חן (ולא אלינור), אולי תגיד מה הם פסיקותיו? כמי שמקורב אליו אני לא יודע על שום פסק שפסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 16:51 |
|
| |
מזל-מזל מזל שתלמידו של הרב אליאור חן, בא בצל קורותינו, ותיקן לנו את השם.
מזל שלי שלא הייתי תלמידו- וכמו שאת פסקיו של הרב יוסף- קראתי בכלי התקשורת. כך את פסקיו של הרב אליאור. וכך היה כתוב- הרב ציוה על תלמידיו לענות את הילדים -בכדי להציא מהם את כוחות הטומאה ואת השדים וכו'- לא מילה במילה- כי לא חשבתי אז שעלי לרשום את הפסקים לדורות, אבל כנראה שהמציאות חזקה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 17:30 |
|
| |
בהזדמנות זו, אני שולח לרב יוסף את איחוליי ליום הולדתו שיחול מתיישהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 19:23 |
|
| |
לתועלת הציבור הכמה לאחל מזל טוב ליום הולדתו של כב' הרב, יש להתחמש בסבלנות יום הולדתו של כבוד הרב אברהם יוסף. כ"ה בתמוז ה'תש"ט למינינם (22 ביולי 1949), נא לרשום ביומן - לא יהיו תזכורות איחולי שנה טובה יתקבלו אצל כבוד הרב בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 21:22 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | מזל-מזל מזל שתלמידו של הרב אליאור חן, בא בצל קורותינו, ותיקן לנו את השם.
מזל שלי שלא הייתי תלמידו- וכמו שאת פסקיו של הרב יוסף- קראתי בכלי התקשורת. כך את פסקיו של הרב אליאור. וכך היה כתוב- הרב ציוה על תלמידיו לענות את הילדים -בכדי להציא מהם את כוחות הטומאה ואת השדים וכו'- לא מילה במילה- כי לא חשבתי אז שעלי לרשום את הפסקים לדורות, אבל כנראה שהמציאות חזקה יותר. |
|
חשבתי שחברי עצכ"ח לא מאמינים בתמימות למה שכתוב בתשקורת ממש כ'מציאות'!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 00:08 |
|
| |
למרות שנהניתי כאחד האדם מן החריפות של מיכי וירוחם, נדמה שהנידון היה אמור להיות האם שופט במדינת ישראל פסול להצטרף למנין, כלומר שהוא רשע?
היו מקורות אבל לא הבנתי אותם מספיק (נכון שאני עייף ולא התאמצתי). אולי יבוארו?
ואם כבר אז כבר. מה עם יהודי חרדי (או לאו דווקא) המשמש כשופט בארץ אחרת, נניח בדמוקרטיה של מר ב. ח. אובאמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 01:53 |
|
| |
כאן נכתבו דברים בשעה מאוחרת ללא בדיקה. מתנצל.
תוקן על ידי בחגוויהסל ב- 25/08/2010 02:12:23
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 14:54 |
|
| |
רח"ל איזה פס"ד אנטישמי של רובנשטיין...
השופט לחסיד ברסלב: אין אומן, תתפלל בארץ
חסיד ברסלב שהורשע בהתעללות בקטין יחד עם רעייתו, ביקש מבית המשפט העליון לצאת לאומן, להתפלל על קברו של רבי נחמן לקראת גזר הדין • השופט אליקים רובינשטיין פסק: תתפלל בארץ
יהושע הכהן, בחדרי חרדים
תאריך: 25/08/2010 09:28:00 |
שופט בית המשפט העליון, אליקים רובינשטיין "זרק מכל המדרגות" חסיד ברסלב שהורשע יחד עם אשתו בהתעללות בילדם וביקש לצאת לאומן, להשתטח על קברו של רבי נחמן מברסלב בראש השנה, לקראת גזר דינו הצפוי בקרוב.
רובינשטיין קבע כי הכלל הוא שאדם שהורשע בעבירות חמורות לא ייצא מהארץ בטרם נגזר עונשו, אלא אם מדובר בעניין רפואי דחוף. "היציאה לאומן אינה חיונית במקרה זה", פסק השופט והוסיף כי זכותו הבסיסית של האב לתפילה אינה נפגעת, שכן, הוא יכול להתפלל בארץ הקודש.
האב ואשתו, שניהם כבני שלושים, הורשעו בבית המשפט המחוזי בתל אביב בעברות של התעללות בקטין חסר ישע על ידי אחראי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 15:14 |
|
| |
הגוילם רח"ל איזה פס"ד אנטישמי של רובנשטיין...
כתבת זאת ברצינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 15:23 |
|
| |
ירוחמ
צוואת ר' אליעזר הגדול לתלמידיו. הזהרו בכבוד חבירכם וכו' וכשאתם מתפללים דעו לפני מי אתם עומדים (ברכות כח ב). זאת אומרת שכבוד וטובת הזולת קודמת לתפילה.
הבאתי את זה להראות את דרגת האבסורדיות אליה הגענו.
|
|
|
|
|