לא הצלחתי לקבל היתר רשמי לצלם באירוע לכן במשך החלק הראשון לא צילמתי בכלל, אבל לאחר בקשה אישית מריבי אזרתי אומץ וצילמתי.
יש לי מצלמה גדולה ולא רציתי למשוך תשומת לב אז צילמתי בישיבה מהמקום, לכן אל תצפו ליותר מדי. יש אנשים שמסתירים מדי פעם.
הוידאו מחולק ל-2 חלקים, כשכל חלק מגיע בשלשות ב-RAR
מכיוון שאני ברימון ואין לי גישה לשרתים, העליתי לשרת הפרטי שלי שמוגבל לחצי ג'יגה ולכן הוידאו מחולק ל-2.
קישורי ההורדה יהיו תקפים עד יום רביעי בערב (סביבות 20:00) ולאחר מכן אני אעלה את החלק השני.
מי שיוכל להעלות לשרת אחר שזה יהיה שם באופן קבוע - תע"ב.
משום מה יש בעיה עם חילוץ הקבצים. אל תורידו בינתיים
נשלח ב-24/8/2010 07:18
פסנתר, על כל מקרה- ממש תודה ענקית!
נשלח ב-24/8/2010 08:56
תודה!! חיכיתי לוידאו שלך, עכשיו אני מוריד. חבל שלא צילמת מההתחלה... והמצלמה שלך לא כזאת גדולה :)
נשלח ב-24/8/2010 15:46
הקישורים תוקנו
עידודודו כתב:
תודה!!
חיכיתי לוידאו שלך, עכשיו אני מוריד.
חבל שלא צילמת מההתחלה...
והמצלמה שלך לא כזאת גדולה :)
מאיפה אתה מכיר את המצלמה שלי? נפגשנו בהופעה?
המצלמה עצמה לא גדולה רק שבד"כ מחובר אליה מיקרופון חיצוני שהופך אותה לקצת מאיימת, וכדי לא למשוך תשומת לב הורדתי אותו ככה שהסאונד מגיע מהמיק' המובנה של המצלמה. באיכות פחות טובה מזו של המיק' החיצוני.
פסנתר כנף לי הקישורים לא מחולצים וזה לא נותן לחלץ אותם
נשלח ב-24/8/2010 17:09
הקישורים לא עובדים
נשלח ב-24/8/2010 17:25
קודם כל הקישורים עובדים. הורדתי מהם בעצמי לפני שהכרזתי שהם תקינים. זה יורד ב-3 קבצי RAR אם אין לכם את תוכנת WINRAR תצטרכו להוריד ולהתקין אותה. (תוכנה חינמית ופשוטה, חיפוש קצר בגוגל) לאחר שהורדתם את 3 הקבצים אתם צריכים ללחוץ עם לחצן העכבר הימני על החלק הראשון (part1) ולבחור ב-חלק לכאן או extract here וזה אמור לתת לכם קובץ וידאו בגודל של 270 MB בערך.
נשלח ב-24/8/2010 17:57
טוב תודה בכל אופן....
נשלח ב-24/8/2010 18:27
תודה רבה, הסרטה טובה.
נשלח ב-24/8/2010 19:14
תודה רבה ואכן לכך זמן עד שהוא יסריט ודרך אגב מה אם ההסרטה של הישיבה בויז???
נשלח ב-24/8/2010 19:36
אני מוריד עכשיו את הלינקים החדשים. אם אתה רוצה אני יכול לפרסם אותה להורדה ישירה (כמו אצלך רק משרת שלי), אבל אני הולך לעשות את זה לזמן מוגבל, אז כשאתה מוריד את הלינקים האלה תודיע לי ואני אפרסם את שלי.
חבל שלא שמת את המיקרופון החיצוני... לפחות היה וידאו אחד אם איכות טובה...
ודרך אגב, ישבתי לידך ובגללך אני נכנס לפה כל כמעט כל יום מאז ההופעה קבל קרדיט :)
נשלח ב-24/8/2010 23:12
פסנתר, תודה - תודה - ת ו ד ה ! ! !
נשלח ב-25/8/2010 01:47
פסנתר - מקסים!! צילום יפהפה. הספקתי רק לרפרף, וכבר קלטתי את הבעות הפנים של הילדים על הבמה... הרגשתי כמו בָּהופעה...
(כוחאש, טוב לשמוע שאתה חי. אתה עושה חרם על האשכול של מכונת הזמן? וריבי, ראית באמת את גלריית התמונות של פסנתר מההופעה של ישיבה בויז?)
ושאלה: זה נגמר ביומולדת של יואלי פינטו - או שזה רק אצלי?
תוקן על ידי אידי ב- 25/08/2010 01:51:09
נשלח ב-25/8/2010 02:19
תודה על הפרגונים... אם זה נחשב טוב לדעתכם אז מעניין מה הייתם אומרים אם הייתי מצלם בעמידה עם חצובה ומיקרופון חיצוני... עולם אחר.
אידי - כתבתי שזה יגיע בשני חלקים. אין לי מקום בשרת כדי להעלות את הכל ביחד. אז מחר בלילה אני מעלה את 3 החלקים הבאים.