| נשלח ב-24/8/2010 09:19 |
|
| |
אחותי התארסה!!! ומה איתי?
למרות שקיבלתי על עצמי שבל"נ לא אתחבר לכאן לא התאפקתי והייתי חייבת לפתוח את האשכול הזה.....
(ולשואלים מדוע? זאת משום שאני לא רואה את הפורום הזה בעין יפה שבחורים ובחורים מתכתבים בניהם ובמיוחד שיש כאן את האפשרות של שליחת הודעות פרטיותץ וכאן אני קוראה לאסיק, לאיזה צורך זה הוקם? האם אתה לא חושב שזה יוצר בעיות?!)
בוא נחזור לנושא שבשבילו לא התאפקתי והחלטתי להכנס ולרשום לכם....
אני מאתמול פשוט לא אני!!!!!
חברתי הטובה התארסה. אותה אחת שאיתה הייתי משוחחת אל תוך הלילה ומספרות על הפגישות הנחמדות ובעיקר על המעצבנות, יוצאות ומבלות ללא הפסקה וביקצר פשוט הכל!!!!!!!!!
אני מצד אחד, מרוגשת עד עמקי נישמתי ומתוודה כאן שיותר מאשר שאחד האחים/יות שלי האמיתים התארסו
ואתמול ריחפתי ברחוב והילכתי כמרקדת ברחבות העיר.
אני עדין לא מעכלת את זה!!!!!!
ומצד שני, מה יהיה? אני לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!! כל החברות הקרובות שלי ביותר התארסו בזמן האחרון!!!!!! בבום אחד גדול ונשארתי כמעט בודדה :(
אוי אלוקים, זה לא יכול להמשך יותר!!!! נו, היכן הוא? הוא חייב להגיע עכשיו ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 15:03 |
|
| |
איזה סיוט. סיוט סיוט סיוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 15:20 |
|
| |
מה קרה, החליטו כולם לעשות את זה ביחד.....??
תחזיקי חזק אחותי!! השעה החשוכה ביותר היא זו שלפני הזריחה!!!!!!
תמשיכי לפרגן לה ולשמוח איתה וגם שלך כבר מגיע!!!!!!!! ומהרררררררר!! בעז"ה!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 17:40 |
|
| |
| גילו_לי כתב: |  | תחזיקי חזק אחותי!!
השעה החשוכה ביותר היא זו שלפני הזריחה!!!!!!
|
|
גמני מצטרפת להנ"ל.
תחזיקי חזק- הישועה קרובה לבוא בעז"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 23:35 |
|
| |
| ויזואלית כתב: |  | למרות שקיבלתי על עצמי שבל"נ לא אתחבר לכאן לא התאפקתי והייתי חייבת לפתוח את האשכול הזה.....
(ולשואלים מדוע? זאת משום שאני לא רואה את הפורום הזה בעין יפה שבחורים ובחורים מתכתבים בניהם ובמיוחד שיש כאן את האפשרות של שליחת הודעות פרטיותץ וכאן אני קוראה לאסיק, לאיזה צורך זה הוקם? האם אתה לא חושב שזה יוצר בעיות?!)
בוא נחזור לנושא שבשבילו לא התאפקתי והחלטתי להכנס ולרשום לכם....
אני מאתמול פשוט לא אני!!!!!
חברתי הטובה התארסה. אותה אחת שאיתה הייתי משוחחת אל תוך הלילה ומספרות על הפגישות הנחמדות ובעיקר על המעצבנות, יוצאות ומבלות ללא הפסקה וביקצר פשוט הכל!!!!!!!!!
אני מצד אחד, מרוגשת עד עמקי נישמתי ומתוודה כאן שיותר מאשר שאחד האחים/יות שלי האמיתים התארסו
ואתמול ריחפתי ברחוב והילכתי כמרקדת ברחבות העיר.
אני עדין לא מעכלת את זה!!!!!!
ומצד שני, מה יהיה? אני לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!! כל החברות הקרובות שלי ביותר התארסו בזמן האחרון!!!!!! בבום אחד גדול ונשארתי כמעט בודדה :(
אוי אלוקים, זה לא יכול להמשך יותר!!!! נו, היכן הוא? הוא חייב להגיע עכשיו ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
צביעות קלאסית, מטיפה נגד הפורום, ובו בעת כותבת בו. לא מתאים לך, לא חייבת לכתוב בפורום.. מזל טוב לרגל אירוסי החברה, ובקרוב גם אצלך. אבל קודם תסגרי על הדעות שלך.
|
| נשלח ב-25/8/2010 00:08 |
|
| |
הרבה מזל טוב ובקרוב אצלך :) רציתי לכתוב לך לגבי הודעות פרטיות שבאמת זה תלוי בך, אפשר לענות שאת לא עונה במסרים, או לא לענות בלי להסביר אבל אחרי מחשבה, את צודקת.. אם זה לא היה מהתחלה אז אולי היה יותר טוב.. אבל בסה"כ צריך להזהר ולשמור את עצמנו במיוחד בתקופה הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 02:45 |
|
| |
מזל טוב!
מה איתך? פששששששיייייי
ה' יושב ומזווג זיווגים...
לא קל, קשה, מעצבן, שחור, מוזר, למה.......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 12:29 |
|
| |
ויזואלית אני מאד מבינה ומזדהה! אחי הקטן שהוא גם במקרה החבר הכי טוב בבית התחתן למזל טוב . הקושי של העזיבה ותחושת הבדידות הם יותר מאשר הקושי של ה"עקיפה".
|
|
|
|
|