| נשלח ב-27/8/2010 01:38 |
|
| |
לשחק את הבלתי-מושגת?
בעבר הייתי נפגשת עם בחורים ודי הייתי עושה סצינות ואפשר לומר שלא הייתי כל כך מושגת
והם מצידם ממש רצו וחלק גם תקופה מאד ארוכה ניסו להחזיר
עם הזמן בשידוכים החלטתי להיות יותר נחמדה, ושהם ירגישו יותר נח ופחות מאוימים מתשובה שלילית.. ומה שקורה זה דווקא הפוך.. פתאום הבחורים מתלבטים ומתחילים להתנדנד בתשובות..
זה קצת מוזר..
דווקא כשאני כאילו באה לקראת ולא עושה להם בעיות.. כלומר, בפגישות אני לא רומזת שאולי אני לא רוצה.. אז נראה שכשהם מרגישים שאני אצלם ביד הרצון שלהם משתנה..
אז מה.. לחזור לזה שוב? למה הם אוהבים את המשחקים האלה..
בא לי להיות טבעית, ואם בחור נחמד לי, אז שיהיה נחמד.. בלי המשחקים האלו..
מה אתם אומרים? לחזור למצב הראשון?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/08/2010 02:47:17
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 02:36 |
|
| |
בשום אופן לא לחשזור למצב הראשון.
ואם אני מנפה את כל הגורמים מסביב (שהשתנית בעוד דברים ובגיל, והבחורים אחרים, ויש גםסתם, כאילו מקריות) ומתייחסת סתם למה שאת כותבת - אז לדעתי גם אלו ש"רדפו" אחרייך אז לא עשו את זה כי הם רצו אותך באמת, לא כולם, פשוט כשאומרים לך לא אתה קודם כל מתנגד, וזה ידוע.
עזבי. תהיי טבעית, חכי למישהו שיהיה טבעי איתך. ומותר להם להתלבט, ומותר להם לא לרצות.
אוטוטו בשורות טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 10:31 |
|
| |
אני מבינה אותך שפתאום כשאת רוצה להיות נחמדה, הם דווקא ה-לא נחמדים, ושוללים. זה מעצבן. אבל הכי כיף, והכי טוב, שתהיי טבעית. פשוט את. אני בטוחה שכשיגיע שלך, הוא יאהב את הפנים האמיתי שלך ולא יעשה פוזות.....
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 13:05 |
|
| |
חשבתי שהתופעה הזו רק אצלי...אני רואה שזה קורה לעוד בנות... לדעתי, כן צריך לשמור על איזשהו מרחק ואולי אפילו להעמיד פנים... כדי ליקר את ערכינו..כיוון שערכן של הבנות בדורנו מאוד נפגע... הוכחה שהם דורשים דירה..כאילו הם שווים את זה ואנחנו לא... וסתם ככה דרכו של גבר היא לכבוש..הם פשוט צריכים להרגיש שכבשו משהו.. ורק אחרי עבודה קשה לומדים להעריך.. תנו להם לעבוד קצת...הרי המצווה היא שלהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 13:11 |
|
| |
תמשיכי להיות טבעית ואמיתית. כך תגיעי בע"ה לבחור שגם הוא יהיה איתך טבעי וכנה.
אם את משחקת ומציגה, יתכן שגם הבחור יתנהג איתך כך.
כדי לחיות חיים טובים, לבנות בית עם יחס טוב וכנה,
צריך להיות טבעיים ואמיתיים - גם בפגישות וגם אחרי אירוסין,
כי כך ימשיך בע"ה הקשר בחיי הנישואין על בסיס טבעי וטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 17:27 |
|
| |
כשתתקלי בחתן להשגה, תהיי כלה להשגה.
|
| נשלח ב-27/8/2010 17:38 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כשתתקלי בחתן להשגה, תהיי כלה להשגה.

|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2010 23:10 |
|
| |
אל תשחקי משחקים, אנחנו לא חילונים, אם יש בחור שמשחק משחקים הוא לא בשבילך!. בחורות שמשחקות אותה קשות להשגה עתידן מר.
תהיי אמיתית זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2010 23:26 |
|
| |
just b u !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2010 01:29 |
|
| |
אסיק.. נא לשנות את הכותרת טנקס.. הכוונה היא לא משחק, זה לא בוגר לשחק .. או שכן.. אבל עבר לי.. התכוונתי שאם משאירים כמה אחוזים פתוחים אז בחורים נוטים להתלהב יותר משום מה ומענין למה דווקא כשהם נתקלים בקטע היותר בוגר, אם אנחנו טבעיים אז דווקא אז זה מוריד מההתלהבות הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2010 10:02 |
|
| |
אני לא חושבת שמדובר בלא להיות מושגת יש ל זה הגדרה אחרת: לא לרדוף. אם תהי מרוחקת מדי וקרירה מדי וסנובית מדי, אולי יהיו כאלו שילחמו- אבל מי אמר שהם נלחמים עליך או סתם רק כדי להשיג משו לא מושג ואז זה כבר יהיה משעמם כי זה כבר בכיס שלהם?
כשאת נקשרת תראי את זה, אבל אל תרדפי אחריו, אל תראי שאת להוטה אחריו תני לו גם לחפש אותך לפעמים, להרגיש שאת חסרה לו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2010 01:42 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | בעבר הייתי נפגשת עם בחורים ודי הייתי עושה סצינות ואפשר לומר שלא הייתי כל כך מושגת
עם הזמן בשידוכים החלטתי להיות יותר נחמדה, ושהם ירגישו יותר נח ופחות מאוימים מתשובה שלילית.. ומה שקורה זה דווקא הפוך.. פתאום הבחורים מתלבטים ומתחילים להתנדנד בתשובות..
זה קצת מוזר..
דווקא כשאני כאילו באה לקראת ולא עושה להם בעיות.. כלומר, בפגישות אני לא רומזת שאולי אני לא רוצה.. אז נראה שכשהם מרגישים שאני אצלם ביד הרצון שלהם משתנה..
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/08/2010 02:47:17 |
|
משחקים אהה אהה,באמת.
אולי כבר תתחילו לגדול כבר פשוט שטויות כל הקטע הזה.
בנדאם נורמלי, צריך להיות נחמד בדייטים ,
וזהוא מה כל הספקולציות האלה אם אני היה ככה או ככה, פשוט ילדותי מאוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 10:43 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | בעבר הייתי נפגשת עם בחורים ודי הייתי עושה סצינות ואפשר לומר שלא הייתי כל כך מושגת
זה קצת מוזר..
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/08/2010 02:47:17 |
|
לא לשחק כלום..
תיהיי מי שאת!
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 11:12 |
|
| |
| תמי_4 כתבה: |  |
אני לא חושבת שמדובר בלא להיות מושגת יש ל זה הגדרה אחרת: לא לרדוף. אם תהי מרוחקת מדי וקרירה מדי וסנובית מדי, אולי יהיו כאלו שילחמו- אבל מי אמר שהם נלחמים עליך או סתם רק כדי להשיג משו לא מושג ואז זה כבר יהיה משעמם כי זה כבר בכיס שלהם?
כשאת נקשרת תראי את זה, אבל אל תרדפי אחריו, אל תראי שאת להוטה אחריו תני לו גם לחפש אותך לפעמים, להרגיש שאת חסרה לו |
|
|
|
|
|
|