| נשלח ב-30/8/2010 07:54 |
|
| |
ענבים משובחים במחיר סביר
בוקר טוב, חברים
שאלה לי אליכם, היכן אוכל לקנות בארץ הקודש ענבים לעשיית יין ביתי, במחיר סביר?
חלק מעושי היין בעצמם, מסתפקים בענבי חברון אותם ניתן לרכוש אפילו בכמויות קטנות ב2-4 ש"ח לקילו, אם בשוק מחנה יהודה, קצת פחות זולל, ואם בשוק הסיטונאי, מעט יותר זול.
יש מי שמביא ענבים משובחים, מן הצפון. אבל המחירים לק"ג הם לפחות 8 ש"ח. וזה מאוד יקר.
האם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזה כרם עם הכשר, או אולי אפילו יקב, שימכור לי כמות לא גדולה, נניח 100 ק"ג, במחיר סביר?
המון תודה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2010 23:16 |
|
| |
מצטער לאכזב אותך א. אבל 8 ש"ח זה מחיר סביר (במיוחד אם זה כולל קראשר) ב. אין צורך בכרם עם הכשר - מספיק לדעת שהגפן היא לא עורלה את המעשרות בכל מקרה אתה תצטרך לעשות מהיין ולא לפני כן (=גמר מלאכה) ג. כורמים לא אובים להתעסק עם כמויות קטנות של 100 ק"ג - יש כמה כורמים שעושים טובה ומוכרים לחובבים אחרי שמכרו את המאסות הגדולות ליקבים (ותמיד יש להיזהר מבציר מאוחר דהיינו ענבים עם בריקס גבוה) בהצלחה בכל מקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2010 15:02 |
|
| |
תודה על התשובה. סוף סוף מישהו מגיב...
א. זה לא מאכזב אותי. להיפך, אם זה המחיר, נשלם בכבוד. הסיבה שחשבתי שזה יקר, בגלל ההשוואה לענבי חברון. אני יודע שאין להשוות, אבל זה מה שאני מכיר, וזה באמת יותר זול.
בענבי חברון המחיר לא כולל קראשר, כמובן. אין לי מושג אם ההוא שפירסם ברחובות ירושלים זה כולל קראשר או לא. מה שכן, הוא אומר שענבים משובחים עושים יין משובח. אני הצלחתי להוציא מענבי חברון יין לא רע בכלל. ואני מקווה שהוא צודק. אפשר לחשוב גם להיפך, שבענבים משובחים צריך יותר ניסיון כדי להוציא מהם יין טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2010 20:50 |
|
| |
אני מוכן לעזור לך בעניין רכישת ענבים איכותיים מהגליל במחיר סביר , תתקשר איתי ונתאם את הפרטים ,
0527655068 יהודה ,כל טוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 17:28 |
|
| |
מי שרוצה ענבים מושב דישון גליל עליון
שיתקשר ל 0527160636
|