| נשלח ב-14/9/2010 23:00 |
|
| |
Daddy Come Home - זה שם השיר הבא של YBC באנגלית.
ציטוט של אלי גרסטנר:
for those who liked "In A Song" on YBC 3...I am debuting in Brooklyn College on Sept 26, the next YBC song in english called "Daddy Come Home". Very excited...& a little nervous. BTW, tickets will be available in stores starting this evening, but you can always buy online https://www347.safesecureweb.com/jewishtickets/ybc.cfm
תרגום חופשי:
לאלו שאהבו את IN A SONG ב-YBC 3, ב-26/9 אני מבצע לראשונה בברוקלין קולג' את השיר הבא של ישיבה בויס באנגלית שנקרא 'Daddy Come Home' - אבא בא הביתה. מאוד מתרגש, וקצת עצבני.
אגב, כרטיסים יהיו זמינים בחנויות החל מהערב, אבל אתם יכולים תמיד לקנות און-ליין: (הקישור לעיל..) --
תודה ל-Illuminate על הפניית תשומת הלב לסטטוס של אלי.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 14/09/2010 23:02:56
YBC אין כמו Yeshiva Boys Choir
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2010 23:16 |
|
| |
"אבא בוא הביתה" נשמע קצת כמו ווריאציה של "מלאכים הקדושים" של חיים ישראל. "לשוב הביתה לפתוח דלת..." בכל מקרה, באמת הגיע הזמן לתגבר את שורות השירים באנגלית. (נזכה לשמוע ביצוע שלך, דניאל?...)
----- הולכים להיות לנו נציגים בהופעה שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2010 15:16 |
|
| |
ביצוע שלי? אולי. באמת חשבתי על IN A SONG. -- לא נראה לי שיהיו לנו נציגים. חבר שלי שם, רק שהוא חוזר לארץ באותו יום... (האמת.. אני שמח שהוא חוזר, זה סתם יגרום לקנאה מיותרת  )
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2010 00:13 |
|
| |
kלפי הפרסומים האחרוני של אלי, למרות שהוא כותב שהוא לא בטוח, נראה לי שYBC 5 הולך לצאת לפני החבר'ה וזה לא פייר בכלל! הוא אמר שהחבר'ה יצא בקייץ והקייץ חלף עבר!
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 01:15 |
|
| |
איזה קטעים... עכשיו שאלתי את דניאל קליין מהמקהלה לגבי השיר. לא היה לו מושג על מה אני מדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 09:01 |
|
| |
ככה? ואני כבר סברתי שהמקהלה לפחות תצטרף לאלי בקולות רקע... (אני רואה שהתיידדת סופית עם דניאל, דניאל  )
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 20:38 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 00:49 |
|
| |
עכשיו ראיתי את הוידאו (עט, תודה ששלחת!) השיר נשמע יפה מאוד. אם כי הלחן לא נשמע מקורי יתר על המידה.
צילום חובבני של הופעה זה לא אינדיקציה מספקת בשביל שירים חדשים. אני מחכה לשמוע את זה באלבום.
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 12:40 |
|
| |
לאיזה "לחן מקורי" ציפית? דיונים שלמים כבר הלכו פה בפורום על מידת המקוריות המקסימלית שאפשר לצפות לה בשירים של אלי. גם In a Song הוא לא חידוש מי יודע מה, אבל קליפ מתאים, הרמוניות וסולנים חזקים שדרגו אותו להפליא. אז כנראה שבאמת נצטרך לחכות לאלבום (וגם ל YBC live 4, במהרה בימינו) בשביל הביצוע המושלם...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 02:12 |
|
| |
ללחן הזה יש סטייל מאד אמריקאי, ואני לא מתכוונת לחרדי האמריקאי... איך להסביר? הוא גם מזכיר את "לב אחד" הישן נושן, של "כל הזמרים". בכלופן, השיר הזה נשמע מאד טוב, דיי מרגש! וכמו שאמרתם, מחכה לאלבום.
|
|
|
|