| נשלח ב-17/9/2010 09:37 |
|
| |
נפל דבר בישראל! ההודעה הדרמטית!
יושר חשבה שהיא תצליח למתוח אותנו עד אחרי סוכות,
אבל זה לא הלך לה.
קחו כסא וכוס מים, שבו ותקראו בעיון:
קרדיט לשלאגר.
אחרי עשרות שנות עשייה מוזיקלית, מחליט ירחמיאל ביגן, בוקר אחד, לפתוח סניף של "פרחי מיאמי" בישראל. ממש כמו ב"כוכב נולד", יערכו אודישנים למעוניינים. מבחני הקבלה יהיו בירושלים ביום שני הקרוב, ערב חג הסוכות. מי שיתברר בעל קול פעמונים או בעל פרוטקציות ימצא את עצמו בפנים יואב צור | שלאגר אחרי עשרות שנות עשייה מוזיקלית, מחליט ירחמיאל ביגן, בוקר אחד, לפתוח סניף של "פרחי מיאמי" בישראל. הבשורה הזאת, שנחשפת לראשונה בשלאגר, יכולה להגשים את חלומם של מאות ילדים ישראלים שחלמו להיות יום אחד ארי גולדוואג או משהו בסגנון. אז איך זה יעבוד? ממש כמו ב"כוכב נולד", יערכו אודישנים למעוניינים. מבחני הקבלה יהיו בירושלים ביום שני הקרוב, ערב חג הסוכות. מי שיתברר כבעל קול פעמונים או כבעל פרוטקציות, ימצא את עצמו מרכיב את פרחי מיאמי ישראל. מדובר במהפכה של ממש בענף מקהלות הילדים בישראל. ביגן צפוי להתחרות ב"קינדערלך" המצליחה, ובעוד עשרות להקות בתי-ספר ערים או מועצות דתיות.
------------
http://www.shlager.net/?articleID=2471
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 17/09/2010 09:41:36
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 10:41 |
|
| |
מה!!!
מה זה ---- ???
איום ונורא. ממש א געוואלד.
ירחמיאל יתחיל לפזז משם לפה או שישכור לו מישהו?
האם אין בכך איום על הפרחים המקוריים?
והאם - האם זה אומר שלא נזכה יותר לראות את פרחינו בבנייני האומה, כי "פרחי מיאמי בישראל" ימלאו את מקומם???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 12:24 |
|
| |
אויייי!! מצד אחד זה נחמד שהוא מתחבר יותר לארץ (אולי יגרור יותר הופעות בגלל זה? אולי הוא יביא אותם לפה יותר?) מצד שני זה מוריד את הרמה... (ואני לא יודע למה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 12:52 |
|
| |
נשמע דפוק לגמרי. סורי.
והייתי מהמרת שזה יהיה חיבור עם "שירה חדשה".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 12:53 |
|
| |
אני בהלם!!!!!!!!1
זה לא יכל להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!
א. מי יהיה המאמן?ירחמיאל??או אולי מחליף אחר?(אם כן זה פשוט ירידה ברמה של פרחי מיאמי!!!!!כי אין ולא יהיה כמו ירחמיאל ביגון). ב. האם זה אומר שלהקת פרחי מיאמי בני יורק לא תבוא יותר לארץ כי יש כבר מחליפים???? ג.ולמען השם מזה בכלל אומר??????????????????????????????????????????????????
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 13:04 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 13:35 |
|
| |
לצערי את הגיונית עד פחד  _________________
תוקן על ידי ann124 ב- 17/09/2010 13:40:11
every good thing happens at the end,everthing bad it's not the end
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 13:37 |
|
| |
אבל אני לא מבינה,איזה טעם יהיה לזה?המבטא מן הסתם יהיה ישראלי,לא? או שאולי יאמנו אותם לשיר במבטא אמריקאי??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 13:52 |
|
| |
| ann124 כתב: |  | אבל אני לא מבינה,איזה טעם יהיה לזה?המבטא מן הסתם יהיה ישראלי,לא? או שאולי יאמנו אותם לשיר במבטא אמריקאי?? |
|
זה יהיה אסון טבע אמיתי... אבל משום מה יש לי הרושם שאנחנו הולכים לקבל שירה חדשה 2, מקסימום "שבת חברים" - ישראלים ממוצא אמריקאי, ואישוש לעניין אפשר לראות בכך שהמודעה מנוסחת רובה באנגלית.
ושלא תביני אותי לא נכון, שירה חדשה ושבת חברים הם בהחלט נחמדים מאוד אבל - - מיאמי זה לא.
חוץ מזה, בארץ מתייחסים לכל הקטע הזה של מקהלות הרבה פחות ברצינות. אני מקווה רק שהיוזמה ההזויה הזו לא תגרור מפלה באפקט דומינו גם למיאמי הניו יורקים... אם כי בעצם, מה הם קשורים.
ככה שהיחידים שאוכלים אותה זה אנחנו הישראלים - - - אלא אם כן, ליתר גיוון, ירחמיאל יעשה "חילופי משמרות" בהופעות הקיץ - הישראלים יופיעו בארה"ב, האמריקאים יופיעו כאן, וזה יהיה ממש בסדר מבחינתנו! :-)
עידודו, אל תצטער, תמשיך לעודד אותנו :)
(אולי אם תמצא הרבה נימוקים הגיוניים לאופטימיות שלך, אנחנו נשתכנע בסוף )
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 13:58 |
|
| |
טוב,כפי שאני צופה זאת מראש (ואני לא נביאה או משהו בסגנון) אני לא חושבת שהיוזמה הזו של מי של זה לא יהיה-תחזיק מעמד! פרחי מיאמי מאז 1988(נראה לי...) "מסניף" ניו יורק תמיד תשאר מיאמי מספר 1! בלי סניפים או עם!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 14:32 |
|
| |
סליחה, אבל אותי זה מצחיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 14:59 |
|
| |
מס הטל' שמופיע במודעה הוא של מישהו בשם מנחם קליין. בוגר המקהלה, לא? אז ככל הנראה הוא מנהל פה את העסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 15:12 |
|
| |
חמור מאוד ועוד "בונוס" למה אנחנו ממש רוצים את "הסניף הזה". אם ירחמיאל לא זה שמתעסק פה ומאמן את הילדים אז...אז זה ממש לא יהיה פרחי מיאימי ולא משנה איזה שם ישימו להם!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2010 19:42 |
|
| |
צריך לעשות הפגנה מול המקום...  (אני לא רציני)
|
|
|
|
|