| נשלח ב-20/9/2010 10:42 |
|
| |
אני לא שותף לכל ההערכות הפסימיות. ברצוני להזכיר שמשהו דומה כבר קרה לפני הרבה שנים: אחרי הצלחה רבה עם "פרחי לונדון", החליט יגאל צליק להקים מקהלה מגבילה בארץ: "יד בזמר צברים" או בשם היותר ידוע "פרחי ירושלים" (לא קשור לפרחי ירושלים של היום). יגאל צליק היה אחראי על שניהם אפילו שכמובן היה לו גם מישהו בארץ. מספר שנים שני המקהלות התקיימו זה לצד זה. "פרחי לונדון" המשיכו להופיע בארץ ובעולם ו"פרחי ירושלים" גם הופיעו גם בארץ וגם בחו"ל. חלק מן השירים היו משותפים וחלק לא. לילדי "פרחי לונדון" הייתה מבטא אנגלי ולפרחי ירושלים הייתה מבטא ישראלי. עד היום אפשר להינות מכל השירים של שני המקהלות. אני גם לא חושב שאי אפשר לקיים כאן מקהלה רצינית. זה תלוי בהתייחסות של המשתתפים. ירחמיאל בהחלט מסוגל לשמר את היחס הרציני שלו כאן בארץ.
אני אישית מתרגש מאוד מן ההודעה ורואה בה רק צדדים חיוביים: יותר ילדים בארץ יחספו לשירה, יהיו יותר מקהלות ברמה גבוה, ירחמיאל יבוא לארץ לעיטים יותר קרובות ואולי אף יגור כאן וזה יהווה דוגמה טובה למשפחות נוספות בארה"ב. ויהי רצון שנראה את כולם כאן במהירה בימינו (ואת המבטא האמריקאי אפשר לשמר גם כאן).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2010 12:15 |
|
| |
| האפרתי כתב: |  | אני לא שותף לכל ההערכות הפסימיות. ברצוני להזכיר שמשהו דומה כבר קרה לפני הרבה שנים: אחרי הצלחה רבה עם "פרחי לונדון", החליט יגאל צליק להקים מקהלה מגבילה בארץ: "יד בזמר צברים" או בשם היותר ידוע "פרחי ירושלים" (לא קשור לפרחי ירושלים של היום). יגאל צליק היה אחראי על שניהם אפילו שכמובן היה לו גם מישהו בארץ. מספר שנים שני המקהלות התקיימו זה לצד זה. "פרחי לונדון" המשיכו להופיע בארץ ובעולם ו"פרחי ירושלים" גם הופיעו גם בארץ וגם בחו"ל. חלק מן השירים היו משותפים וחלק לא. לילדי "פרחי לונדון" הייתה מבטא אנגלי ולפרחי ירושלים הייתה מבטא ישראלי. עד היום אפשר להינות מכל השירים של שני המקהלות. אני גם לא חושב שאי אפשר לקיים כאן מקהלה רצינית. זה תלוי בהתייחסות של המשתתפים. ירחמיאל בהחלט מסוגל לשמר את היחס הרציני שלו כאן בארץ.
אני אישית מתרגש מאוד מן ההודעה ורואה בה רק צדדים חיוביים: יותר ילדים בארץ יחספו לשירה, יהיו יותר מקהלות ברמה גבוה, ירחמיאל יבוא לארץ לעיטים יותר קרובות ואולי אף יגור כאן וזה יהווה דוגמה טובה למשפחות נוספות בארה"ב. ויהי רצון שנראה את כולם כאן במהירה בימינו (ואת המבטא האמריקאי אפשר לשמר גם כאן). |
|
תודה שאתה אופטימי איתי! אני דיי מסכים איתך...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2010 14:42 |
|
| |
כתבת יפה, בוגק וחכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2010 18:45 |
|
| |
אני עדין מתלבטת אם להודיע על כך לאחד מהאחיינים שלי. הוא בטוח ירצה, ובטוח יתקבל, השאלה אם אמא שלו תרצה.
זמרו לו, אין לך שמות של ילדים שהתקבלו? ובכלל, איפה זה יתקיים? בירושלים?

|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 19:58 |
|
| |
ואוו...
ממש מדהים.לחשוב שכל הילדות שלנו בוקשי העזנו לחלום להיות חלק ממיאמי ועכשיו זה קורה.....
תוקן על ידי שמואל1000 ב- 21/09/2010 20:01:17
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 21:06 |
|
| |
שמואל 1000, אתה חדש?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 21:46 |
|
| |
מסתבר שכן...:)
אגב,קוראים לי שמואל (בלי 1000)
תוקן על ידי שמואל1000 ב- 21/09/2010 21:48:12
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 12:42 |
|
| |
אל דאגה חברים, ירחמיאל הודיע במפורש שזה לא על חשבון הפרחים האמריקאים!!
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 13:35 |
|
| |
לא על חשבונם, על חשבוננו... להם לא אכפת שמקביליהם יופיעו בארץ, לנו כן...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 15:45 |
|
| |
מה???????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 22:32 |
|
| |
זה לא כזה גרוע!!!! לדעתי הוא רק מכשיר את מנחם קליין לתפקיד הגדול ברבות הימים, מאז שהוא ילד במקהלה מצוין על גבי הדיסקים תודה מיוחדת למנחם. הוא יד ימינו לאורך כל הדרך.....
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 00:39 |
|
| |
אין מה לדאוג מנחם קליין עלה לארץ לפני מספר חודשים ואם תשימו לב המודעה התפרסמה באנגלית מפני שהיא מופנית בעיקר לילדים אמריקאים, כך שאל תדאגו על המבטא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 00:51 |
|
| |
אני לא מבינה! האמריקנים דווקא אוהבים את אלו שמדברים עיברית. למשל: עודד קריטי וארי רוזנר. אז גם אם קצת יהיה מגוון זה יהיה עדיין יפה. תנו צ'אנס למנחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 01:12 |
|
| |
ציבי, אוהבים אמריקאים שיודעים עברית,.לא ישראלים ממש.

|
|
|
|
|