בית פורומים פרחי מיאמי

נפל דבר בישראל! ההודעה הדרמטית!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2010 10:42 לינק ישיר 

אני לא שותף לכל ההערכות הפסימיות. ברצוני להזכיר שמשהו דומה כבר קרה לפני הרבה שנים: אחרי הצלחה רבה עם "פרחי לונדון", החליט יגאל צליק להקים מקהלה מגבילה בארץ: "יד בזמר צברים" או בשם היותר ידוע "פרחי ירושלים" (לא קשור לפרחי ירושלים של היום). יגאל צליק היה אחראי על שניהם אפילו שכמובן היה לו גם מישהו בארץ. מספר שנים שני המקהלות התקיימו זה לצד זה. "פרחי לונדון" המשיכו להופיע בארץ ובעולם ו"פרחי ירושלים" גם הופיעו גם בארץ וגם בחו"ל. חלק מן השירים היו משותפים וחלק לא. לילדי "פרחי לונדון" הייתה מבטא אנגלי ולפרחי ירושלים הייתה מבטא ישראלי. עד היום אפשר להינות מכל השירים של שני המקהלות.

אני גם לא חושב שאי אפשר לקיים כאן מקהלה רצינית. זה תלוי בהתייחסות של המשתתפים. ירחמיאל בהחלט מסוגל לשמר את היחס הרציני שלו כאן בארץ.

אני אישית מתרגש מאוד מן ההודעה ורואה בה רק צדדים חיוביים: יותר ילדים בארץ יחספו לשירה, יהיו יותר מקהלות ברמה גבוה, ירחמיאל יבוא לארץ לעיטים יותר קרובות ואולי אף יגור כאן וזה יהווה דוגמה טובה למשפחות נוספות בארה"ב. ויהי רצון שנראה את כולם כאן במהירה בימינו (ואת המבטא האמריקאי אפשר לשמר גם כאן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2010 12:15 לינק ישיר 

האפרתי כתב:
אני לא שותף לכל ההערכות הפסימיות. ברצוני להזכיר שמשהו דומה כבר קרה לפני הרבה שנים: אחרי הצלחה רבה עם "פרחי לונדון", החליט יגאל צליק להקים מקהלה מגבילה בארץ: "יד בזמר צברים" או בשם היותר ידוע "פרחי ירושלים" (לא קשור לפרחי ירושלים של היום). יגאל צליק היה אחראי על שניהם אפילו שכמובן היה לו גם מישהו בארץ. מספר שנים שני המקהלות התקיימו זה לצד זה. "פרחי לונדון" המשיכו להופיע בארץ ובעולם ו"פרחי ירושלים" גם הופיעו גם בארץ וגם בחו"ל. חלק מן השירים היו משותפים וחלק לא. לילדי "פרחי לונדון" הייתה מבטא אנגלי ולפרחי ירושלים הייתה מבטא ישראלי. עד היום אפשר להינות מכל השירים של שני המקהלות.

אני גם לא חושב שאי אפשר לקיים כאן מקהלה רצינית. זה תלוי בהתייחסות של המשתתפים. ירחמיאל בהחלט מסוגל לשמר את היחס הרציני שלו כאן בארץ.

אני אישית מתרגש מאוד מן ההודעה ורואה בה רק צדדים חיוביים: יותר ילדים בארץ יחספו לשירה, יהיו יותר מקהלות ברמה גבוה, ירחמיאל יבוא לארץ לעיטים יותר קרובות ואולי אף יגור כאן וזה יהווה דוגמה טובה למשפחות נוספות בארה"ב. ויהי רצון שנראה את כולם כאן במהירה בימינו (ואת המבטא האמריקאי אפשר לשמר גם כאן).

תודה שאתה אופטימי איתי!
אני דיי מסכים איתך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2010 14:42 לינק ישיר 

כתבת יפה,
בוגק
וחכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2010 18:45 לינק ישיר 

אני עדין מתלבטת אם להודיע על כך לאחד מהאחיינים שלי.
הוא בטוח ירצה, ובטוח יתקבל, השאלה אם אמא שלו תרצה.

זמרו לו, אין לך שמות של ילדים שהתקבלו? ובכלל, איפה זה יתקיים? בירושלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 19:58 לינק ישיר 

ואוו...
ממש מדהים.לחשוב שכל הילדות שלנו בוקשי העזנו לחלום להיות חלק ממיאמי ועכשיו זה קורה.....

תוקן על ידי שמואל1000 ב- 21/09/2010 20:01:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 21:06 לינק ישיר 

שמואל 1000, אתה חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 21:46 לינק ישיר 

מסתבר שכן...:)

אגב,קוראים לי שמואל (בלי 1000)

תוקן על ידי שמואל1000 ב- 21/09/2010 21:48:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2010 12:42 לינק ישיר 

אל דאגה חברים, ירחמיאל הודיע במפורש שזה לא על חשבון הפרחים האמריקאים!!

shapiro2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2010 13:35 לינק ישיר 

לא על חשבונם, על חשבוננו...
להם לא אכפת שמקביליהם יופיעו בארץ, לנו כן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2010 15:45 לינק ישיר 

מה???????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2010 22:32 לינק ישיר 

זה לא כזה גרוע!!!! לדעתי הוא רק מכשיר את מנחם קליין לתפקיד הגדול ברבות הימים, מאז שהוא ילד במקהלה מצוין על גבי הדיסקים תודה מיוחדת למנחם. הוא יד ימינו לאורך כל הדרך.....

shapiro2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 00:39 לינק ישיר 

אין מה לדאוג
מנחם קליין עלה לארץ לפני מספר חודשים
ואם תשימו לב המודעה התפרסמה באנגלית
מפני שהיא מופנית בעיקר לילדים אמריקאים,
כך שאל תדאגו על המבטא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 00:51 לינק ישיר 

אני לא מבינה! האמריקנים דווקא אוהבים את אלו שמדברים עיברית. למשל: עודד קריטי וארי רוזנר. אז גם אם קצת יהיה מגוון זה יהיה עדיין יפה. תנו צ'אנס למנחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 01:12 לינק ישיר 

ציבי,  אוהבים אמריקאים שיודעים עברית,.לא ישראלים ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 07:05 לינק ישיר 

תפסיקו לעשות מזה כזו טרגדיה.

לא תאהבו אותם? אל תאזינו להם.

הסיכוי שמיאמי יבואו אח"כ לארץ הוא זהה בדיוק לסיכוי ולתדירות שהם באים היום.
אני לא מבינה מה כ"כ מזעזע אתכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > נפל דבר בישראל! ההודעה הדרמטית!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.