|
|
| נשלח ב-19/9/2010 23:05 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | שרפ וסגסג היקרים,
כואב לי שזה רק מה שמצאתם בנביא הנ"ל דיור וגשמיות וכדומה,
אני רציתי לעורר את הפרדוקס הגדול בהנהגה של הציבור החרדי בכל הדורות כמעט במיוחד בדורות האחרונים,
כל רב\פוסק\אדמור\מנהל\עסקן וכדומיהם, חיים על כספי ציבור, שזה אומר שהם ממש לא מרגישים ולא יודעים בכלל אייך ובמה אפשר לחיות,
מה הבעיה שלהם להיות נגד לימודי חול לבחורים ??? הרי הם יש להם פרנסה להם ולצאצאיהם,
מה הבעיה למשל להלחם על קברים ועוד מלחמות מיותרות,
בזמן שהם לא מתפרנסים ולא מסתובבים בחברה הכללית, והמבין יבין,
מה הבעיה לתת דירות לילדים ?
מה הבעיה להחמיר במצוות ? כלומר כהיום ההלכה היא כבית שמאי ולא כבית הלל, כי הם באמת יכולים להחמיר על עצמם כבית שמאי, כי בסך הכל זוהי פרנסתם,
בעניין מופעי זמר, מה הם מבינים לרוחם של בחורים ? לבנים שלהם יש עוני בבית ?? בעיות שלום בית בגלל העוני ?
טוב: אפשר לתת אלפי דוגמאות,
הדבר הזה משפיע על כל פסק ופסק בעניין הלכה ובענייני הציבור בגשמיות ורוחניות,
|
|
מקס היקר,
לפחות אני הבנתי אותך וגם מסכים עמך. כמו כן ציינתי את העובדה שכחלק ממותר האדם מן הבהמה, אדם צריך לדאוג לעצמו, ומעטים הם הגדולים המסוגלים לדאוג לציבור, בדיוק כפי שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 20:02 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 14:45 |
|
| |
maxmen לך תפיץ את זה ברחובות שיגיע לגדולים לא פה בעצכ"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2011 19:57 |
|
| |
| ברוך111 כתב: |  | | maxmen לך תפיץ את זה ברחובות שיגיע לגדולים לא פה בעצכ"ח |
|
את מעמד קריעה נגד הרב עובדיה עוצרו אשכול מעצכ"ח (שמחקו) וגם ביקורו של הרב וואזנר אצל הרב עובדיה,
אם אתם חושבים שזה לא משפיע ?! אז טעות בידכם !
כל שחרדים משלנו יכתבו ויכתבו ויפתחו אשכולות כמו זה או כמו האשכול שמחקו לי (ולצערי אפי' לא הספקתי לעתיק אותו לעצמי אבל שלחתי לכל מיני מקומות הראויים לראות מה דעת העמך לגבי העניין)
זה יעזור ועוד איך, אני מנבא שבבחירות הבאות יהיה המרד הגדול, אם מפלגת טוב תשכיל לצרף רבנים רצינים שכל דאגתם היא האומה כולה כלל ואת מצב החרדי בפרט,
המקרה בירושלים נתן לנו דוגמא חייה איך ששני עסקנים רבים בינהם (ליצמן ופרוש) אז כבר לא צריך את ירושלים
ולא צריכים כלום העיקר שפרוש לא יזכה, כלומר לימוד אותנו אדמור מגור שכל ענייניו היא כבוד העסקן שלו ליצמן, ולא תושבי ירושלים,
וכך גם אם נתי גרוסמן היה מצליח לטרפד את הסיכום בין עסקני העדה החרדית אם בית הרב אלישיב,
אז היינו רואים את החילול השם הגדול בהיסטוריה,
וב"ה שלא הצליח הרשע הזה "נתי גרוסמן" לטרפד את הסיכום הנ"ל
|
|
|
|
|