בית פורומים עצור כאן חושבים

קודים בתורה! חדש!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2010 19:28 לינק ישיר 

מקס גם מקסמן

תהלים פרק לו

(ח) מַה יָּקָר חַסְדְּךָ אֱלֹהִים וּבְנֵי אָדָם בְּצֵל כְּנָפֶיךָ יֶחֱסָיוּן:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 12:19 לינק ישיר 

משה24567 כתב:

צופן אדיר על המשיח

ד"א גם שמואל נמצא פשוט אני לא יכול לצלם זה גדול מידי...או שזה אפשרי אבל לא משנה...גם נשמתו כתוב בהצפנה..ו"של דוד" ליד האות 'ת' של נשמתו ...

שימו לב הדילוג של מבשר 7 ...למה? שבעת ימים תאכלו מצות גם אפשר לראות שמדובר בניסן נגאלו ובניסן עתידן להגאל!

אפילו ניסן צפון פה בדילוג -14 שזה דוד בגימטריה וגם יד ניסן שזה קשור ...לפסח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2011 22:45 לינק ישיר 

מכיוון שהאשכול הוקפץ, אנצל את ההזדמנות להזכיר נקודה שמשום מה לא עמדו עליה כאן.

הזכירו באשכול את ה'הוכחה' לכך שחז"ל ידעו ידע מדעי שלא היה ידוע בזמנם וידוע היום, ממספר הכוכבים שמביאים חז"ל במסכת ברכות דף ל"ב.
מספר הכוכבים לפי החשבון שם הוא בסביבות 10 בחזקת 18.
מספר הכוכבים המשוער היום הוא 10 בחזקת 22 עד 10 בחזקת 24.

במילים אחרות: מספר הכוכבים לפי השערות המדע כיום הוא פי 10,000 עד 1,000,000 ממה שמוזכר בגמרא הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 05:02 לינק ישיר 

הצפנה מדהימה של פירוש של הרמב"ן על התורה,

אני ממליץ לכולם לקרוא, התופעה שמתוארת במאמר היא מדהימה ושמה בצל את כל הקודים שהובאו עד עכשיו באשכול,  מבחינה סטטיסטית הסיכויים שהיא תתרחש הם אחד לעשרים מיליון.

(ההצפנה נמצאה למרבה הצער בספר מלחמה ושלום של טולסטוי ולא בחומש בראשית, כך שהיא מוכיחה באופן ברור שטולסטוי כתב את ספריו ברוח הקודש).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 18:00 לינק ישיר 

עץ
אפשר לבקש תמצות לעצלנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 20:20 לינק ישיר 

לכל המזלזלים דילוג אותיות כבר נזכר בפירוש רבינו בחיי על התורה עוד הרבה לפני המצאת 
המחשב כך שיש יסוד מוצק לשיטה.
לכל מי שמעוניין שיראה כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 21:01 לינק ישיר 

עץ, הדוגמא הזו שווה קדחת, בדיוק כמו דוגמאות שמביאים שרלטנים שתומכים בקודים. השוואה אמיתית אמורה להיעשות לפי אמות מידה אפריוריות ולא אד הוק, ולפי קריטריונים של מובהקות ולא סיכויים כאלה או אחרים (שהם כמובן חסרי משמעות לחלוטין).

דייר, מדוע מה שנזכר בר' בחיי נחשב אצלך אוטומטית למבוסס? וכי הוא היה מתמטיקן/סטטיסטיקן טוב יותר מאנשי המקצוע שבזמננו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 02:10 לינק ישיר 

mdabraham כתב:
עץ, הדוגמא הזו שווה קדחת, בדיוק כמו דוגמאות שמביאים שרלטנים שתומכים בקודים. השוואה אמיתית אמורה להיעשות לפי אמות מידה אפריוריות ולא אד הוק, ולפי קריטריונים של מובהקות ולא סיכויים כאלה או אחרים (שהם כמובן חסרי משמעות לחלוטין).

ברור, אין ספק (אני לא באמת חושב ש"מלחמה ושלום" נכתב ברוח הקודש), הדוגמה הזאת אכן מכוונת נגד השרלטנים שתומכים בקודים (למרבה הצער,  בשרלטנות הזו השתתפו גם מתמטיקאים ופיזיקאים, שהצליחו להונות אנשים רבים, ועיתון מדעי אחד (סטטיסטיק סיינס)) מאמרים מהסוג שהפנתי אליו חושפים את שיטות העבודה שלהם.

בעל,
אני גם נמנה עם העצלנים (-:
בתמצות ממש קצר וגם לא ממש מדוייק, מדובר במחקר שנעשה בעקבות מחקר של ויצטום וריפס בו הם טענו, שגילו שמילות מפתח מסויימות (עם, לשון, וכד') נמצאות בדילוג אותיות קרוב מאד לרשימת צאצאי נח, שעל פי המסורת הם שבעים אומות.
כלומר: נניח שהתורה מזכירה את "כנען" אז בדילוג אותיות סמוך אליו באופן יחסי מובאים גם הביטויים "עם כנען", "לשון כנען" וכד', וכך גם בשאר שבעים האומות.
המחקר שהבאתי בדק את אותה תופעה בספר "מלחמה ושלום" וגילה שמילות מפתח אחרות (מלך, שר, אלוהים ועיר) נותנות תוצאה דומה בספר "מלחמה ושלום". את ההצדקה לכלול מילים אלו הם מצאו בפירוש הרמב"ן בו הוא מדבר על כך שהמלאכים הממונים על האומות מכונים "אלוהים", "מלכים", "שרים" ו"עירין". ולכן אך טבעי שביטויים כמו "אלהי כנען", "שר כנען" ו"עיר כנען" וכד' יופיע בסמוך למילה כנען.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 20:13 לינק ישיר 

אני מחשיב באופן כללי את מה שהראשונים כתבו כנראה הייתה להם מסורת על הדברים
הרי לא מתקבל על הדעת שיום בהיר אחד הוא התעורר והתחיל לספור אותיות כדי למצוא משמעות
בדילוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 20:30 לינק ישיר 

דייר כתב:
אני מחשיב באופן כללי את מה שהראשונים כתבו כנראה הייתה להם מסורת על הדבריםהרי לא מתקבל על הדעת שיום בהיר אחד הוא התעורר והתחיל לספור אותיות כדי למצוא משמעותבדילוג.

איך קבלה בזמן שהם היו מספיק חכמים וידעו שהתורה עברה עריכה וגם כתיב חדשה,
 אל כורחך שזה בשביל ההמון, או להגדיל תורה וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 20:55 לינק ישיר 

שום המון הוא כתב את זה בכוונה גמורה כי הוא האמין בזה והחזיק מזה.
יש המון צירופי אותיות סופי תיבות וראשי תיבות שיש בהם משמעות.
לתורה יש המון רבדים והיא לא פשט בלבד אז איפה לדעתך מסתתרים כל הרבדים האלה?
גם בפירוש הרמב"ן לתורה בפרשת בראשית יש התייחסות לסודות התורה ולאיך ניתן לקרוא
את התורה בדרכים שונות.
הדבר היה ברור ופשוט בלי שום פקפוק ראה גם את פירוש בעל הטורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 23:11 לינק ישיר 

דייר כתב:
שום המון הוא כתב את זה בכוונה גמורה כי הוא האמין בזה והחזיק מזה.יש המון צירופי אותיות סופי תיבות וראשי תיבות שיש בהם משמעות.לתורה יש המון רבדים והיא לא פשט בלבד אז איפה לדעתך מסתתרים כל הרבדים האלה?גם בפירוש הרמב"ן לתורה בפרשת בראשית יש התייחסות לסודות התורה ולאיך ניתן לקרואאת התורה בדרכים שונות.הדבר היה ברור ופשוט בלי שום פקפוק ראה גם את פירוש בעל הטורים.

זכותך להאמין בשטויות ובע"ז ובאמונות טפילות ולא תגיע עם זה לשום מקום, רק לטמטום,
ואני כבר לא מדבר על החילול השם שבדבר, וגרימת קיצוץ בנטיעות,

תוקן על ידי maxmen ב- 27/04/2011 23:17:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 23:36 לינק ישיר 

זאת לא תשובה ענינית אני מביא לך ראשונים דברים מבוססים ואתה טוען שזה שטויות אז
בסדר זאת זכותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 00:14 לינק ישיר 

דייר כתב:
זאת לא תשובה ענינית אני מביא לך ראשונים דברים מבוססים ואתה טוען שזה שטויות אזבסדר זאת זכותך.

בודאי שאפשר לצטט ראשונים ואפי' חז"לים, השאלה מה הכוונה,
כי אם נאמין הכל כפשוטו ונהיה צדיקים ויהיה לנו אמונת חכמים עיוורת, ואז הערבי המתאבד עולה עלינו בדרגת אמונת חכמים כי הוא מוכן אפי' להתאבד,
ברגע שיש את הכלל של הראשונים שהשכל והמדע הם המציאות ולא האמונות מכל הסוגים, אז כל דבר צריך לבדוק, אני מסכים לתת אימון אפי' חייב לתת אימון בהם, אבל שזה נוגד את השכל הישר, אז אני אומר שכוונתם היית לההמון או פרפראות או להגדיל תורה,

עכשיו לעניין כתיבת התורה:
הרי ברור שאלוקים לא הכתיב למשה איך לכתוב, הרי לא נעשה את משה רבינו כרובוט,
וגם לא היית ביכולתם לכתוב תורה שלמה, רק מגילות מגילות או על אבנים,
וגם במשך ההיסטוריה תיקנו,
ואחר כך החליפו לכתיב אשורית

ואחרי כל זה:
בשביל מה צריך את זה בכלל, הרי היית נבואה ישירה, ולמה אורים ותומים אם אפשר לבדוק בצופן,
ולמה לדבר ברמזים שאפשר לדבר גלויות, כלומר לו אלוקים רוצה לומר לנו משהו ?! שפשוט יגיד לנו !
בשביל מה כל המשחקים האלה ??
כל זה נשמע כל כך ילדותי ולא רציני,
אני כבר לא מדבר שאפשר לקדש בדרך הזאת את הברית החדשה גם כן, ואז מה נשיב להם ?
כך זה בעצם עם הגילגולים והדיבוקים והאוטיסטיים והסיאנסים שכל דת וכת מגסיים את אותו שטויות להראות את צדקותם ואמיתותם,
הרי בדיוק בגלל זה התורה ואלוקים נגד ע"ז ואלילות ונגד ניחוש וכל שקר שמוריד את רמתינו לשאול, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 18:46 לינק ישיר 

אז מה זה הפסוקים האלה?

דברים לא9, לאחר שמשה הולך ומדבר את הדברים האלה אל כל ישראל: "ויכתוב משה את התורה הזאת , וייתנה אל הכוהנים בני לוי, הנושאים את ארון ברית ה'; ואל כל זקני ישראל. ויצו משה אותם לאמור: מקץ שבע שנים, במועד שנת השמיטה - בחג הסוכות; בבוא כל ישראל לראות את פני ה' אלהיך במקום אשר יבחר: תקרא את התורה הזאת נגד כל ישראל - באוזניהם. הקהל את העם, האנשים והנשים והטף, וגרך אשר בשעריך - למען ישמעו ולמען ילמדו, ויראו את ה' אלהיכם, ושמרו לעשות את כל דברי התורה הזאת . ובניהם, אשר לא ידעו, ישמעו ולמדו - ליראה את ה' אלהיכם: כל הימים אשר אתם חיים על האדמה, אשר אתם עוברים את הירדן שמה לרשתה."

דברים לא19, לאחר שה' אומר למשה שבני ישראל הולכים לזנות אחרי אלהי נכר הארץ:  ועתה כתבו לכם את השירה הזאת , ולמדה את בני ישראל, שימה בפיהם; למען תהיה לי השירה הזאת לעד בבני ישראל. כי אביאנו אל האדמה אשר נשבעתי לאבותיו, זבת חלב ודבש, ואכל ושבע ודשן; ופנה אל אלוהים אחרים, ועבדום, וניאצוני, והפר את בריתי. והיה כי תמצאנה אותו רעות רבות וצרות, וענתה השירה הזאת לפניו לעד, כי לא תישכח מפי זרעו: כי ידעתי את יצרו, אשר הוא עושה היום, בטרם אביאנו אל הארץ אשר נשבעתי. ויכתוב משה את השירה הזאת ביום ההוא, וילמדה את בני ישראל ...

דברים לא24: ויהי ככלות משה לכתוב את דברי התורה הזאת - על ספר: עד תומם . ויצו משה את הלויים, נושאי ארון ברית ה', לאמור: לקוח את ספר התורה הזה , ושמתם אותו מצד ארון ברית ה' אלהיכם; והיה שם בך לעד. כי אנכי ידעתי את מרייך ואת ערפך הקשה; הן בעודני חי עמכם היום ממרים הייתם עם ה', ואף כי אחרי מותי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > קודים בתורה! חדש!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 17 18 19 לדף הבא סך הכל 19 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.