דברתי השבוע עם ידידה, וספרתי לה שאני נוהגת לעשות ת'פגישה הראשונה בבית של קרובת משפחה,
הבית שלה שקט, מטופח ונעים להיות בו.
אמרה לי הידידה שבחורים לא אוהבים לעשות פגישות בתוך בית, ולמה אני לא הולכת על ההתחלה למלון?
עניתי: אני יודעת, אבל בשבילי ללכת למלון זה לנסוע באוטובוס (אבא שלי לא יכול לקחת אותי בשעות כאלו)
או לנסוע במונית (חתיכת כסף עד לתל אביב), וזה סיוט לצאת כ"כ מוקדם וכל הטורח, ובסוף לא יוצא מזה כלום.
לכן, אני חושבת , שפגישה ראשונה שממילא רואים רק מינימום של התאמה וחיצוניות, לא יקרה כלום אם הבחור לא ירגיש 100% בנח (אני לוקחת אתזה בחשבון), גם אני אישית יותר נהנית במלון מאשר בבית. אבל לטרוח כ"כ בשביל לראות ב-5 דקות הראשונות שאין על מה לדבר, זה נראה לי סתם מוגזם. - בשבילי ספציפית.
ברור שאם יש על מה לדבר, נלך למלון וכו'.
וחוצמזה, שאני חוסכת להם כסף על השתיה במלון, מונית\השכרת רכב......(חוץ מה'גנטלמנים עם הרכב)
מה אתם אומרים?
נשלח ב-19/9/2010 10:41
שכל עוד זה מקובל (ב"ה) להפגש בבית- תהני מההפקר. כלומר, זה עדיין מספיק מקובל לעשות פגישות ראשונות בבית- כך שאת יכולה להרגיש בנח.
נשלח ב-19/9/2010 11:05
גמני ככה. מרגישה הרבה יוצר נח להיפגש פגישה ראשונה בבית. יותר נח לי.
נשלח ב-19/9/2010 11:29
באמת? אני מעדיפה במלון... ברור... למה להעמיס ת'צמי על דודה או אחות...? (אולי גם בגלל שאין לי הכי דודות ואחיות שאפשר ללכת אליהם... כולם על ילדים קטנים ובתים לא הכי מתאימים...) אני לא מזמינה מי שישמע... כולה מיים ומקסימום מיץ תפוזים... ככה נראה לי יותר נוח. מקסימום נוסעים לירושלים...
נשלח ב-19/9/2010 11:46
אם אני הייתי במרכז יכול להיות שהייתי מסכים להיכנס לבית של איזה מישווו....
אבל בינתים אני תמיד בירושלים ומשם למלונות זה או ברגל או קו 13.... או מה שלא יהיה...
נשלח ב-19/9/2010 11:49
אני חושב שבחור מתחשב ואכפתי, לא תהיה לו בעיה עם פגישה בבית קרובת משפחה. ואם הוא לא בחור מתחשב ואכפתי, עדיף שיחפש בחורה אחרת.
נשלח ב-19/9/2010 15:25
בדרך כלל, לפני פגישה ראשונה שואלים את הבחורה איפה נוח לה... אז אם קיבלת את הפריבילגיה הזו...נצלי אותה ותהיי כנה.
נשלח ב-19/9/2010 15:42
שיריש1 כתב:
בשבילי ללכת למלון זה לנסוע באוטובוס (אבא שלי לא יכול לקחת אותי בשעות כאלו)
או לנסוע במונית (חתיכת כסף עד לתל אביב), וזה סיוט לצאת כ"כ מוקדם וכל הטורח, ובסוף לא יוצא מזה כלום.
לכן, אני חושבת , שפגישה ראשונה שממילא רואים רק מינימום של התאמה וחיצוניות, לא יקרה כלום אם הבחור לא ירגיש 100% בנח (אני לוקחת אתזה בחשבון), גם אני אישית יותר נהנית במלון מאשר בבית. אבל לטרוח כ"כ בשביל לראות ב-5 דקות הראשונות שאין על מה לדבר, זה נראה לי סתם מוגזם. - בשבילי ספציפית.
השקפה די אנוכית.
כאילו שהבחור לא צריך לטרוח ולצאת מוקדם ולקחת אוטובוס או מונית.
וכאילו שלא ייתכן שגם הוא יבין תוך 5 דקות שזה בזבוז זמן.
אבל לא נורא, שיטרח קצת, לא יקרה כלום.
נשלח ב-19/9/2010 16:22
יותר מדי מחשבות על כלום. ביג דיל בבית או במלון,מה ההבדל, אז מישהו ישלם קצת על מונית לא יקרה כלום.
נשלח ב-19/9/2010 16:27
יש בחורים שאני מברכת על הרגע שהחלטתי שאני עושה פגישה ראשונה בבית... פדיחה ללכת עם כזה דבר ברחוב.....
לכן מי שרוצה לראות אותי דבר ראשון בבית שלא יהיו פדיחותת
זו דוגמא אחת... וזו שניה.. שלישית:
וכל אחד ימשיך כיד הדמיון הטובה עליו.....
נשלח ב-19/9/2010 16:31
תרי_זוזי כתב:
בשבילי ללכת למלון זה לנסוע באוטובוס (אבא שלי לא יכול לקחת אותי בשעות כאלו)
השקפה די אנוכית.
כאילו שהבחור לא צריך לטרוח ולצאת מוקדם ולקחת אוטובוס או מונית.
וכאילו שלא ייתכן שגם הוא יבין תוך 5 דקות שזה בזבוז זמן.
אבל לא נורא, שיטרח קצת, לא יקרה כלום.
א. בשביל זה אני מתייעצת פה.
ב. ברור שהוא צריך לטרוח, אבל אני חושבת שגם לו זה יותר קל- לנסוע לב"ב מאשר למלון בת"א. (אם אין לו רכב).
נשלח ב-19/9/2010 17:17
לי יותר נח שבפעם הראשונה זה בבית, ככה אם זה לא מתאים זה נגמר. ואין עוד את החלק של לחזור ביחד. לחפש מונית. וכ"ו וכ"ו כל זה בתנאי שזה לא בבית של איזה סבא או מישהו דומה שמחנטרש בשכל, ומחייך בלי סוף
נשלח ב-19/9/2010 17:25
ננחנחנח כתב:
כל זה בתנאי שזה לא בבית של איזה סבא או מישהו דומה
שמחנטרש בשכל, ומחייך בלי סוף
אז מישהו יחנטרש לך קצת בשכל,
מה יקרה לך?
נשלח ב-19/9/2010 21:14
שיריש1 כתב:
דברתי השבוע עם ידידה, וספרתי לה שאני נוהגת לעשות ת'פגישה הראשונה בבית של קרובת משפחה,
הבית שלה שקט, מטופח ונעים להיות בו.
אמרה לי הידידה שבחורים לא אוהבים לעשות פגישות בתוך בית, ולמה אני לא הולכת על ההתחלה למלון?
עניתי: אני יודעת, אבל בשבילי ללכת למלון זה לנסוע באוטובוס (אבא שלי לא יכול לקחת אותי בשעות כאלו)
ברור שאם יש על מה לדבר, נלך למלון וכו'.
וחוצמזה, שאני חוסכת להם כסף על השתיה במלון, מונית\השכרת רכב......(חוץ מה'גנטלמנים עם הרכב)
יופי!!!!! עכשיו את מבינה את הבחורים שצריכים להוציא כל כך הרבה כסף על בחורה שהם בכלל לא מכירים!! למה שבחור יצטרך לשלם מונית על הבחורה??? מאיפה לקחתן את זה?? (הרבה בנות הרי כמעט ולא נסעו במונית עד שנפגשו ופתאום לא מתאים להם שבחור לא יקח אותם במונית הבייתה!!! ואם הוא רק יקח אותה לתחנת האוטובוס,הפרימדונה לא תרצה אותו...) תלמדו קצת מהציבור הדתי לאומי....
נשלח ב-19/9/2010 21:51
ההתחשבות צריכה להיות הדדית.
מי שלא בא לו ככה מוזמן להישאר בבית ולא לצאת לפגישששששששששששות.
נשלח ב-19/9/2010 21:54
משהG כתב:
תלמדו קצת מהציבור הדתי לאומי....
ממש לא!!
הם לא ילמדו אותנו צניעות מהי.
ואין כזה דבר ללמוד קצת מהם וקצת משלנו,
או שתלך לפי דתי לאומי עד הסוף ותוותר גם על כל הנורמות המקובלות כבחור ישיבה
(מבחינת לקבל כמובן ולא רק ענייני דירות אלא מתנות וכדו')
או שתחיה את אמונת הציבור החרדי הסבירות והמקובלות בענייני שידוכים. יש לזה מעלות ויש לזה חסרונות.