בית פורומים חרדים מתוקים

סנסור דרך האגודה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2010 11:51 לינק ישיר 

ואני חשבתי נגמר לי כל הבעיות - כנראה זה רק מתחיל אבטיח האם זה תלוי על איזה חברה אני בוחר או זה לא משנה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2010 15:27 לינק ישיר 

לא ממש. יש טוענים שהסנסור של גפן מדיקל יותר נוח ויותר מדויק, אבל הוא גם גדול יותר ולא משדר ישר למשאבה כמו הגארדיאן של מינימד (בהנחה שיש לך משאבה של מינימד, כמובן). אז צריך גם את הסנסור על הגוף וגם את הצג שאליו הוא משדר. בנוסף למשאבה אם יש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 09:03 לינק ישיר 

בסופו של דבר האם זה שווה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 20:55 לינק ישיר 

שאלת מליון הדולר...
בעקרון מומלץ מאוד לאנשים שלא מרגישים היפו בכלל, כי זה ב כל אופן עוזר ברוב מקרי ההיפו. לילדים קטנים שלא יודעים להסביר מה הם מרגישים, לנשים הרות, וגם למי שלא מאוזן ולא מצליח להבין מדוע. או למי שסובל ממקרי היפו בלילה.

ממה ששמעתי מאנשים שמשתמשים  בזה, זה יכול לעזור לכל אחד ולשפר את האיזון, אבל - לא תמיד שווה את העצבים, הפספוסים ואי הדיוקים.  וגם - זה לא לגמרי מחליף את הבדיקות הרגילות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2010 09:33 לינק ישיר 

בוקר טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 09:09 לינק ישיר 

מחר אני מתחבר לשבוע ימים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 09:34 לינק ישיר 

בהצלחה!
ואל תשכח לדווח לנו על החוייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 11:19 לינק ישיר 

בהחלט - אבל לתומי חשבתי שזה לאורך זמן יותר ולא רק לשבוע ימים השאלה היא האם בתוך שבוע אפשר להשיג תועלת ? קראתי הרבה אנשים לקוח הרבה זמן להתרגל לסנסור - טוב בז"ה אני אדווח מחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 10:34 לינק ישיר 

התחברתי !!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 10:39 לינק ישיר 

ב"ה עכשיו עדכונים כי אני אמורה להתחבר בשבוע הבא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2010 11:29 לינק ישיר 

לצערי לא יהיו הרבה עדכונים - חשבתי שזה לאורך זמן עכשו מתברר לי שזה לשבוע בלבד. בנוסף אינני יכול לראות את ההתקדמות בזמן אמת אלה רק אחרי שבוע. שמשון מאגנטק הסביר שאם זה לזמן קצר כמו שבוע הוא מספק משדר שאוגר את הנתונים. כך שאני לא מרגיש שום הבדל כרגע חוץ מזה שיש לי עוד חבר מחובר אלי 24 שעות לשבוע. עלות סנסור אחד הוא 350 שקל טוב לשבוע כך העלות החודשית הוא 1400 שקל !!!!! ככר ממש לא מרגיש כלום גם ההכנסה הייתה חלקה ולא כואב בכלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 12:27 לינק ישיר 

תברר טוב כי לי נאמר לפחות ל3 חודשים, שבוע לא יתן לך כלום ויתרה מזאת זה ניתן ללא תשלום

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 18/10/2010 12:27:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2010 13:11 לינק ישיר 

האם זה שלשה חודשים חינם - את צודקת זה לא יתן הרבה אבל זה מה שנותנים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 16:09 לינק ישיר 

יש כאן איזה בלבול.
DOARK מדבר על מכשיר שנקרא אייפרו. IPRO. זה סנסור "עיוור" שנועד לשימוש חד פעמי. אין לו מסך והוא לא מראה כלום בזמן אמת. אחרי שמסיימים להשתמש בו מורידים אותו ופורקים את הנתונים למחשב.
היתרון הגדול שלו, שהוא  מראה בדיוק מה קורה בגוף בכל שעה, איפה העליות הנסתרות, מה קורה אחרי ארוחה, מה קורה בשעות הלילה וכו'. בזמן שמשתמשים בו רצוי לנהל מעין יומן  ולרשום מה אכלו ומתי, מתי התעמלו וכמה זמן. ככה מצליבים נתונים ולומדים המון.
כל זה בלי שהמכשיר "ישגע" אותך כל הזמן.
.
הסנסור לעומת זאת מתריע בזמן אמת. הוא אמור לצפצף בזמן עליות ובזמן ירידות, עוד לפני שיש קפיצה רצינית. הוא מראה כל הזמן את רמת הסוכר על מסך המשאבה. הוא יותר  יעיל בשימוש רצוף, אבל יש כאלו שמתחברים אליו רק מדי פעם.

החסרון הגדול שלו: הוא אמין רק בערך ב60% מהזמן. חוסר האמינות שלו בולט יותר דוקא בירידות., אבל לא תמיד. יש לכייל אותו מדי פעם, כי לפעמים הוא בורח לגמרי מהדיוק. הוא יקר, ואינו מחליף לגמרי את הבדיקות הרגילות.
לגבי השאלה מהאגודה ל3 חדשים, שווה לנסות, ואם תהנו ממנו יש בהחלט מצב להארכה. הם לא מוכנים להתחייב או להבטיח אבל אם שייך הם ישמחו לתת הארכה או השאלה נוספת. (יש לי מקורות שם...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 08:55 לינק ישיר 

תודה על העדכון - נכון קבלתי את הIPRO   
בסופו של דבר אני רוצה לדעת אם באמת אני יכול להוריד את  A1C  הרי זה בסופו של דבר המטרה שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > סנסור דרך האגודה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.