בית פורומים עצור כאן חושבים

נעצור כאן ונחשוב- מי כאן גאון? מי כאן גדול?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2010 17:25 לינק ישיר 

אברהם העיברי,

[לענ"ד (וכנראה בהסכמת שאר החברים) מומלץ לשמור על הקו הזה, ולהמשיך לנהל דיונים עניניים בלי לרדת להשמצות זולות (ובפרט שאין להם קונים. כבר הוכיח עצמו מקסמן בפורום זה כיהודי יר"ש ואוהב תורה לא פחות ממך. אז אנא ממך)].

* תקרא נא עוד הפעם את מה שהוא כתב לי לאחר שציטטתי את דברי התלמוד...

* יראת שמיים, למיטב ידעתי זה לכבד את גדולי ישראל, תראה שוב פעם מה הוא כתב על מרן הגר"ע יוסף שליט"א...

* אתה טועה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2010 17:31 לינק ישיר 

פוגמישו כתב:
 תראה שוב פעם מה הוא כתב על מרן הגר"ע יוסף שליט"א...

איך רבונו של עולם מגיע לכאן הרב הגאון הגר"ע יוסף שליט"א ????
אני לעולם לא הדבר על הרב,
(במיוחד שאני מכיר אישית וזכיתי כמה פעמים להיפגש איתו, וגם הרים טלפון מולי לאחד השרים של ש"ס וזעק עליו, כי אמין בי ובדברי,)

אני אמרתי ודיברתי כלפיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:12 לינק ישיר 

כאן בפורום אף אדם לא חסין מביקורת מעשיו ודבריו מרוממים אותו ןמעשיו ודבריו משפילים אותו- ואין לזה ולא כלום וי"ש
אם הגדול מדבר דברים הזוים ותלושים וגורם לחילול ה'- במקום שיש חילול ה' אין נותנים כבוד לרב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:27 לינק ישיר 

רדףהשיג כתב:
אני חושב שמקסמן הבין. מה יש פה לא להבין? השאלה היא מאד פשוטה -- מדוע יש תהליכים המתרחשים הן בסדר מסויים והן בסדר ההפוך של המאורעות ואילו תהליכים אחרים מרחשים רק בסדר מסויים ולא בסדר ההפוך. האם זה ענין של חוקי טבע בסיסיים או רק של תנאי התחלה? וכן הלאה שאלות בסגנון -- בהן דשנו ודשנו לאורך האשכול ואין טעם לחזור עליהן. 

לא ראיתי אף פעם משהו שהולך אחורה לא בתהליך חזרת הקול מהאוזן לתוך המכה ולא בתהליך חזרת הזכרון אל תוך המוח כך שאם זה נכון זה נכון תמיד ואם זה לא נכון זה לא נכון תמיד. מקווה שמקסמן יסכים איתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:34 לינק ישיר 

לא הבנתי -- זו הייתה קושיה עלי? שאלת בירור? טיעון נגד? הסכמה איתי? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:36 לינק ישיר 

רדףהשיג כתב:
לא הבנתי -- זו הייתה קושיה עלי? שאלת בירור? טיעון נגד? הסכמה איתי? 

לבירור מה ההבדל בין שמיעה למפרע לזכרון למפרע ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:37 לינק ישיר 

אין הבדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 18:42 לינק ישיר 

רדףהשיג כתב:
אין הבדל

אז מה היתה השאלה למה אנחנו לא זוכרים למפרע דווקא ? למה לא שאלו למה אנחנו לא שומעים למפרע ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2010 20:43 לינק ישיר 

אין הכי נמי. הדיון התחיל מזכרון והתפשט על שאר התהליכים הסיבתיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2010 17:34 לינק ישיר 

גדול הוא מי שיודע להתנתק מקטנוּת. מי ששקוע בקטנוּת של הגאונות שלו אולי הוא גאון, אבל גאון קטן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > נעצור כאן ונחשוב- מי כאן גאון? מי כאן גדול?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.