| נשלח ב-22/9/2010 14:57 |
|
| |
חדש! דף פייסבוק לפורום שלנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 13:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 14:13 |
|
| |
א.ברוך אומר ועושה. ב.נראה אותך בפייס?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 11:34 |
|
| |
טוב, אז העמוד הוקם... מה שצריך עכשיו זה להעלות לשם חומר, קישורים לאשכולות מעניינים בפורום וכד'
עוד דבר, לפני שאנחנו מזמינים את אלי גרסטנר להצטרף לעמוד, אנחנו צריכים לתרגם לאנגלית את שם הדף. זה צריך להיות משהו כמו: פורום מעריצי אלי גרסטנר בישראל או משהו דומה. צריך גם תיאור קצר על 'מה יש בפורום'. מאחר ויש לנו כאן לפחות 2 מומחיות באנגלית, אני משאיר להן את העבודה. :)
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 12:56 |
|
| |
שם מפוצץ, אתה מתכוון - או שמספיק משהו כמו Gerstner's Israeli Fan Forum ? ומה יש בפורום? אהמ... יש כל מיני דברים. חידונים בלתי פתורים... השוואות למיאמי... מה מכל זה צריך לתרגם? תן כיוון, לפחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2010 13:29 |
|
| |
אידי,התיאור לא קשור לשם,מה שהבאת נשמע בסדר,אבל לא יזיק איז שיפוץ קל. פסנתר,תכתוב קודם תיאור על הפורום בעיברית ואח"כ תתרגם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 14:30 |
|
| |
| עטT כתב: |  | ברוך אומר ועושה. |
|
(משפט שאמר פעם מישהו חכם)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 15:11 |
|
| |
את המומחית לאנגלית.................
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 15:19 |
|
| |
התכוונתי לתיאור בעברית...
(חוצמזה שלא התרשמתי שהאנגלית שלך כ"כ גרועה!)
תוקן על ידי אידי ב- 27/09/2010 15:21:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 16:18 |
|
| |
בקשר לתיאור בעברית,אני באמת לא יודע מה לכתוב......  אם יש למישהו רעיון (אפילו חלקי) שיכתוב כאן,וביחד ננסח בסוףמשהו סופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 16:32 |
|
| |
אני לא מבין מה הבעיה שלכם לכתוב תיאור על הפורום? אני אמנם לא אחד שמנסח, אבל זה אמור להיות משהו בכיוון הזה: "פורום אלי גרסטנר" הוא בעצם פורום שהקימו כמה ממעריצי אלי גרסטנר בכדי ללקט חדשות ודיווחים בקטגורית אלי גרסטנר, סיקורים על דיסקים והופעות חוות דעת וכו' וכו'. הפורום בעצם הוקם כבר לפני שנה וחצי (אם איני טועה) ומונה כבר ? חברים אשר מלקטים חמרים ודיווחים בקשר לאלי גרסטנר. בין פעילויותיו של הפורום הודפסו כמה פעמים סימניות יחודיות בנוגע לישיבה בויס אשר חולקו גם כן לילדי הישבה בויס, וכן נעשה סיקור מורחב על הופעת הישיבה בויס בארץ הכולל תמונות שצילם מנהל הפורום ואף כמה וכמה אתרי אינטרנט השתמשו בתמונות אלו כדי לסקר את ההופעה. אז בקיצור, אם מענין אתכם פרטים דיווחים, מאחורי הקלעים ועוד ועוד על האומן הבלתי נאלה אלי גרסטנר, זה הזמן להיכנס עכשיו לפורום אלי גרסטנר".
נראה לי שצריך להיות משהו בסגנון הזה אך כמובן שצריך לנסח בצורה נורמאלית וראויה לשמה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 17:03 |
|
| |
איך זה??? הערות והארות,הגהות ותיקונים וכו' וכו' יתקבלו בברכה. תשבחות וכד' לא!!
פורום אלי גרסטנר נפתח על ידי כמה ממעריצי אלי גרסטנר,כדי לדון בו על אלי גרסטנר והפקותיו (ישיבה בויס-YBC,החבר'ה,מנוחה,טק-נוי,יעקב מרדכי גרסטנר,דוד שטיין ועוד),להביא חדשות בנושא,לסקר אלבומים והופעות וכד'
הפורום הוקם בפסח תשס"ט ומאז הספקנו לעצב ולהדפיס סימניות ייחודיות בנוגע לאלי ולישיבה בויס,שחולקו לכל חברי הפורום,ואף לאלי גרסטנר,יוסי ניומן,וחברי מקהלת ישיבה בויס בעבר ובהווה. סיקרנו גם את ההופעה של אלי והישיבה בויס בארץ,על ידי דיווח על כל שלבי תכנון ההופעה,ועל ידי דיווח מההופעה עצמה וצילום ההופעה על ידי מנהל הפורום,ואף כמה וכמה אתרי אינטרנט בארץובעולם העוסקים במוסיקה חסידית לקחו ממנו את התמונות כדי לסקר את ההופעה.
בקיצור,אם אתם אוהבים את אלי גרסטנר והפקותיו,ורוצים לשמוע דיווחים נרחבים ובלעדיים ממה שקורה מאחורי הקלעים אתם מוזמנים להיכנס לפורום.
ברוכים הבאים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 17:23 |
|
| |
אולי "לפני ומאחורי הקלעים"? (הוספתי את המילה "לפני".) וחוצמזה -  (מנהל המשנה לא מרשה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 17:36 |
|
| |
א.רעיון טוב,רשמתי לעצמי, לפני ומאחורי הקלעים.
ב.התכוונתי שלא כל אחד יתחיל להגיד לי,זה טוב,מצוין וכד' אלא שאני רוצה לשפר את הנוסח בהגהות מכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 00:45 |
|
| |
ישZ ועט - יצא טוב. כמה עצות לשיפור: במקום 'בארץ' לכתוב 'בישראל'' להעביר את העניין עם הסימניות למשהו אגבי בסיום. המשפט של ה'בקיצור' - מיותר לדעתי בכללי - יותר מכובד לכתוב בגוף שלישי. ז"א לא לכתוב 'סיקרנו' אלא 'הפורום סיקר' לא צריך להתפרע בתיאור על חלקו של הפורום בהופעה בארץ... זה לדוגמא "ואף כמה וכמה אתרי אינטרנט בארץ ובעולם העוסקים במוסיקה חסידית לקחו ממנו את התמונות כדי לסקר את ההופעה." - מיותר
קיצר, יש מה לקצץ. צריך לכתוב באופן תמציתי יותר. 3-4 שורות זה מספיק. עט, אני מנדב אותך להמשיך.
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 00:53 |
|
| |
בישראל,קיבלתי.
כנ"ל גוף שלישי
כנ"ל בקיצור
אבל נראה לי שההערות על הסימניות ועל חלקו של הפורום (כלומר אתה....) נובעות מענווה יתירה,(תקנו אותי אם אני טועה.................)
בקיצור,אני יראה מה אפשר לעשות.............
תוקן על ידי עטT ב- 28/09/2010 00:57:34
|
|
|
|
|