| נשלח ב-28/9/2010 14:43 |
|
| |
דווקא כן נראה לי שיש צורך לכתוב על הסיקור של ההופעה בארץ, משום מה זה נותן תחושה כזאת של פורום רציני יותר, אולי צריך לכתוב בצורה יותר עדינה, לא סיקרנו שזה נשמע כאילו אנו איזה מנהל עבודה או פועל שאומר מה שעושה ומחשיב עצמו אלא למשל  טוב לא יודע בדיוק, אבל לא נראה לי שכדאי לוותר על זה ביחוד זה שהתמונות הועתקו לאתרים אחרים.
שני נקודות אלו נראות לי נכונות גם על נושא הדפסת הסימניות הדברים הללו אני חושב מאד מבססים את הפורום כלפי חוץ.
אני חושב שכן כדאי שבסופו של הסיקור תהיה השמנה לביקור בפורום, אולי בנוסח קצת שונה אבל נראה לי שזה כן טוב שיש הזמנה להיכנס לפורום.
ועוד נראה שכדאי לכתוב כמה חברי פורום יש גם כן מאותה סיבה הנכתבת כאן, ואולי אף לכתוב גם את מספר דיווחים וחדשות שהיו בפורום, אמנם לגבי זה גם אני מסופק ואיני יודע אם מתאים.
ואכן גם לא נראה לי שיש צורך לקצץ כמה שיותר בסיקור הכללי, כמובן שיותר מדאי ארוך זה לא טוב אבל המסגרת הקיימת נראית לי נהדרת.
כך נראה לי על כל פנים.
דרך אגב, הוספתי קישור לפייסבוק באכול הקישורים.
תוקן על ידי ישz ב- 28/09/2010 14:49:05
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 14:51 |
|
| |
איך זה? (אני ופסנתר ניסחנו)
פורום אלי גרסטנר נפתח על ידי כמה מאוהדי אלי גרסטנר,כדי לדון בו על אלי גרסטנר והפקותיו - ישיבה בויס - YBC, החבר'ה, מנוחה, טק-נוי, יעקב מרדכי גרסטנר, דוד שטיין ועוד.
הפורום הוקם בפסח תשס"ט ומאז הוא פועל ללא לאות כדי להביא את כל החדשות בתחום, סיקורים על אלבומים חדשים, מקבצי תמונות ווידאו, ריכוז כל האקורדים לשירי גרסטנר (ולא רק), חידונים ודיונים מעמיקים.
בנוסף, הפורום סיקר את שלושת ההופעות של אלי והישיבה בויס בישראל, על ידי עדכונים שוטפים לפני ההופעה, דיווח מקיף מההופעה עצמה ואפילו גלריית תמונות בלעדיות שצולמו ע"י מנהל הפורום, שפורסמו גם באתרים נוספים.
כמו כן הנהלת הפורום הוציאה לאור 'סימניות מעריצים' ייחודיות שחולקו לחברי הפורום, ואף לאלי גרסטנר, יוסי ניומן, וחברי מקהלת ישיבה בויס בעבר ובהווה.
אז אם אתם אוהבים את אלי גרסטנר והפקותיו,ורוצים לשמוע דיווחים נרחבים ובלעדיים ממה שקורה לפני ומאחורי הקלעים אתם מוזמנים להיכנס לפורום.
ברוכים הבאים!!!
נראה לכם הזמנה לפורום זה חשוב או לוותר על הפיסקה האחרונה?
לא נראה לי שלעניין לרשום כמה חברי פורום יש,כי אין הרבה............
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 15:25 |
|
| |
נהדר לגמרי  לדעתי שישאר בדיוק בדיוק כך ללא הוספות וללא הגרעות (אלא אם כן מישהו יוכיח משהו ניצח).
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 12:12 |
|
| |
יש לעוד מישהו הגהות/הערות/הארות ????
תוקן על ידי עטT ב- 01/10/2010 12:15:05
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:33 |
|
| |
מצד אחד, אחרי כזה דיווח מקיף, מי שמעוניין בפורום ייכנס מעצמו גם בלי הזמנה... מצד שני, אולי יש כאלו שפשוט לא יחשבו על כניסה לפורום - מין פיזור דעת שכזה - אז ההזמנה פשוט תעורר אותם לכך... בקיצור, שהקבינט יחליט...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 19:58 |
|
| |
תעלה את זה ככה לפרופיל בפייס'. זה תמיד ניתן לשינוי במידה ויהיה צורך.
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 09:03 |
|
| |
הועלה, מה עם האנגלית? (לפחות הכותרת של הדף)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 20:55 |
|
| |
הלו?????? יש כאן מישהו?????
דרך אגב,יוסי ניומן הצטרף לפייסבוק של הפורום! כדאי לכתוב משהו באנגלית,לפחות את הכותרת,כדי שאנשים מארה"ב יבינו מה זה,ואז נזמין את אלי ושאר האמריקאיים להצטרף.....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 23:22 |
|
| |
אאוץ', עט, צעקת לי ישר לתוך האוזן. תגיד איזה שיפוץ צריך ל Gerstner's Israeli Fan Forum , אפילו בעברית, ונראה מה ייצא...
את כל הטקסט אני מקווה לתרגם אי"ה בימים הקרובים. אם מישהו אחר כבר עובד על זה - שיודיע, כדי שלא יהיו כפילויות סתם.
(רק רגע, מה בעצם יעשו פה ידידינו שאינם דוברי עברית?...  )
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 23:32 |
|
| |
מצטער על הצעקה,זה היה אחרי יומיים שדיברתי כאן לקירות............
ה'israeli' משום מה לא נשמע לי טוב,זה כאילו יש מילה בעיברית באמצע..... אבל אם זה תיקני אני יפרסם את זה ככה,רק תגידי.
לכאן אני לא יוגע אם מישהו יגיע,ואם כן שישברו שיניים(או עיניים.....) בעיברית,אבל לפחות שידעו מה זה וילחצו על LIKE............
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 23:41 |
|
| |
האמת שאנחנו קצת בבעיה.....
"בשלב זה לא ניתן לערוך את השם של דף. אם ברצונך לשנות את שם הדף שלך, יהיה עליך מחוק את הדף וליצור אותו מחדש. לצוות פייסבוק אין כל אפשרות לשנות את שמות הדפים עבורך."
אבל נרשום את זה במידע,מעל לכל הטקסט.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:00 |
|
| |
Israeli זו מילה תקנית בהחלט - ככה מאייתים "יזראיילי". הסר דאגה מליבך. 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:39 |
|
| |
עודכן
Eli Gerstner's Israeli Fan Forum ב'מידע'
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 00:22 |
|
| |
Eli Gerstnr forum has been opened by some of Eli Gerstner's fans in order to discuss Eli Gerstner's productions - YBC, The Chevra, Menucha, טק נוי, Yaakov Mordechai Gerstner, Dovid Stein and more. The forum was established on Pesach 5769. From that time on, the members work non stop to bring all the news, coverages of new albums, video and picture galleries, all gerstner's (and not only) songs accords, quizzes and deep discussions. In addition, the forum coveraged ths three of Eli & YBC concerts in Israel by continuous updates before the concerts, a detailed report of the concert itself and even an exclusive picture gallery photographed by the forum manager, which was publicized in other websites as well. Besides, the forum management had published unique "fan bookmarks" which were distribute to the forum members, and so to Eli Gerstner, Yossi ניומן and the YBC members now and then. So if you like Eli Gerstner and his productions and interested in exclusive, extensive reports from for and back stage, you are invited to visit the forum. Welcome!!!
------------- מה שלא ידעתי איך לאיית - השארתי בעברית, שימו לב.
שיפוצים?
 |
|
|
|
|
|