|
|
| נשלח ב-12/10/2010 18:41 |
|
| |
בעד! עד כמה שאני יודעת, since תקני. לגבי ה- besides , קיימת מילה אחרת ואני לא מצליחה להזכר בה... אי"ה אני אשאל היום מכרה דוברת אנגלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:03 |
|
| |
אילומינייט, את לא native speaker ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 00:49 |
|
| |
nope! איזה כיף שאת חושבת שכן!  טוב אז, לאחר בירור מעמיק (תשאלתי שניים...): צריך לומר since then. וכמו שחשבתי, besides זה בעיקר "חוץ מזה", ואחרי שחזרתי ושאלתי(כי בבילון מראה את זה כאופציה) הסבירו לי כמו פסיכית למה זה לא..." זה תקין אבל בכלל לא שמיש... זה נשמע מוזר" כדברי הדוברת שלי.. אז במקום אפשר לומר moreover או furthermore, בעיקר moreover.
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 09:31 |
|
| |
לא?!?! מאז שכתבת פה באיזשהו מקום I'd missed you, שזו צורה שבד"כ לא עולה על דעתם של הישראלים כי היא לא קיימת בעברית - הייתי בטוחה שכן...
--- אז סבבה! יש לנו since then (כי בחיים לא ראיתי since לבד - למרות שמילון עידן אומר שזה בסדר) Morover (זה נשמע שפה קצת גבוהה... אבל אם את אומרת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 19:37 |
|
| |
| אידי כתב: |  | לא?!?! מאז שכתבת פה באיזשהו מקום I'd missed you, שזו צורה שבד"כ לא עולה על דעתם של הישראלים כי היא לא קיימת בעברית - הייתי בטוחה שכן...
|
| \ בטח שזה לא קיים בעברית, כי... נראה לי שיש לי שם שגיאה. התכוונתי לכתוב "פספסתי" ואיך שכתבתי זה בסביל, כמדומני, שמשמעותו "התפספסתי"...(לא הייתה אפשרות לתקן..) _____ אני דווקא כן ראיתי since לבד במשמעות זהה למשפט הזה, ולכן התלבטתי... moreover נשמע גבוה??? אולי... אני זוכרת את זה מהבגרויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 23:09 |
|
| |
צר לי לאכזב אותך - לא כתבת את זה בסביל אלא ב past perfect - וזה היה בדיוק איפה שהיה צריך את זה :-) ----- (לא יודעת מה עם הבגרויות, זה היה מזמן... אבל במאמרים מקצועיים זה לא מופיע הרבה. טוב, נו, כנראה שיופי הלשון זה לא מה שמשחק אצלם כ"כ  )
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 00:25 |
|
| |
טוב. אפשר להכריז על האשכול הזה באופן רשמי כ' אשכול האנגלית' 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 09:36 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 16:39 |
|
| |
אני חושב שזה דיון קצת עמוק מדי בשביל דף בפייסבוק. למה שלא תפתחי כאן אשכול מקביל?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2011 12:17 |
|
| |
(נכון  )
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 00:46 |
|
| |
דניאל: אני מדלגת על השאלה שלך לעת עתה כי אני קצרה בזמן. תשובה מנומקת תגיע אי"ה.
אידי: את אומרת את זה ע"ס ידיעה במה מדובר או רק בגלל שזה בפייס?
שאלה: מלבד דניאל, עט, גרסטנרית ואנוכי, עוד כמה חברי פורום פעילים צופים בדף הפייס (מתוך ה30 שלחצו לייק) ???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2011 16:14 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
אידי: את אומרת את זה ע"ס ידיעה במה מדובר או רק בגלל שזה בפייס?
|
|
ע"ס זה שאני מאמינה לדניאל, ע"ס זה שהפורום די רדום וע"ס זה שאין לי שום ידיעה - בגלל שזה בפייס'!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 01:14 |
|
| |
אוקיי, אז... ככה:
ברור מאליו שהתכוונתי לפתוח כאן אשכול מקביל. מעדיפה את הפורום עשרת מונים!
פשוט נראה לי שאנחנו קצת מפספסים את הייתרון שדף בפייס יכול להביא... יש לי כמה וכמה חברות עם חשבון בפייס שגם אוהבות את השירים של גרסטנר, בין אם זה YBC או אחת ההפקות הבוגרות, אבל הן לא בדיוק יטרחו להכנס לפורום במיוחד בשביל זה. יש גם אחת או שתיים שכותבות בפורומים אחרים בבחדרי ופה לא למרות שהן נהנות מאד מהמוזיקה. אני מאמינה שיש עוד הרבה אנשים כאלה...
היתרון בפייס (וגם החסרון, מבחינות שלא קשורות לעניין) הוא, שגם אם אתה לא טורח לחפש ידיעות, ברגע שלחצת לייק, הידיעות מביאות את עצמן אליך. באופן כזה, טבעי שכאשר רואים דיון מעניין וזה נמצא בהשג יד, מגיבים באופן ספונטני... זה חשוב שהדף בפייס יכיל קישורים לפורום, להראות שעיקר הפעילות המעניינת נמצאת פה, אבל, לדעתי זו לא יכולה להיות הפעילות היחידה שלו. אם יוצרים שמה דיונים מעניינים, מעלים תמונות, משתפים סרטונים, שוב- באופן חלקי ובלי לפגוע בפעילות של הפורום, זה יכול להעלות את העניין ולהביא אנשים נוספים לכאן. בל נשכח שלרבים מילדי הלהקה יש פייס וחלקם אף ששים לשתף פעולה... תחשבו על זה!
אולי בשביל ההתחלה הדיון הזה עמוק באמת, אבל לכן פרסמתי את זה ב-discussions, שם יש אפשרות נרחבת יותר להגיב, ולא על הקיר. בכל אופן, כדי שזה יקבל פרסום צריך שהמנהלים יעשו לזה פוסט.. אני בכל אופן אעלה את זה גם פה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 11:53 |
|
| |
אני יודעת שהרוב חושבים שהדף בפייס לא שימושי, ( אישית, את רוב האנפורמציה אני שואבת משם) ואני לא יודעת כמה מכם יתרגשו כמוני מהעובדה הבאה, אבל נראה לי שזה מאורע גדול שחשוב לתעד פה:
אלי גרסטנר לחץ לייק על דף הפורום בפייס!!!
אז למרות שעט דאג כבר כמה פעמים לשים קישור על הקיר של אלי,
היום, כ"ד ניסן ה'תשע"א 28.04.11 לאחר 7 חודשים (מה?) מאז שפתחנו אותו, זה סוף סוף קורה!צריך להכניס לשמה כמה פוסטים מעניינים באנגלית, להגדלת החשיפה. אא קדימה להפשיל שרוולים!
|
|
|
|
|