בית פורומים עצור כאן חושבים

מחירי הדיור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2011 15:55 לינק ישיר 

למי הארץ וכל יושבי בה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 15:56 לינק ישיר 

למי הארץ וכל יושבי בה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:03 לינק ישיר 

איש_הזיפים כתב:
למי הארץ וכל יושבי בה?

צדיק:
הארץ שייך ליושביה ! למי שייך יושביה ? להורים שלהם ! ולמי שייך ההורים ? להורים שלהם עד אין סוף !
וכן היסוד הבסיסי של ישביה היום היא לזכות לנצחיות צאצאיהם כמו קודמיהם, וזה היסוד הראשון שהחברה חייבת להבין,
ראה שוב שם באשכול הנ"ל בהרחבה יותר,

תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2011 16:11:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:09 לינק ישיר 

LOOL שב לול.

מאוד מצחיק. :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:11 לינק ישיר 

איש_הזיפים כתב:
LOOL שב לול.

מאוד מצחיק. :)

צדיק: לא ירדתי לסוף דעתך,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:18 לינק ישיר 

מצחיק אז צוחקים.

לא צריך לרדת לסוף,כי אין.

:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:24 לינק ישיר 

איש_הזיפים כתב:
מצחיק אז צוחקים.

לא צריך לרדת לסוף,כי אין.

:)

בכל אופן תודה לך היה לי כיף לדבר איתך,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2011 16:37 לינק ישיר 

להתראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 15:31 לינק ישיר 

דייר כתב "אני חושב שהתשובה ברורה"

בתכלס זה אמור להטריף כל אדם שאזרחי מדינה לא מסוגלים להגיע לדירה משלו במיוחד בארץ ישראל שהסיבה העיקרית שאנשים גרים שם זו סיבה יהודית, ולאו דווקא חברתית או כלכלית, הרי עולה ממדינה זרה מקבל דירה, אז איפה ההיגיון הפשוט שכמו דירבון לעליה מובן לכולנו שיקבל דירה, ולשמור את הצעירים בארצו זה לא מובן ???

זה לא שאלה אם נחלק דירות נהיה כמו מפאי וכדומה, זו שאלה מנהיגותית, שאייך אנו רואים את הצעירים ממשכים לגור בארצו ולא מחפש מקומות יותר קלים לגור שם,

(אגב: מתחיל ירידה גם של משפחות חרדים שלמות לחול, כלומר למי שסומך שהדתיים והחרדים במילא ישארו נאמנים לארצו ?! שפשוט ישכחו מזה ! כי יש איזה שהוא הרגשה שהאידיאולגיה ישמור על המדינה, ולא היא, עוד ועוד יורדים מהארץ משפחות חרדיות ממש, אני לא יודע כמה בציבור הדתי מאוכזבי הגירוש יחשבו בסוף שאין להם סיכוי בארץ,)

תוקן על ידי maxmen ב- 31/07/2011 15:33:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 16:01 לינק ישיר 
דופלקס ברוטשילד

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2011 16:29 לינק ישיר 

מה ההבדל בין דיירי האוהלים. לדיירי כפר דוד בירושלים?

שניהם לא לנים בדירותיהם בלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 16:44 לינק ישיר 

כולם היו דיירי
מקסמן לפחות תצטט אותי עד הסוף שיבינו על מה מדובר.
לדעתי כל המחאה הזאת היא פיקציה מנהיגת המחאה בכלל גרה בכפר שמריהו
הצעירים רוצים לגור בלב תל אביב זה נראה לך רציני????
נכון שמחירי הדירות גבוהים אבל לא ראינו את הצעירים האידיאלסטים מוחים
כשהייתה הקפאת בנייה ביו"ש ואנשים שרכשו דירות במיטב כספם נפגעו.
הכל פוליטיקה מגעילה וברור שהכל ממומן ע"י גופים אינטרסנטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 17:16 לינק ישיר 

דייר היקר:

מחקו את האשכול של בעל היקר כנראה בגלל הפוליטיקה ולכן לא צטטי אותך כאן בשלמות רק בקצרה ותבין על מה אני מדבר,

בתכלס: במקור כתבתי שזה שהשמאל תפס את העניין לפני הימין זו שאלה של פוליטיקה ותו לא, (מי עלה על הגל הנכון פוליטית)

אבל והיות שהפורום לא עוסק בפוליטיקה (ובצדק) הרגשתי צורך להגיב לך ולומר לך שאין לעצם הבעיה שום שייכות לפוליטיקה, זו נושא כאוב ביותר שאני בעצמי כתבתי כבר מאות תגובות בפורום כאן בעניין זה, עוד לפני שמישהו חשב שיהיה מחאה ציבורית, ברצוני לומר שהמחאה היא טבעית ופלא שלא קרה יום לפני ואם זה היה קורה ביום לפני ?! הייתי שואל למה זה לא קרה יום לפני,

יש שני דברים שלא היית לי ספק שיבוא יום והכל תתפוצץ, 1, הדיור 2, ריבית החייבים המופרזת,
ותשמע נבואה (אסור אפי' בצחוק לומר נבואה אבל בכל זאת) שני הדברים האלה ייפוצצו את החברה,
הדיור כבר עובדה קיימת, בינתיים יש תירוץ שזה השמאל (אבל בינינו הבעיה שלהם לא מי יודע גדולה כפי שאתה ציינת באמת)
אבל למי שיש חוש ריח יודע שלא היפסק המרד בעניין, כי זה לא בעיה פוליטית זה בעיה אמיתית כנ"ל,

ועניין הריבית של החייבים:
המערכת החברתית השלטת חושבת שהאדם בטבעו "מתבייש כחייב" במילא הם ישתקו לעולמים ואפשר לגנוב מהם ריביות של אלפי אחוזים רווח במסגרת החוק,
אבל לא לוקחים בחשבון שבושה זה עניין ייחסי, כלומר כל זמן שיש אחדים אז באמת זה כך, אבל כל מי שרואה את הנתונים של החייבים במדינה יודע שהבושה יפסק בסוף על דרך "צורת רבים = אין בושה" (הרגע המצאתי את המשוואה)

תוקן על ידי maxmen ב- 31/07/2011 17:18:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:09 לינק ישיר 

זה חשוב מאוד מי מובילי המחאה,מרשעים יצא רשע,ואין לשתף פעולה עם שונאי היהדות,ואוהבי הערבים ,כאנשי השמאל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מחירי הדיור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.