פנה אליי אחד הניקים החדשים עם המסר הבא באמתחתו וביקשני לחוות דעי. הוא סירב להחשף ולהציג את הדברים בשמו אז הנה אני עושה זאת במקומו.
למעט תיקון טעויות כתיב/הקלדה קלות לא נגעתי במסר והרי הוא לפניכם בשלמותו.
את השגותיי עליו אציג בשלב הבא. קריאה מהנה.
שלום רב לך ...
אני די עוקב אחרי פירושי הנבואות שלך ומרגיש את תחושת האכזבה שאתה חש שהדברים לא קוראים בזמן הנכון
אני חייב להבהיר לך קודם למה אני בכלל כותב לך ...
אני הייתי חילוני עד לא מזמן חילוני גמור עם מאבקים קשים נגד אהבתו האין סופית של ריבונו של עולם. שדפק לי בחלון ללא הרף. אני בן 33 וכרגע חוזר בתשובה עם אישתי היקרה.
בילדותי בערך בהיותי בן 10 קרה לי ול3 מחברי מקרה נורא... וחזינו להתגלות רוחנית חזקה ביותר . במהלך החיזוי הזה הובהר לנו שאנחנו נימצאים במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון והועברנו למקום אחר. כלומר המקרה קרה בצהרי היום כאשר שחקנו בבית קברות , קרה המקרה חזינו בהתגלות והועברנו למקום אחר בעיר כאשר כבר חצות בלילה. פרטי המקרה שזכורים לי דיי מפחידים אבל על פי מה שאימי מתארת המקרה היה קשה מאוד ולא יכולתי לישון לבד במשך שנה שלמה. כל זה לא חשוב מאחר שמה שבא אחרי זה הוא החשוב. שמע אחי , אני רואה דבר או שתיים בחזיונות , וכן ראיתי אין סוף זמנים , עולמות , ורקיעים טובים ורעים. המדהים הוא שעד היום לא היה לי הכוח לחזור בתשובה על אף כל מה שאני חווה ועובר ורואה מנגד עיני , אני מאמין שחוויות כאלו היו מחשקות כל מקובל בישראל. בכל מקרה המסר האחרון שקיבלתי הוא שבחודש 10 יתחילו המאורעות, בלי פירוט , פשוט כך. בתחושת הבטן שלי אני מאמין מאוד שמדובר בחודש ה 10 הזה !!! וכן תחושת הבטן שלי שהם אותם מאורעות שראיתי לנגד עיניי בהיותי בן 15 , שזאת מלחמה , ומלחמה מאוד קשה .המעורבים בא מספר מדינות קרובות ביותר עלינו שיפעילו את המלחמה האחרונה , המלחמה שאני ראיתי היא מלחמה כוללת על ישראל על ידי , הפלסטינים סוריה לבנון ואירן , אני מאמין שיהיו עוד מעורבים.לצערי הרב יהיו מאות אלפי הרוגים בצד שלנו, ומליונים בצד שלהם.. הכל יתחיל בהפתעה גמורה על ידי אלפי טילים על איזורים מאוכלסים בישראל , ושילוב של החמאס ושאר הערבים בישראל ... העניין הוא שראיתי במפורש בחזיון הזה את הנביא אומר לא לצאת למלחמה נגד אירן !!! וכן האמריקאים שקשורים בפתיחת המלחמה.. מורכב ומסובך כיוון שקשה לי להסביר את מה שראיתי בראשי...
תהיה התקפה של ישראל על אירן בחסות ארה"ב, ונאמר לי במפורשות שהנביא יאמר לממשלה לא לתקוף בעצמנו אלא שארהב תתקוף , אבל אנחנו מתנדבים לתקוף בתחושת ביטחון מופרזת!!!!!!. כידוע לכולם הנביא היחידי כיום בישראל הוא אליהו הנביא הזכור לטוב !!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו הציבור, על פי החיזיון לא יודעים על הנעשה וכן לא מסוגלים להשפיע !!! ההסבר היחידי שיש לי במצב הוא שכנראה יש והיו התגליות של אליהו הנביא לבחירים בממשלה כנראה באמצעות חלומות ואף פנים מול פנים !! אך לא תיהיה הקשבה !!! הם לא רוחניים מספיק להבין מה הם רואים לצערי הרב וכן מתביישים להגיד את מה שראו ומפחדים שיחשבו שהם משוגעים !!! אויי לנו ! ההתקפה על אירן תכשל לחלוטין ! כל המטוסים " טילים שלנו יפלו על ידי המלאך השומר עליהם בכניסה לאירן כי אין לנו זכות כרגע , אין מספיק חזרה בתשובה על מנת לשנות את הדברים לטובתנו. כתגובה מיידית המדינות שציינתי יתקפו את ישראל בטילים רגילים וכן כימים וביולוגים. ערביי ישראל וערביי השטחים יתחילו ממש להיכנס בהמוניהם ולעשות טבח בתושבים וכן טילים ימשיכו ליפול 3 ימים ! צבא שמיים כבר נמצא כאן !!!!! מספר שנים על פי המסרים שקיבלתי !!! וממתין להגן על בני ישראל בגופם !!!!! מדהים שאפילו שאין לנו זכות לצערי הרב עדיין נישלח הנביא לנסות למנוע את הידוע מראש , אויי כמה שאבינו בשמיים אוהב אותנו ורוצה שנחזור אליו. ואף שולח את כל צבא שמיים !!!!!! כל צבא שמיים כאן !!! מלאכים וחללי ישראל כאן !!! בני ישראל יזכו לראות ניסים גלויים מול העיניים , פשוט כך , שלא לדבר על התוקפים שלנו.. ישראל תתעשת ותגיב תוך 3 ימים ותשמיד את המדינות סוריה לבנון ואת ערביי ישראל והשטחים , לצערי הרב אירן מוגנת על ידי המלאך שלהם חזק מאוד ולא נוכל עליהם , ההתקפות לא יצלחו מכל מיני סיבות כאלה ואחרות. בהמשך לנבואה, הקב"ה נותן צאנס לממשלה להכיר תודה בניצחון המוחץ על האויבים.. והנביא מזכיר לו מי ניצח את המלחמה הזאת , לא אנחנו אלא רבונו של עולם בכבודו ובעצמו ! מספיק יהיה שראש הממשלה יעמוד על דוכן הנאומים ויגיד ניצחנו את המלחמה הזאת רק בזכות מלך המלכים ריבונו של עולם!! לא לנו הכוח ולא לנו הממשלה אלא למלך מלכי מלכים אדון כל העולמות !!! ואני מדבר איתך שערביי השטחים וישראל , חיזבאללה וסוריה ילחמו מול צבא שמיים !!!! מי שראוי יוכל לראות את הנס מול עיניו ... אך לצערי הרב לא תיהיה הכרה בכך בממשלת ישראל שתכריז , אנחנו ניצחנו את האוייב בעצמנו... וכאן מתחיל הסוף.. צבא שמיים עולה שמיימה ואנחנו נישאר כאן לבד להתמודד עם המאורעות שיגיעו בעיקבות המלחמה הזאת!! מול ארהב ומול אירן וכל שאר המדוברים , ואז יתחיל גוג ומגוג ונאבד את רוב תושבנו וישראל תיהיה לחורבן..
האמת שהייתי בטוח כבר שהמלחמה הזאת תתחיל כבר לפני 5 שנים אבל היא התבשלה יפה יפה בינתיים ואני מבין מדוע היא לא קרתה עד כה ... כי אירן קיבלה את הזכות להשיג נשק יום הדין ולהשתמש בו נגדנו...
לאחר ההתקפה של אירן ומדינות נוספות על ישראל עד לחורבן , יזעקו בני ישראל הנותרים לרבונו של עולם ואז הוא יגאל אותנו ויגיע משיח בן דוד...
בכל מקרה קשה לי לפרט בפרטי פרטים פשוט אין לי מספיק סדר בראש על מנת להוריד את זה לכתב..
מה שכן גם נאמר לי מתי יהיה סוף הדברים , ב 2013-2014 ניהיה כבר אחרי התגלות המשיח זה זמן מה ! פשוט הייתי שם , אני לא יודע מתי תהיה ממש ההתגלות שלו , אבל יש לי תחושה שהעסק הולך להיות קרוב ביותר
כמובן אחי שאני לא יכול להתחייב בנבואה שלי כי אסור לחשב קיצים כלל , אך יש לי תחושה שכדי שאספר זאת וזה כבר יגיע למי שצריך לדעת זאת.
אני לא מבין מדוע בכלל מספרים לי את כל זה , ומדוע בכלל אני מסוגל לראות ולהיות בכל העולמות האלה , כי לא הייתי צדיק במיוחד !!!!
כמובן שאני מבקש ממך לא לפרסם את הדברים בשמי !!! אחרת אני ישלם על זה ביוקר !!! מה שאתה מפרסם בשם עצמך זה בסדר גמור....
וכמובן שיש לך את הזכות לא להאמין לדברי , אפילו אני לפעמים לא מאמין !!!
נשלח ב-26/9/2010 10:52
אותי מסקרן מאוד אם אתה רואה קשר לנבואות אחרית הימים בדברים אלו , או שאותו אדם סתם מקבל מסרים מוטעים ?? וכמובן מה אתה חושב על החזיונות האלה המייחל ?
נשלח ב-26/9/2010 14:36
[quote]
בכל מקרה המסר האחרון שקיבלתי הוא שבחודש 10 יתחילו המאורעות, בלי פירוט , פשוט כך. בתחושת הבטן שלי אני מאמין מאוד שמדובר בחודש ה 10 הזה !!! וכן תחושת הבטן שלי שהם אותם מאורעות שראיתי לנגד עיניי בהיותי בן 15 , שזאת מלחמה , ומלחמה מאוד קשה . "
לכותב התוכל להשיב למייחל במייל..
חודש 10 זה טבת ? או אוקטובר למנינם ?
נשלח ב-26/9/2010 16:48
יוסי
מדבריו הבנתי שהכוונה היא לעשירי הזה, כלומר אוקטובר.
אדמדור
ודאי שהמסרים קשורים לסוגיית אח"ה, מה השאלה בכלל. לגבי אמיתותם? זאת כאמור אעשה בהזדמנות אחרת. לכשאתפנה בע"ה.
בינתיים אשמח לשמוע את דעתכם והתרשמותכם מהעניין.
נשלח ב-26/9/2010 19:15
טוב, לגבי המתקפה הכוללת עם הטילים זה פחות או יותר מה שהמיייחל "שומר" לערב שבועות הבעל"ט. עוד מעניין שהוא מזכיר שהאמריקנים לא יתקפו באיראן - דבר שהמיייחל עומד עליו מאז ומתמיד כנגד כל הכותרות שהיו בימי בוש ועד היום. השנים שהוא נוקב בהם כסיום פחות או יותר של העניין גם מתאים לקו הזמן והשנים שר' דוד נקב בהם מעל דפי הפורום.
זהו פחות או יותר כפי שאני מבים את הדברים.
נשלח ב-27/9/2010 02:47
האם על פי המקורות כתוב אם המתקפה על איראן תצליח או לא?
נשלח ב-27/9/2010 10:38
כל הכבוד לך עמי! תימצתת יפה את עיקרי הדברים. חזק וברוך.
אבל עדיין נותרו כמה עניניים פתוחים הדורשים התייחסות.
לגבי שאלתו של עברי121 מעליי - ודאי שתקיפה ישראלית תיכשל, שהרי מה מטרת התקיפה אם לא למנוע מאיראן להשיג נשק גרעיני ואיראן כן תשיג נשק גרעיני ותשתמש בו נגד ארה"ב, כדברי הגמרא "עתידה רומי ליפול ביד פרס". וכבר הארכנו בזה פעמים רבות בהודעות אחרות.
לגבי השאלה האם תתכן התגלות כזו לאדם או לא?
התשובה העקרונית היא כן. למה לא בעצם. בודאי שאפשר שאדם יחווה גילויים כאלה ואחרים. אין לנו שום בעיה עם זה.
אבל בבואנו לבקש את האמת אודות הצפוי לנו ולעולם בעתיד במסגרת אירועי סוף הגלות והגאולה עלינו לחפש את התשובות וההסברים בדברי נביאנו וחכמינו ז"ל כי בדיוק לשם כך הם נשלחו ע"י בורא עולם כדי לתת מענה וקרן אור של תקווה לבני הדור האחרון שיצטרכו להתמודד עם קשיי התקופה. לכן כל התשובות לכל השאלות נמצאות בתנ"ך ובדברי חז"ל במקורות השונים.
ודומה שכל בר-דעת מבין לבד את התשובה לשאלה מה קורה כאשר אדם פרטי מקבל חזיון כלשהו על פיו מתקבלת תמונה אירועים שונה מזו העולה מתוך הכתובים. דברי הרב ודברי התלמיד דברי מי שומעין. אלא מה תאמר.."טוב זאת הפרשנות שלך לנבואות!" ודאי שזאת פרשנותי. ובדיוק לשם כך אנו נמצאים כאן. להעמיד את דבריי במבחן המציאות. מעולם לא ביקשתי את אמונם העיוור של קוראיי אלא פניתי אך ורק לשכלם ודרשתי מהם את מידת האמת והאוביקטיביות לצד חוש ביקורת בריא שאינו ממהר לקבל כל מה שמוכרים לו. "גישה תורנית שכלית בריאה לסוגיית אח"ה" נהנגתי לקרוא לזה. אין לי כח לצטט כל משפט מדבריך ולהעיר עליו את הערתי לכן אציג את הערותיי בקצרה בפני עצמן.
1. כן צבא השמיים לא צבא השמיים, האם התגלה אליהו הנביא בצורה מסויימת לגורמי שלטון במדינה או לא.. כל הנושאים האלה ודומיהם אינם משנים מאומה. משום שמדובר על התרחשויות רוחניות שגם כך אין לנו השגה בהם וממילא אין גם טעם להתעסק בהם.
2. "מאות אלפי הרוגים במלחמה הקרובה" לא מאמין שנגיע למספרים כאלה. גם כמה אלפים זה הרבה. וכפי שאמרתי פעם באחת ההודעות, הנזק הגדול למדינה ותושביה יגיע מרעידת האדמה הגדולה שתהיה לאחר המלחמה ולא מהמלחמה עצמה. גם המלחמה תגרום לנזקים גדולים כמובן אך לא כמו הרעש הגדול.
3. את המלחמה יוביל מב"י. כך שאני לא רואה כיצד את הקרדיט על ההצלחה בקרבות הוא גונב לעצמו ולא מזכיר את הקב"ה ומודה לו. בפרט לאור העובדה שגם מב"ד יתמוך בו ויחזק אותו ויתן לו את הגב הדרוש. בקיצור לא ריאלי מבחינתי.
4. ישראל לא "תשמיד" את מדינות ערב באותה מלחמה רק תנצח בקרבות ותו לא. הם בהחלט יישארו גם לאחר מכן עוד נועד להן תפקיד גם אחרי זה. מה גם שבעתיד תהיה מלחמה בינם לבין האמריקאים כאן בארץ.
ויש עוד כמה הערות אך אלה עיקרי הדברים ונסתפק בזה לעת עתה .
נשלח ב-27/10/2010 19:45
קיבלת עדכון מ"בעל החלומות"...?
נשלח ב-27/10/2010 20:24
כך אני מבין את שאלתך
אז מה שאתה בעצם אומר הוא: "אני יודע שאתה לא לא מתעסק בחלומות ואביזרייהו , ובפרט כשזה נוגע בסוגיית הגאולה, אבל מצד שני השקט הזה בעולם מוציא אותי מדעתי!! נ-מ-א-ס ממנו כבר, חייב לקרות משהו! אי אפשר יותר! אז אתה (כלומר אני) טוען שעפ"י הבנתך לא צפוי משהו רציני בקרוב אולי בכל זאת יש מצב לאיזה כביש עוקף מקורות..? משהו שקשור לחלומות או מסרים מצדיקים או אנערף, העיקר מ-ש-ה-ו !! רק לא השקט הזה והשיגרה הזאת."
עד כאן התרגום שלי לשאלה שלך
ובכן ידידי ורעי, בעל החלומות (חזיונות לטענתו) הלז כותב כאן, אם היה משהו חדש הוא בטח היה מעדכן. חוצמזה שאתה כבר מבין לבד שגם אם בעל המסר יהיה צדיק גדול או פשוט עם, והיה אם מסריו לא יעלו בקנה אחד עם תחזיותיי המתפרסמות כאן לא תהיה לי שום בעיה להסתייג מדבריו.. אם כך מה תרוויח מאי אלו חלומות או מסרים חדשים? מה יתן לך ומה יוסיף לך.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/10/2010 20:28:17
נשלח ב-27/10/2010 20:51
מה שנכון - נכון. המייל שלו נכתב אליך בפרטי ובכול אופן מצאת לפרסם אותו ברבים- הפרוש שלי , שנתת לזה יתכנות כלשהיא. שהרי סדר המאורעות נהיר לך, מה ש"חסר" זה שעת ה"ש".. ומאחר ועוד 4 ימים מסתיים לו גם החודש ה"עשירי".. שאלתי האם קיבל "עדכון" לחזיון שלו.. שהרי מאורעות רעים יכולים להתבטל..., מאחר והוא לא רוצה להזדהות לא חשבתי שאם יש לו משהו הוא יפרסם זאת בעצמו סביר להניח ש"ישתמש" בשרותך הטובים..
נשלח ב-27/10/2010 21:11
דבר ראשון: בא נפרגן לו ונאמר ש"בחודש העשירי" הוא התכוון לטבת. ינואר בלע"ז.
דבר שני: זה שהחלטתי לפרסם את חזיונו/ חלומו לא אומר שנתתי לזה מהימנות כלשהי. ממש לא. ביודעי שהסגנון הזה מככב בדורנו רווי ההזיות והדימיונות החלטתי לפרסם תדברים כדי שיראו כולם "הנה! ראיתם שלא קרה כלום?!" משום שאני לשיטתי הרי בטוח שהצדק איתי ולא עם אחרים (מותר לי נכון?) אז אין לי בעיה לתת במה לאסכולות אחרות. אדרבה, תבוא המציאות ותוכיח האמת עם מי. מה יש יותר טוב והוגן מזה.
דבר שלישי: יפה מצידך שזכרת את העניין הזה של החודש העשירי. מזכרוני זה פרח לגמרי.
נשלח ב-28/10/2010 09:08
ציונו של בעל החלומות"שבחודש עשירי יפתחו המאורעות" מי אמר שהם לא ניפתחו ? פתיחת המאורעות לא מחייבות התבטאות מיידית באותו חודש לדבר ביצוע אלא לדבר החלטה !
ואת דעתי שניכם כבר יודעים :)
הנה חלום ששמעתי משכנה של הורי כך במיקרה ...
לפני מספר ימים חלמה פלונית שהיא יושבת עם אמא המנוחה ז"ל ומספרת לה את צרותיה כהרגלה ( כהרגלה כאן הוא פרט מאוד מאוד חשוב כיוון שפלונית נוהגת לדבר עם אמא קבוע בחלום בידיעה מוחלטת שאמא ניפטרה ומדובר בחלום ! אמא מנחה אותה לבעיותיה ומגלה לה מידי פעם עתיד לקרוא אך עד כה תמיד היה מדובר בחייה האישיים) לפתע החלו לפעול אזעקות שפנתה מאמא בפחד " אמא למה יש אזעקות??" ענתה לה "פרצה מלחמה מאוד קשה בתי תתכונני" פלונית התעוררה בבהלה , נירדמה שוב , ושוב התחיל החלום מאותה נקודה , ושוב חוזר חלילה נישמעו אזעקות ואמא אמרה לה להתכונן! פעם שלישית לקח לה קצת יותר זמן להירגע ולחזור ולהירדם אך שוב גם בפעם השלישית שוב היא היתה עם אמא ונישמעו הזעקות רק הפעם היא היתה בירושלים ! ואמא אמרה לה שהיא לא יכולה להישאר יותר ונעלמה ושוב התעוררה פלונית !
תגידו מה שאתם רוצים ! תגידו מיקרה ! אבל אני מוכן להתחייב לכם לעשות ניסוי - למרות שממש לא מומצל לעשות זאת..
נסו לחשוב על אדם שניפטר ולרצות שבלילה יגיע בחלומכם , אם הוא לא זכאי ורשאי , גם אם תנסו זאת יום יום חודשים זה לא ילך !!!
אז המבין יבין!
נשלח ב-28/10/2010 14:55
אין לי שום בעיה שתרכז את כל חלומותיך או חלומות שכניך או מי שלא תרצה באשכול הזה. אבל בשום אופן לא באשכול אחר.
לגבי התרחשויות שלא מתבטאות כאן בעולם...אתה יודע מה? רציתי לענות לך אבל במחשבה שניה הבנתי שאין עם מי לדבר. לצערי אנשים כמוך שמדמים בנפשם ש'חזרו בתשובה' בעוד אליבא דאמת עדיין לא נפקחו עיניהם מהעיוורון החילוני ומה שהם בסה"כ עשו זה להחליף את חיי החולין וההפקרות בחיי קיום מצוות חיצוני כאשר המהות השרירותית נשארה בעינה. מה שנקרא אותה גברת בשינוי אדרת. עוד לא יודע צורת דף גמרא כדבעי וכבר מדמה בנפשו להתעסק ברבדים רוחניים של עולמות עליונים וכדומה.
בקיצור, אנשים כמותך (שישנם לרוב בדורנו כידוע) הם חלק מהבעיה ולא חלק מהפיתרון.
אם דעת לך היית עוזב את הנט המטופש הזה ומשקיע את עצמך בבניית עולמך הרוחני והנפשי בלימוד תורה ועבודת ה' בחיים האמיתיים.
נשלח ב-29/10/2010 10:06
למייחל!
1. לא התכוונתי להחלטות שלא בעולם הזה , דווקא להיפך ! החלטות של מנהיגים בעולם ! 2. אשמח אם תענה לי ותסביר לי את השקפותיך והשקפת לימודיך , אחרת לא הייתי כלל כותב כאן אם לא בשביל זה. ( אחד הסיבות שאני מציג חזיונות אלו כלל - היא שתוכל לצדק לצד חז"ל ואלמד מדבריך ) 3. לגבי הטענות שלך על מצבי !!! אתה צודק לחלוטין , ואני לא אנסה לצדק את עצמי, כי אין טעם! בשורה תחתונה מה שלא אגיד בנושא , הצדק הוא איתך בעניין. 4. וכן האמת כל עוד אתה נותן לי להגיב אמשיך להציג דברי ורק מהסיבה שאני מפחד שאם אכן אני צודק בדברי אז הרבה אנשים יפגעו או יסבלו בגלל שלא אמרתי כלום ! עדיף לי שיגידו אחר כך שאני סתם חיי בדימיון ולא קרה דבר מדברי , מאשר שלא יהיו מוכנים אפילו במעט ! במינימום הכנה , לפחות לגבי מזון משומר לשבוע שבועיים הרי זה לא יכול להזיק זה בטוח !
נשלח ב-2/11/2010 16:42
ידלין: הסורים יחזירו אותנו לשנות ה-70' בתעלה
ראש אגף המודיעין תדרך בפעם האחרונה את ועדת החוץ והביטחון והזהיר מהשלכות העימות הבא, שיכלול הרבה יותר נפגעים. לדבריו, סוריה מתחזקת בסיוע רוסיה - ולא מן הנמנע שגם חיזבאללה ייהנה מהנשק החדיש. ומה עם איראן? "בקרוב יהיה להם חומר לשתי פצצות"