| נשלח ב-27/9/2010 11:27 |
|
| |
החזן שמואל לוין - מתוך תפילת יו"כ קטן בביהכנ"ס הגדול בת"א
צפו ותכתבו מה אתם חושבים
מועדים-לשמחה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 14:14 |
|
| |
מזעזע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 14:50 |
|
| |
אריק, אתה כמובן חזן הרבה יותר טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 16:36 |
|
| |
במחילה, כתבתי מהפן הרוחני.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2010 21:32 |
|
| |
מספרים על יוסל'ה רוזנבלט שפעם אמר שהוא מקבל הרבה יותר כסף מחזנים אחרים מכיוון שהוא מתפלל גם בלחש (מפי השמועה).
ואידך זיל גמור.
|
| נשלח ב-29/9/2010 11:37 |
|
| |
| אריקשפי כתב: |  | | מזעזע. |
|
אני מסכים עם תגובתו של אריקשפי.
אציין מס' נקודות בנוגע לסרטון ולפסטיבל החזן לוין שחזר בעוצמה מרובה לפורום:
1. את הסרט העלה לתועלת-הרבים החזן בעצמו. הוא כנראה משוכנע שביצועיו מצויינים.
2. מדוע החזן לוין אינו מתפלל?
3. ניתן להבחין כי גם חברי המקהלה אינם מרוצים מהופעתו (הוא הרי לא מתפלל).
4. שאלה למומחה הפורום לענייני לבוש, ROPHIR ידידי: האם העניבה מתאימה? מהו הבגד המקושקש שהחזן לובש? חליפה מסוג חדש?
5. חובב חזנות 1 - אתה מקורב לחזן לוין, כך רואים מתגובותיך. כפי שכתב רוממות באשכול אחר: הגיע הזמן שתפסיק לגרום נזקים בלתי-הפיכים לחזן עצמו. אגב, אתה כלכלן מחיפה, או איש עסקים מכובד בארה"ב? אולי, אכן, אתה חזן במקום אחר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 13:21 |
|
| |
במחילה מקולך.
רוב החזנים שאני מכיר מתפללים גם, ולא רק מבצעים קטעים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 13:49 |
|
| |
ראיתי מה כתבו כאן שוב פעם על חזן לוין בשביל הוא לא מתפלל, חוץ ממה הוא אומר בקול.
מה נראה לי זה שחזן לוין צוחק על כולם בגדול ומראה שהוא הכי חכם בין החזנים וחברים של הפורום...
זה שהוא לא מתפלל זה בגלל שהוא למד מה כתוב בפרקי אבות פרק ג' משנה י"ג סייג לחכמה שתיקה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 14:33 |
|
| |
אלמוגים -שותקים ועוד לא שמעתי ייצור כזה מדבר -חוץ ממך לכן -כנראה הפסוק בפרקי אבות כוונתו גם אליך
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 14:55 |
|
| |
אני לא יכול יותר להגיב על דברים שכותבים על החזן לוין וגם לא לכתוב עליו, כי קבלתי מייל מהנהלת הפורום שבו הם איימו לחסום אותי אם אני עוד פעם אכתוב על החזן לוין, אז אני חושב שיותר בריא לי לשתוק... אבל נזכרתי בספור על ילד שישב בכיתה והמורה אמר שאין אלוקים ח"ו, כי לא רואים אותו. אז הילד אמר: לא רואים למורה את השכל, אז כנראה שהוא טיפש... והמבין יבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 00:20 |
|
| |
מר "חובבחזנות". מכיון שאתה מיודד עם החזן לוין, אולי תועיל לשאול אותו ולהחזיר תשובה במקום תגובות נזעמות-
למה באמת אין הוא מתפלל, חוץ ממה שנאמר בקול? האם הוא חושב שמספיק לקרוא בראש כמו ספר?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 01:28 |
|
| |
אשכול חולני רחמנות
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 01:45 |
|
| |
גוי גמור שאלתי אותו, אבל אם אני יענה כאן - יחסמו לי את הכתיבה בפורום, כי ככה איימו עלי במייל הפרטי. אז אני יענה לך בפרטי. וכל מי שירצה גם כן.
איכר באמת אשכול חולני. אני לא יודע מה הסיבות שלך להגיד את זה, אבל לי כל הדיון הזה מוזר מאוד. אם החזן אומר שהוא התפלל - אז למה לא פשוט להאמין לו? ומה כל השטויות האלו על העניבה שלו וכולי? באמת אשכול חולני. מענין למה המנהלים של הפורום לא נעלו אותו, כמו שהם נעלו את האשכולות הקודמים. (אולי כדי לתת הזדמנות לעוד כמה מגיבים "להכנס" במישהו...)
|
|
|
|
|