בית פורומים פרחי מיאמי

מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2010 17:17 לינק ישיר 
מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א

(מנהלים אתם יכולים לתקן הכותרת)

לפני שאני מתחיל עם ההופעה עצמה אני רוצה לומר שלמרות שזה היה כמעט אותו דבר של ההופעה האחרונה שלהם אבל ההופעה הזאת היה יותר מעניין ואתם תראו את זה בהמשך הסיקור.

אני גם רוצה להתנצל עם לפעמים קצת קשה להבין אותי העברית שלי לא הכי טוב בעולם...

היגעתי מאוד מוקדם מיד פגשתי ידידינו ג'וש היה לו מכשיר ווידאו הוא הסריט כמעט כל ההופעה מבחינת האורחים אבל הוא הסריט המקהלה.
כמו שאמרתי היגעתי מוקדם לפני שהם פתחו הדלתות של האולם וכשעמדתי בחוץ שמעתי איך הילדים עושים חזרות ועמדתי ליד האמא שלהאחים הרשקוביץ וסיפרה ש"מחר"(ז.א.היום)ההופעה האחרונה של דייויד וגם של יאיר קניג.

היה לי מקום טוב בשורה הרביעי ולידי ישב ארי רוזנר ויושי בנדר ודיברנו קצת במשך ההופעה לגבי ההופעה הילדים השירים וכו' היה כיף לשבת ביחד.

ירמיאל גם אמר שהדיסק החדש אמור לצאת בחורף(לא אמר תאריך)

עכשיו אני יתחיל לכתוב ההופעה:

ההופעה התחיל בשעה 7:10 עם מיכאל פרוזנסקי עם השיר "שטייג" מתוך האלבום הראשון שלו שיר קצבי ויפה(תמיד אהבתי אותו)אחר כך שר שיר שיהיה באלבום הקרוב שלו "זה לזה" נקרא השיר.

אחר כך נכנס שלומי גרטנר עם השיר ניסים שיר הראשון מהדיסק הראשון שלו שיר מאוד יפה והקהל מאוד התלהב(כך אומרים?)על כל השירים של גרטנר. ואחר כך שר עוד שיר קצבי שיר מספר 9 של האלבום השני "אין כאלוקינו" ואח"כ שיר שקט ויפה גם של הדיסק השני שלו שיר מספר 2 השיר "השמים" ואח"כ שיר קצבי של הדיסק הראשון שלו "אם אין אני לי מי לי" ועד כאן לשלומי גרטנר..

וכאן שאלו את הקהל "Are you ready???"

כמובן אני לא צריך לומר לכם איך שהקהל צעקו "YES"

והמקהלה נכנס על רקע השיר שאני אני קורא לזה "הפתיח לההופעה" שרו את זה כבר בירושלים אז אני לא צריך להגיד לכם שזה מאוד יפה...
אח"כ שרו "מעם השם" וכל פעם אני מתלהב כשאני שומע את השיר הזה כ"כ מדהים...

אחר כך שרו השיר "הטוב כי לא כלו" הסולואים היה מאוד מאוד טובים מאוד אהבתי השירה של דוד פרלמן(אחיין של זייבי פרלמן ע"ה)גם ארי אמר לי את זה... והנה ירחמאל עשה מה שהוא כמעט לא עושה שהוא מפסיק המנגינה כדי שתשמעו ההרמוניה של המקהלה והוא עשה את זה כמה פעמים כמו שאני יגיד לכם בהמשך...
אחרי זה שרו "משיח" וההפסקה.

אחרי ההפסקה נכנס שוב מיכאל פזורנסקי עם השיר שנקרא "תעשה מצווה" שיר קצבי לא כ"כ אהבתי...

אח"כ שלומי גרטנר נכנס עם השיר "שמחה" קשה להסביר את השיר מי שלא שמע את זה...הולחן ע"י יוסי גרין וזה שיר החמישי של אלבום השני שיר קצבי. ואחר כך הוא סיפר איך הולחן השיר המדהים "קודש היא לכם - מלכע'לע ע"י יוסי גרין וכמובן ששר את זה אח"כ.יושי וארי ישב לידי וגם שרו את זה לעצמם.
אח"כ שר את הלהיט say asay והקהל מאוד התלהב על השיר הזה.

אח"כ נכנס שוב המקהלה עם השיר רווח שינוי מאט הסולואים כמובן...

אח"כ המקהלה יצא וג'רמי ויהודה גורקין הציק ה"מחרוזת סולו" הפעם עם 4 ילדים.(לג'וש יש ווידיאו אז אתם תראוו שם איך הוא הציג)
והמחרוזת התחיל עם השיר פתח ליבי ע"י ג'רמי ושרולי רובין  אח"כ השיר "אני מאמין" עם יהודה גורקין עם בנימין רבינא אברמוביץ הקול שלו עדיין מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח"כ השיר כי אתה הוא" שרולי רובין עם בנימין רבינא אברמוביץ ובסוף שאר הסולואים נכנסו כמו תמיד במחרוזת הזאת.

אחר כך נכנסו המקהלה אלברט וסול אייל הציג את השיר החדש "מלך" היה מאוד מצחיק איך שהם עשו את זה אבל אתם תצטרכו לראות בהקליפ שיהיה לי היום או מחר. וירחמיאל שוב אמר להתזמורת להפסיק ככה שתשמעו ההרמוניה של המקהלה...
אחרי השיר "מלך" ירחמיאל התיישב להפסנתר והזמין את שלומי גרטנר לשיר איתו ביחד הישר "מהרה" מתוך האלבום כלל ישראל" ובסוף השיר המקהלה גם נכנס ועמדו ליד הפסנתר ושרו "מהרה מתוך האלבום "יבא" הסולו היה עקיבה אברמוביץ אח"כ שרו את השיר "when" מתוך its min hashomayim הסולואים היו אחים "אייל" וירחמיאל הכניס כאן "עשה עשה" של גרטנר לא בקצבי ושאל את שלומי "איזה עוד שיר אתה מכיר עם המילים "עשה עשה"? ושלומי התחיל "עשה עשה" של "Torah today" אח"כ אהרן שלום קאהן שר "we need you" וכאן זה הסתיים ה"קומזיץ" והמקהלה חזרו למקומם על הבמה וירחמיאל אמר להם לשיר שוב הקטע we need you בלי המוזיקה שתשמעו ההרמוניה...

אח"כ ג'רמי הציג את השיר "the hand of hashem" אתם כבר ראיתם איך שהם שרים את זה...

אח"כ ירחמיאל הציג את הילדים ואח"כ הסתיים ההופעה עם השיר "יבא" וירחמיאל נכנס עם שלומי גרטנר ומיכאל פרוזנסקי(אתם תראו את זה בהתמונות)

אני מקווה שאתם תהנו מהסיקור אני מבקש לא להגיב בנתייים עד שאני מעלה התמונות.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 18:12 לינק ישיר 

אני הולך הערב בקונצרט בניו ברונסוויק, ניו ג 'רזי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 18:14 לינק ישיר 

so can you take pictures?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 18:16 לינק ישיר 
alexgator

אין לי מצלמה, מצטער. כמו כן, אני יושב ביציע 

תוקן על ידי alexgator ב- 27/09/2010 18:18:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 18:21 לינק ישיר 

תוקן על ידי elmonsey ב- 27/09/2010 18:24:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 18:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 18:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 18:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 19:21 לינק ישיר 

ואוו. יפה מאוד מאוד!
חבל שלא צילמת עוד תמונות של יושי בקהל. זה מאוד מעניין לראות אותו באמת ולא תמיד רק על הבמה.
אני מאוד שמחה אם יש עוד תמונות של מיאמי בקהל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 20:39 לינק ישיר 

http://jewishmusicreport.com/2010/09/27/photos-from-miami-boys-choir-with-gertner-pruz-2/

http://www.thecooljew.net/2010/09/miami-boy-choir-in-queens-college.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 21:08 לינק ישיר 

אלי תמונות מדהימות!!!!
ישר כוח גדול גדול
אם יש גם קליפים בדרך נשמח מאוד:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 21:31 לינק ישיר 

רק שאלה קטנטונת...
משהו יודע מי זה??(מזכיר קצת את גרוקין....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 21:42 לינק ישיר 

וואו אלי... זה היה ממש חזק! תודה רבה רבה, על הסיקור והתמונות!
נזכה לראות קליפים?
(אחרת, איך נכתוב סיקורים?...)
עט, תודה גם לך על הקישורים.

---
אגב... איפה ריצ'י אייל? אל תגידו לי שהוא השתנה עד כדי כך שלא הצלחתי לזהות אותו...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2010 22:17 לינק ישיר 

כנסי לאחד הקישורים של עט או של גו'ש ...יש שם תמונה של ריצ'י....גדל הילד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 00:16 לינק ישיר 

תודה!!!!!!!!!!! יהיה גם וידאו???????
ושוב חבל שהם יוצאים מהמקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 00:20 לינק ישיר 

תודה אלי!

אני מצטער על התגובה לפני התמונות...

ובאמת חבל שהם יוצאים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א