בית פורומים פרחי מיאמי

מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/9/2010 04:37 לינק ישיר 

ג'וש הבטיח לי הקליפים אז עכשיו הכל מה שאני יכול לעשות זה לחכות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2010 07:13 לינק ישיר 

וואי! אלי!!!

תודה  ע נ ק י ת ! ! !

אני ממש מחכה לקליפים ואז נוכל בעז"ה לכתוב תגובות על הכל.

היית גם בהופעה השניה או שלא?

ד"א, איך הקול של יהודה גורקין?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2010 12:29 לינק ישיר 

רגע,היה גם הופעה שניה??גם בקווינס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 12:50 לינק ישיר 

כן, היתה הופעה שניה, בסטייט ת'יאטר בניו בראונזוויק. אלכס אמר שהוא יהיה שם, ומכך שאלי שאל אותו אם הוא (אלכס) יוכל לצלם, אני מסיקה שהוא (כלומר אלי) לא היה שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 14:33 לינק ישיר 

ריבי10 כתב:
וואי! אלי!!!

תודה  ע נ ק י ת ! ! !

אני ממש מחכה לקליפים ואז נוכל בעז"ה לכתוב תגובות על הכל.

היית גם בהופעה השניה או שלא?

ד"א, איך הקול של יהודה גורקין?

לא הייתי

הקול של יהודה ממש מדהים היה לו כמה סולואים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2010 18:02 לינק ישיר 

אני הייתי שם, קונצרט נחמד מאוד אשר נכתבו על הזמן בשעה 7:45 היה כמו קונצרט קווינס פרט לכך ירחמיאל נתן פרידה מיוחד ל דוד הרשקוביץ, יאיר קניג ו חנינא אברמוביץ '. כמו כן מישהו היה מצלם לסירוגין הבמה לא בטוח מי זה היה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 20:21 לינק ישיר 

ואוו...פתאום אני קולט שיאיר ודיויד באמת עזבו....
ובנהימה אישית-אני הכי לא אוהב את תחלופת הילדים.
עד שאתה מתרגל...ואז אתה צריך להתרגל מחדש....
אני לא טיפוס רגשן או משהו אבל כל אחד וחלקו בקושי.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 20:46 לינק ישיר 

!!!alexgator
אתה אפילו לא מתבייש לבוא ככה ולספר לנו על הפרידה המרגשת??? לפחות היית מברר אפילו מי זה ההוא שצילם...
בקיצור, אתה צריך לחזור מהר בתשובה...

תוקן על ידי אידי ב- 28/09/2010 20:47:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 21:06 לינק ישיר 

אוקי, זה איך אני זוכר את זה. ירחמיאל הציג את כל הבנים של הבנים של המקהלה למעט שלושה, ואז הוא הניח את שלושת הנערים לצאת לפני, אמר להם אחד היה במקהלה במשך זמן מה, אני חושב שהוא אמר דוד היה מנהיג גדול במקהלה בכל אופן אם אני זוכר נכון, הוא שאל כל אחד כמה שנים הם היו במקהלה, ו חנינא אמר 7, אמר יאיר 6 ויאמר דוד 5. אז שמעת כמה הקהל ללכת אאווו! הוא שאל בנימין רבינא ו Chiya אברמוביץ לצאת ולהצטרף חנינא, ואז הוא שאל ג 'רמי הרשקוביץ להצטרף דוד, ולאחר מכן הוא סוף סוף הציג יאיר קניג, אחרי שזה היה הזמן Yavo!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 21:15 לינק ישיר 

Sorry, Ok, this is how I remember it. Yerachmiel introduced all the names of the boys of the choir except three, then he let the three boys come out in front, he said they have each been in the choir for a while, I think he said David was a great leader in the choir. Anyhow if I remember correctly, he asked each one how many years they have been in the choir, and Chanina said 7, Yair said 6 and David said 5. Then you heard some the audience go aww!! He asked Binyamin Ravina and Chiya Abramowitz to come out and join Chanina, then he asked Jeremy Hershkowitz to join David, and then he finally introduced Yair Kenig, after that it was time for Yavo!!
Still I do not know who took pictures. Also the boy in the picture next to Yehuda Gorkin, I think his name is Rachamim Asis. By the way, elmonsey, did Shloime Gertner sing Hoshana or Happy Birthday without music at the Queens Concert?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 21:17 לינק ישיר 

סליחה, בסדר, זה איך אני זוכר את זה. ירחמיאל הציג את כל השמות של הבנים של המקהלה למעט שלושה, ואז הוא הניח את שלושת הנערים לצאת לפני, אמר להם אחד היה במקהלה במשך זמן מה, אני חושב שהוא אמר דוד היה מנהיג גדול במקהלה בכל אופן אם אני זוכר נכון, הוא שאל כל אחד כמה שנים הם היו במקהלה, ו חנינא אמר 7, אמר יאיר 6 ויאמר דוד 5. אז שמעת כמה הקהל ללכת אאווו! הוא שאל בנימין רבינא ו Chiya אברמוביץ לצאת ולהצטרף חנינא, ואז הוא שאל ג 'רמי הרשקוביץ להצטרף דוד, ולאחר מכן הוא סוף סוף הציג יאיר קניג, אחרי שזה היה הזמן Yavo!
עדיין אני לא יודע מי צילם. גם את הילד בתמונה לצד יהודה Gorkin, אני חושב שקוראים לו רחמים עסיס. אגב, elmonsey, עשה שלומי גרטנר לשיר הושענא או יום הולדת שמח בלי מוזיקה בקונצרט קווינס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 21:21 לינק ישיר 

אהה,אז הילד הקטן שליד גרוקין לא שייך אליו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 21:38 לינק ישיר 

כמה תמונות נוספות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2010 23:49 לינק ישיר 

ואוווו תודה רבה רבה על התמונות הם ממש מקסימות !!!!!!!!!!!!!!!
חבל שדיויד יוצא....הוא היה ממש טוב!!!!!!!!!
(מישהו יודע מתי יצא דיסק חדש???(לצפיה) )
אני מקווה שזה איך אומרים להיכנס לפרט אבל דיויד הולך לישיבה??
חג שמח!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2010 00:09 לינק ישיר 

דיסק חדש לצפיה יצא בחורף(ראי מה אלי כתב בהתחלה...)
בקשר לדייב-(דיויד)-הוא לומד בישיבה...איזה? אין לי מושג:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.