|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:14 |
|
| |
בדקה 16:44 שומעים את הבנות צורחות ורואים את ירחמיאל נכנס מצד שמאל ומועד על הבמה ושומעים מישהי ששואלת אם הוא נפל... אחח, לא נעים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:22 |
|
| |
חחחח....שמתי לב לזה:) לא נורא...קורה,כולני בני אדם:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:27 |
|
| |
אני רוצה מאד לקבל את הוידיאו, איך אני שולחת בפרטי את הכתובת?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:34 |
|
| |
לא בעיה,
את שולחת לאלי(אלימונסי) בפרטי את הכתובת (מייל וכי')שאת רוצה לקבל בו את הווידאו.
^יש בצד בדף הראשי של הפורום את חברי הפורום.כנסי לרשימת החברים,יש שם את אלי(באנגלית-אלימונסי),לחצי שלח הודעה אישית...שם תרשמי את המייל שאת רוצה וכי'...^
מקווה שעזרתי
תוקן על ידי שמואל1000 ב- 01/10/2010 15:38:35
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:37 |
|
| |
תודה רבה על העזרה המהירה!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:02 |
|
| |
מישהו יכול להגיד לי מי עזב חוץ מיאיר ומדיויד? הם כתבו למעלה שחנינא אברמוביץ, אבל הוא עזב מזמן לא? (זה הבחור שמנגן על כינור ב"רווח" בשיר מי אדיר לא?) אולי הם התכוונו לעקיבא אברמוביץ? יש הרבה והשמות שלהם דומים אז אולי אני מתבלבל...
ותיקון קטן לסיקור, עקיבא ג'ייקובס מציג את השיר The Hand Of Hashem ולא ג'רמי כמו שאלי כתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:16 |
|
| |
עקיבא אברמוביץ עזב.
לדעתי הקטע הכי חמוד זה עם האחים אייל... מגניבים! :)
האמת שההופעה היתה נהדרת, אבל לוידעת, השיר "מעם השם" היה נשמע פשוט עלוב מבחינת התזמורת. עדיף היה כבר פלייבק.
לא כ"כ אהבתי את השינוי של 4 סולנים במקום 3 במחרוזת פתח ליבי - אני מאמין - כי אתה הוא. כל העוצמה זה בסולן אחד שנותן את זה בכל העוצמה שבו ובמכה אחת. העצירה והתחלופת בין הסולנים ממש גורעת.
יהודה גורקין פשוט פיספוס! אם רק הוא היה שר את "כי אתה הוא" במקום שרולי רובין זה היה הרבה יותר טוב. למרות שהוא שר מאד נחמד ב"אני מאמין", אבל הייתי משאירה את כל הסולו לבנימין רבינא לבדו. (שאגב, חייב תספורת דחווווף!)
ב-The Hand Of Hashem חיכתי לסולו המעולה של גורקין כמו בפעם הקודמת (העצירה הזו בסוף ואז הסיום...) אך התאכזבתי....
ומתנצלת שאני מתעסקת יותר מידי בגורקין, אבל הילד נראה מלא התלהבות... והאמת שלא רק הוא, כולם היו מלאי מרץ... (חוץ מסול שמשום מה במחרוזת פתיחה היה נראה קצת "מיובש"...)
אהבתי גם את הסולו של אלברט וסול ב"הטוב"!
וגם את הקטע ב"יבא" איך שג'רמי בא לאלברט להיות איתו ביחד במיקרופון... (בטח ברוקלינאי מתמוגג מנחת... ;-))
:)
הופעה נ ה ד ר ת ! ! !
אלי, מליון תודות!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:31 |
|
| |
ריבי, את צודקת לגבי מעם ה' באמת היה עדיף פלייבק. וגם חבל שהפרידו את הסולואים ל4. כנראה ירחמיאל מנסה לשנות קצת בהופעות. הקטע עם הילדים שהם מציגים מאוד נחמד... גם אני אהבתי את הקטע שג'רמי בא לאלברט עם המיקרופון... היה חסר לי משהו בסולו של ג'רמי בשיר מלך, בירושלים הוא שר: מלך גואל ומושיע אוהוהווו מבלעדיך אין לנו...ובהופעה הזאת הוא שר בלי האוהוהווו (מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אוף אני רגיש לדברים הקטנים...) חבל שאין וידאו גם מההופעה השניה (לפחות את הקטע שירחמיאל נפרד מהם)
ואני יכול להגיד שנהנתי מכל דקה בוידאו. שוב תודה לאלי!
נ.ב, אם מישהו יכול לתרגם מה הם אמרו כשהם הציגו את השירים אני אשמח (האנגלית הזאת מהירה מדי בשבילי )
תוקן על ידי עידודודו ב- 01/10/2010 16:33:42
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 23:21 |
|
| |
אגב, מיכאל פרוז'נסקי הוא בוגר מיאמי...
סתם שתדעו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 00:21 |
|
| |
קודם כל, תודה רבה רבה לאלי וגם לג'וש שצילם - שדאג לנו.
בגדול, לפי דעתי ( העניה ), זו הייתה ההופעה הטובה ביותר בחצי שנה אם לא השנה האחרונה, למרות שההופעה של פסח הייתה מעט מושקעת יותר אך ההופעה הזאת היתה טבעית יותר, הילדים היו במיטבם וראו את זה בברור.
* יהודה גורקין זרח לאורך ההופעה - זה היה חמוד נורא. שימו לב לקטע במחרוזת השירים עם שלוימי גרטנר כאשר חייא הקטן נותר מיקרופון-לס איך דאג לו........
* פספוס ענק - לדעתי - בהופעה הזאת הייתה החסרון הבולט של סולואים לסול אייל, אני לא מבינה את הקטע. לילד יש את אחת הקולות היפים ביותר במקהלה ובקושי נתנו לשמוע אותו - וגם את הסולו 'שלו' ירחמיאל נתן לאחיו, ריצ'י.
* עקיבא אברמוביץ מוכיח את עצמו יותר ויותר כסולן מוצלח.
* דייויד שגנהוף ( או שאיך שמבטאים את השם הזה ) הוא כוכב עולה - איזה קול מדהים יש לילד איזה, עוד תשמעו רבות ממנו, לפי דעתי.
* דוד פרלמן קיבל המון בטחון עצמי, לא הפסיק לחייך וכמובן בעל קול מתוק ומדהים - גם ממנו עוד נשמע הרבה.
* עקיבא אברמוביץ לפי דעתי, למרות הקול שסופסוף משמיע קולות מהבגרות, לפי דעתי יכל להמשיך עוד שנה בכיף, הוא מחזיק מנגינה בצורה שלא תאמן.
*ג'רמי בהחלט השתפר.
ולשירים:
* מחרוזת הפתיחה הייתה חמודה - כבר ראינו/שמענו.
*מעם ה' - כמו שאחרים העירו וציינו, ראינו ושמענו טוב יותר.
* הטוב - אני יודעת, אני משוחדת, אני חולה על השיר הזה - אך לפי דעתי זה היה ביצוע מהמם של השיר והסולו המסיים של דייויד (שנננננננהוף ) היה מדהייייים!!!!!!! לפי דעתי, ירחמיאל היה צריך לחתוך כאן את הסולו של דייויד הרשקוביץ ולתת את כל הקטע לסול אייל ( אך איך אומרים? מי שם עליי, הא?) וכמובן - דוד פרלמן דפק הופעה כמו שצריך!!
*משיח - הביצוע הכי יפה של השיר שראיתי עד היום בהופעה. כולם היו נינוחים, שתפו פעולה, נהנו והראו ששמחים.
*רווח - היה נחמד, אך לא הבנתי למה התעקש להכניס את השיר להופעה. בנימין רבינא בהחלט הצטיין כאן.
*הסולנים/סולואים - למרות דבריה של ריבי, אני דווקא אהבתי מאד ששילבו כאן 4 סולנים, בכל מקרה כאשר הסולנים הם בהרכב הנוכחי. ג'רמי באמת היה נשמע במיטבו כאן. אין ספק ששרולי רובין היה ה-כוכב בסולואים אלה, ויהודה גורקין ובנימין רבינא ביצעו את השירים בצורה יפה ביותר.
*מלך - הקטע הפותח עם אלברט וסול היה חמוד:) (והיה שווה בכדי לראות את בנימין רבינא מחייך) אישית, אני לא ממש מחבבת את השיר הזה אך זה היה הביצוע הטוב ביותר ששמעתי עד כה.
*מחרוזת השירים עם שלוימי גרטנר - שיפור ניכר למרות שהיה מעט משעמם לשמוע שוב את אותה המחרוזת. אהרן שלום קהאן דפק ביצוע מדהים של תחילת השיר WE NEED YOU. אם תשימו לב היו כמה וכמה קטעים משעשעים במשך המחרוזת בין הילדים. כל כך נהניתי מהסולו של סול אייל ב-WHEN - ככה אני אוהבת לשמוע אותו!!!!!! הקטע הווקאלי של WE NEED YOU בסוף טעון קצת ליטוש אך בגדול היה חביב.
*THE HAND OF HASHEM - עקיבא ג'ייקובס בהחלט ראוי לשבח (כרגיל) כאן. כמו כן יהודה גורקין, לעומת ריבי, אני דווקא נהניתי מהביצוע של סוף השיר לעומת הביצוע האחר. סולו מממממדהים של יהודה גורקין - קול חזק, מתוק ובטוח בעצמו. ושוב פעם, היה צריך לחתוך כאן את דייויד (הרשקוביץ ) ולתת את כל השורה לסול אייל. דייויד שנננננננהוף שוב פעם שיחק אותה. - בגדול, אהבתי מאד את הביצוע.
*יבא - בואו נאמר שראינו ביצועים טובים יותר לשיר!!
- ילד אחד חדש במקהלה - שמתם לב?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 02:18 |
|
| |
מה אתם אומרים על הקטע של אחים אייל עם ירחמיאל???
אתם צודקים שירחמיאל נפל אבל בכוונה לא כתבתי על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 02:34 |
|
| |
נפל גם נפל!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 02:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 07:09 |
|
| |
גריני, מתי תפסיקי לחלוק עלי כבר??? :)
לגבי סול אייל, אני ממש מסכימה איתך. יש לו קול כ"כ טוב (תמיד היה לו, אגב) ובקושי יש לו סולו. מה ההתעקשות של ביגון על הקול של הרשקוביץ אני ממש לא מבינה. בכל סולו הוא כמעט נחנק.
אבל הכי אני אוהבת שאלברט וסול שרים יחד...
בכלל, הם ממש משפחה חמודה וזורמת כזו... תמיד מחייכים, מסתדרים ומכניסים הרבה אקשן במקהלה..
(ד"א, סביר להניח שבסעיף הראשון על אברומוביץ התכוונת לרבינא ולא לעקיבא. אכן כך?)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 07:56 |
|
| |
הצילו! מה עושה אדם גדול בתוך מקהלת ילדים? למה דיויד עוד לא יצא? זה מכער, וזה הורס לו את כל השם הטוב שהיה לו. לא מספיק שהמראה שלו כבר יותר גדול - הוא עוד קיבל כמה פעמים סולו והוא פשוט לא מצליח לשיר - מזעזע!
מעצבן שכל שיר שיש לו שם סולו זה מקלקל לי את כל השיר כי זה לא ביצוע מושלם כמו שצריך..
ילדי אייל באמת חמודים בעיקר סול - אני מקוה שאיזק הקטן יצטרף מהר...
חבל שאי אפשר להבין לגמרי את הדיבורים שלהם כשהם מציגים את השיר מלך.
מחרוזת הסולנים ודאי היתה טובה יותר מזו שבארץ. ג'רמי מאד השתפר (חבל שלא בשאר ההופעה) ויהודה שר מדהים.
שרולי בסדר חוץ מזיוף קטן שיש לו כל פעם שהוא מתחיל סולו. הוא מאד מתאמץ לעלות, ובדרך כלל מצליח. אין לו משהו מיוחד בקול, הוא שר טוב, אבל הרבה עולים עליו - הוא טוב כנראה גם בהבעות פנים ולכן מתלהבים ממנו.
בנימין רבינא שר יותר מדי מהאף, זה מעצבן, וגם תנועות הגוף שלו ושל חייא לא מוסיפות הרבה לאחידות המקהלה...
זה נראה גם שהוא מנסה לחקות את יאיר קניג ששר, בזמנו, מכל הלב ועם כל הרגש - אבל אצלו זה לא כל כך מתאים יותר מדי.
זה מה שהתרשמתי בינתיים מהפעמים הראשונות שראיתי, ואגב, שלומי גרטנר שר ממש טוב, הוא חזק!
(הקול שלו דומה לקול של ליפא)
תוקן על ידי CHEDVA ב- 03/10/2010 08:14:26
 |
|
|
|
|
|