היי, זה היה טוב!!!

מאיפה הראיון הזה?
(בקצרה למי שלא דובר אנגלית: שמולי ברוין אומר שנראה לו שמתאים לדייויד לפתוח קריירה מוזיקלית כבוגר.)
ברוקלינאי, אני איתך ב 200%. לא מצאתי שום דבר חנוק בקול של דייויד (הוא גם נשמע יותר טוב ממה שהיה בארץ, כנ"ל יאיר. כנראה שבקעמפים הם צרחו הרבה...). הוא לא יכול לעלות כמו פעם, כמובן, אבל הקול שלו עשיר ומלא גוונים כתמיד. אז מה אם הוא קצת גדול פיזית? יש לו עדיין פנים צעירות וזה ממש לא היה נורא.
בהרבה קטעים מההופעה רואים את האיילים וההרשקוביצים מתַקשרים ביניהם... לדוגמא בדקה 01:36...
יהודה גורקין בהחלט הפתיע אותי לטובה (שמעת, ריבי?

), הוא נעשה בוגר ובשל וממצה את היכולות שלו. דווקא מאוד אהבתי את הסיומת שלו ב the hand of hashem.
נהניתי גם שפירקו את המחרוזת לארבעה. היה לי קצת כבד כשאותו סולן שר קטע כ"כ ארוך לבד, כשמטבע הדברים הוא חוזר שוב ושוב על אותו משפט. התחלופה הוסיפה עניין וריענון.
רבינא אברמוביץ', ילד מדהים. אחד הסולנים המוכשרים ביותר שהיו לירחמיאל אי פעם, ונראה לי שירחמיאל ממש יצטער כשהוא יעזוב. מסוג הסולנים שפשוט לא יודעים איך מזייפים... (גם עקיבא ג'ייקובס ככה, למרות שחסר לו הקסם וההילה של כמה סולנים אחרים, אבל הוא מתוק ומרשים והציג את "the hand of hashem" בצורה כ"כ מרשימה... כנ"ל דוד פרלמן. דייויד עם השם הלא קליט עדיין חדש מכדי לקבוע, אבל במה שהספקתי עכשיו לשמוע הוא דייק עד לחצאי טונים מסובכים. כל הכבוד.) רבינא גם מסוגל לעלות לגבהים בלתי נתפסים, כמו שיושי אמר ב"פרשנות יבוא" האהובה עלי במיוחד... צדקו שם בכל מילה - בנימין רבינא באמת מאוד מוכשר.
יש שביתה כללית של ספָּרי ארה"ב? חלק מהילדים חייבים גֵז דחוף וחלק נראה שזכו לתספורת פיראטית להחריד. חוץ מיאיר שתמיד מטופטפ ודייויד שכבר הוכיח את הגרוע מכל כשהופיע הקיץ בתספורת הקצוצה ההיא

לפני הסולו של ריצ'י ב"יבוא" עובר משהו בינו לבין סול... שימו עין.
ולמה, למען ה', למה אף אחד לא הסריט את טקס הפרידה ההיסטורי בהופעה השניה? חוץ מההוא הבלתי ידוע שאלכסגייטור סיפר לנו עליו בשלוות נפש ראויה לציון...