בית פורומים פרחי מיאמי

מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2010 19:14 לינק ישיר 

האם הקשׁבתם כשירחמיאל היציג הבחור יאיר קניג? הוא אמר שיאיר אחד מילדי המקהלה האהובים שלו מכל הזמן. אחר כך הוא אמר שהוא (יאיר) הולך....ולא יכול לדבר עוד לשניה. חברה שלי שהיתה שם, שמעה כשאשתו של ירחמיאל אמרה למישהו, שלכל השנים שירחמיאל עשה זה, היא מעולם לא ראה אותו כל כך רגשית "וחנוק". זה רגע היסטורי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 22:19 לינק ישיר 

אני כל כך מקוה שזה נכון!

וזה מגיע ליאיר, ללא ספק.

מכל הלב    !!!!!!!!!!

(אני במקום ירחמיאל הייתי בוכה...)

תוקן על ידי CHEDVA ב- 10/10/2010 22:20:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2010 01:05 לינק ישיר 

Ino123

היו לך בקונצרט ניו ג 'רזי, ואם כן האם יש לך עוד קטעי וידאו או תמונות של הקונצרט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 07:08 לינק ישיר 

Ino, תודה רבה רבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2010 10:12 לינק ישיר 

באמת תודה רבה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2010 09:12 לינק ישיר 

לפעמים אני חושבת שטוב שאין ליאיר קניג אחים במקהלה. אחרת ירחמיאל היה לגמרי משתפך עליו(הם).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2010 10:35 לינק ישיר 

עכשיו הצלחתי להוריד את הקליפ. תודה ענקית, Ino !  זה באמת תיעוד של רגע היסטורי נדיר.
מה שכן, אני במקום עקיבא אברמוביץ הייתי נעלבת. דייויד מנהיג... יאיר בכלל אהוב על ירחמיאל... ועקיבא מה? עֵז? "אח של" וזהו?
ירחמיאל, לא צריך טובות, אנחנו נחמיא לעקיבא במקומך: "עקיבא אברמוביץ, ברוגע ובחיוך תרם הרבה לאופי הֶרכֵּב "יבוא" המוצלח כל כך"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 13:28 לינק ישיר 

יושר אולי כמה מילים על ההופעה?(לא סיקור גדול)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2010 18:47 לינק ישיר 

לאורך כל הדרך אפשר לראות את החיבה המיוחדת שירחמיאל רחש ליאיר.
גם בסוף יבא, וגם בסוף ההופעה בישראל, הוא נעצר לכמה שניות כשהגיע תור יאיר להציג עצמו, ואז הכריז: יאיר קניג!!!!!!!!!
וואו!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 20:24 לינק ישיר 

לדעתי זה מגיע ליאיר ללא ספק - כי תמיד, כשהוא מופיע, כשהוא רוקד, כשהוא שר סולו, וכשהוא שר עם כולם - תמיד הוא מתנהג באצילות ובעדינות!!! והוא אף פעם לא משוויץ!
וכשהוא שר, הוא שר ברגש - תמיד שומעים את זה וגם רואים על הפנים שלו.
תסכימו איתי שאף פעם לא היה כזה ילד במקהלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2010 23:11 לינק ישיר 

אני מסכימה עמך chedva שיש משהו מיוחד על יאיר. הוא פשוט נראה כל כך אמיתי נאמן כאשר הוא מופיע. הוא לא עושה מחזה גדול של עצמו,או יותר מדי דרמטי. וגם כאשר הוא היה סולן הכוכב של קונצרטים במשך 4 השנים האחרונות, הוא לא עשה לעצמו להתבלט להשוויץ.
 למשל בנימין רבינה  התחיל לשיר עכשיו עם רגש, אבל זה לא מציאותי כאשר הוא שר כמו זה כי זה יותר מדי. אז נראה כי הוא מתנהג רגשי, אבל לאו דווקא מרגיש את השיר.
 גם ליושי יותר מדי עם דרמה נראית לא אמיתית, ולא יכול להאמין.
 זה דעתי והסיבה שתמיד הייתי מעריץ גדול של יאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 23:39 לינק ישיר 

מעניין אותי מה אתם אומרים על דייויד הרשקוביץ בהקשר לעניין הזה...
מורכב יותר מה?

אני חושב שגם הוא היה אמיתי, היה לו את הקטע של ה"שואו" (SHOW), של ההצגה, ותודו שגם זה בסדר ויפה.
אבל יותר מזה, אני חושב שהרבה הרבה מזה היה רגש אמיתי, אמנם שונה בסגנונו מיאיר קניג.

יאיר קניג זה רגש של "ישיביש", סטייל האברך ובן הישיבה, רגש רציני שכזה, בוגר, וחמור סבר משהו...
דייויד הרשקוביץ זה רגש "אמריקאי" יותר, אולי יותר "מודרני"? כזה שאוהב לחייך הרבה ולהיות סימפטי לכולם...

מסכימים איתי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2010 09:09 לינק ישיר 

גם אני חושבת שדייויד היה אמיתי. אפשר לראות את זה דווקא כשהוא לא שר סולו אלא סתם כחלק מהמקהלה (שאז אין לו את העניין של ה"שואו") - זה נראה שהוא חושב על מה שהוא אומר... לדוגמא במחרוזת ההיא של "שבת-נקדש" בDVD...
(חוצמזה, לחייך זה נהדר! הלוואי על כל הסולנים!)
---
לא יודעת, גם בנימין רבינא לא נראה לי דרמטי יתר על המידה או מישהו שסתם מכווץ את הפנים בשביל הרושם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2010 09:13 לינק ישיר 

בנימין רבינא דרמטי בקטע של ה"קנייטשים", הוא כאילו משתפך בשירה שלו ("אני מאמין") אבל רואים מיד שזה לא אמיתי בכלל.

<זה כמו שפעם יוסי גרין אמר על אברהם פריד, שבתחילת דרכו כזמר יוסי חשב שהוא עושה הצגות עם ה"קנייטשים" שלו, ורק אחרי שהוא קלט שזה אמיתי מהלב אז הוא התחיל לאהוב אותו).

אלי, הייתי מאוד רוצה, אבל לא נראה שזה ייצא אל הפועל.

ברוקלינאי, אתה מעריץ של דייויד ולא יעזור כלום. הא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2010 11:12 לינק ישיר 

אלי תודה ענקית על הסיקור והתמונות. פעם הבאה אנחנו נרצה תמונות של בוגרים מהקהל שכחנו איך הם נראים ואנחנו קצת מתגעגעים אליהם.... פעם היית מסקר גם סולואים בכל שיר...

shapiro2

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.