בית פורומים פרחי מיאמי

מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2010 11:17 לינק ישיר 

עקעבא אברמוביץ נמצא מההופעה עם דדי. נראה לי שעקיבא קבל הכי פחות כבוד מכל האחים. שבע שנים זה המון זמן... אני חושבת שמגיע לעקיבא קרדיט ענק!! אחיו חנניא היה 4.5 שנים אבל הוא עלה עליו! זה נראה לי מס' השנים הכי גדול שקים. יאיר היה מרווח... ואילו דויד נכנס נראה לי אחרי רווח.....

shapiro2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2010 11:32 לינק ישיר 

יש כמה דברים שלפי דעתי כדאי לקחת בחשבון:

* ייתכן ויש ילדים שבשנים הראשונות שלהם במקהלה לא רוצים סולו.
* ייתכן ויש ילדים שהקול שלהם לא בשל לסולו וזה רק מתפתח בשנים מאוחרות יותר
* ייתכן שירחמיאל בשנים האחרונות פיתח סוג של רחמים כלפי אחים מוזנחים (ע"ע הסירוב לתת לסול אייל יותר סולואים מאחיו אלברט, הסולו החדש לריצ'י, שתף הסולואים לעקיבא מעת הגיעו של בנימין רבינא לזירה, ג'רמי את דייויד ועוד )

בגדול, לפי מה ששמענו מעקיבא בשנתיים האחרונות, אני חושבת שזה היה פספוס נוראי שלא שמענו ממנו הרבה קודם, אך מצד שני, על מי בדיוק שם ירחמיאל, הא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2010 13:53 לינק ישיר 

אני חושבת שיש הרבה שקורא מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים עליהם,
 כגון התנהגות הילדים והמדות, אשר משפיעים על החלטות של ירחמיאל רב
הזמן ומה הוא אמר על הבנים שעזבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2010 17:17 לינק ישיר 

יש 2 סוגי קולות: אחד שיפה עוד לפני פיתוח קול, והשני שנהיה יפה רק אחרי שמפתחים אותו.
זה ההבדל בין אלה שמקבלים סולו מיד עם הכנסם למקהלה, למרות יש מה לשפר, לבין אלה שרק אחרי שנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2010 17:58 לינק ישיר 

לא נראה לי שיש אצל ירחמיאל רחמנות לאחים מוזנחים - כפי שהגדרת את זה:
כשעקיבא קיבל סולו היה לו קול מדהים, אז זה לא בגלל רבינא ועובדה שתמיד רבינא גם קיבל הרבה יותר.
גם עם האחים אייל לא תמיד זה שווה - ביבא חוץ מהסולואים המשותפים היה לאלברט סולו נוסף (עם יאיר) וגם לארץ רק אלברט הגיע, ולעומת זאת עכשיו בסוכות ירחמיאל כן נתן לסול יותר.
גם אצל האחים הרשקוביץ, ביבא גם באלבום וגם בהופעה דיויד קיבל המון סולו - כמעט בכל שיר ואילו ג'רמי קבל בהופעה ס"ה 3 פעמים סולו קצר, ועוד פעם אחת בנקדש עם רבינא... (את כל זה אני זוכרת בעל פה - מאמינים?)
ומה עם נפתלי ג'קובסון שקיבל המון ואחיו לא קיבל כלום? אז נראה לי שירחמיאל נותן למי שמתאים לו... אבל כמובן שזה נכון שכמה שאנחנו יודעים עליהם הרבה - בכל זאת אנחנו לא יודעים מה באמת קורה כל הזמן בתוך המקהלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2010 21:56 לינק ישיר 

עקיבא באמת הכי מוזנח מהאחים, אבל זה לא בלי סיבה. קודם כל ההופעת במה שלו היא לא מן המשופרות... ביחוד ביחס לרבינא,וגם לחנינא היה משהו מיוחד בהופעה(את חיא עוד לא זכיתי לראות...) ו...גם הקול שלו לא משהו מיוחד לטעמי...(אני אולי בעמדת מיעוט?)יש לו כמובן את האברמוביציות הזו בדם-הדיוק, הכשרון של ל-א לזייף (נראה לי שכדי לזייף משפחת אברמוביץ צריכה קורס מיוחד!!)להחזיק כ"כ טוב את המנגינה אבל מה לעשות שיש לו אחים עם קולות הרבה יותר יפים, והופעה סימפטית יותר.אבל בכולופן הוא באמת תרם המון למקהלה!לא חושבת שהייתי מוותרת עליו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 00:32 לינק ישיר 

נראה לי שבנימין רבינא הושפע עם הזמן מהחינוך והסגנון הישיבתי של ירחמיאל, זה ממש לא נראה לי מהבית, תודו.

יודעים מה? אפילו דייויד הרשקוביץ! משהו השתנה בו בשנה האחרונה, הוא נוטה מעט יותר ליאיר קניג מאשר היה בעבר.
גם השפעה של ירחמיאל לדעתי.

הנה תראו:
זה דייויד הרשקוביץ המוכר -

וזה כבר סגנון של השנה האחרונה -

ויושר, אני אוהב את דייויד יש לך בעיה?
אחרי הכל אני חושב שאני מסביר בפרוטרוט למה אני אוהב את מי שאני אוהב, הלא כן?

בענין אחר:
אתם שם למעלה שתהיו בריאים.. מה זה "האחים המוזנחים"??? ככה להתבטא?
פשוט מאד ירחמיאל "חושב" ו"מתחשב" ו"רגיש" לכך שהילדים ירגישו בנח, ולכן הוא נוהג לתת ביטוי לכל האחים.
נשמע הרבה יותר טוב, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2010 09:51 לינק ישיר 

א. בדיוק להיפך; התלוננו על הזנחה, למרות שירחמיאל משתדל להקפיד על "חשיבה", "התחשבות" ו"רגישות" - כמו בפרשנות של "יבוא" שבה הקפידו ירחמיאל ויאיר (ילד מקסים. באמת) להחמיא לאח הפחות בולט (נשמע יותר טוב מ"מוזנח", תודו). האם בגלל שלילד נחמד וטוב לב יש הופעת במה מרשימה פחות, הוא זכאי להתעלמות? תצילינה אוזניים!

ב. לדייויד תמיד היה עומק יותר ממה שזה נראה על פני השטח, גם בתקופת החיוך הזוהר שבתמונה העליונה. אחרי הכל, מי אמר ש"אפשר לראות רגשות מעורבים על הפנים של האנשים"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 13:45 לינק ישיר 

ברוקלינאי:
 אולי ההשפעה היה של יאיר. לי נראה כי בנימין רבינא מנסה להיות כמו יאיר
 עם הרגש, למרות קצת יותר מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 15:07 לינק ישיר 

https://rcpt.yousendit.com/967420563/e9540f13ddb93843087d9e49c157c64c

מיום ב. הצלמה לא כל כך טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 15:19 לינק ישיר 

אידי כתב:

ב. לדייויד תמיד היה עומק יותר ממה שזה נראה על פני השטח, גם בתקופת החיוך הזוהר שבתמונה העליונה. אחרי הכל, מי אמר ש"אפשר לראות רגשות מעורבים על הפנים של האנשים"?

זה ברור.
אפשר לראות את זה בסולו שלו ב"אשא עיני" בהופעה.
הרבה רגש, הרבה כוונה ועומק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 22:58 לינק ישיר 

אידי, לא הבנת אותי נכון.
הסכמתי איתכן על הנושא, רק הצעתי לשון יותר מחמיאה להגדיר את זה, זה הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2010 23:52 לינק ישיר 

ברוקלינאי, חוששתני שדווקא אתה לא הבנת אותי נכון
ה"תצילינה אוזניים" שלי בפירוש לא היה מיועד אליך.
מה שכן, העליתי תהיות לגבי הרגישות במעמד הפרידה המרגש. טוב, כנראה שירחמיאל היה נרגש מכדי לשים לב לרגישויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2010 03:46 לינק ישיר 

WOW ino
תודה רבה !
אז מה , ירחמיאל  נתן לדיויד ויאיר להציג את השיר הטוב לכבוד הופעתם האחרונה?
ו..יאיר ממש התרגש..פספס את השניה שהוא צריך להתחיל לשיר, נדמה לי שמעולם לא קרה לו דבר כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2010 06:18 לינק ישיר 
alexgator

Ino123 כתב:
https://rcpt.yousendit.com/967420563/e9540f13ddb93843087d9e49c157c64c

מיום ב. הצלמה לא כל כך טוב

ino, האם יש לך תמונות מקונצרט זה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מופע יום א' חוה"מ סוכות תשע"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.