אני מאד אוהבת את השירה של הרשקוביץ וגם את ההופעת במה שלו.
אבל קשה לי לומר שהשירה שלו היא כ"כ מהנשמה. תהיו בטוחים שכשהוא בא לסולו, הראש שלו נמצא יותר ב"איך אני נראה, מה הקהל חושב עלי ואיך אני אצא הכי "קול" שאפשר".
תסתכלו על ההליכה והתנועות. ברוקלינאי היה אולי קורא לזה אצילות, אבל אני רואה את זה קצת אחרת.
ושוב - הוא אחד הסולנים המועדפים עלי בתקופה הנוכחית.... אבל זה עדיין לא סותר...
Ino, תודה ענקית!
(ועדיין לא ראיתי מה זה כי אני רק באמצע ההורדה...)
נשלח ב-15/10/2010 14:50
שלו22 כתב:
אז מה , ירחמיאל נתן לדיויד ויאיר להציג את השיר הטוב לכבוד הופעתם האחרונה?
ככה? שימו לב! קיפוח מס' 2!
---
ריבי, אבל מה תגידי על ארשת הרצינות כשדייויד יושב/עומד לו בשקט מאחורה, לא בסולואים? אני חושבת שכל סולן חושב קצת על הצורה שבה ההופעה שלו תתקבל, אבל לא נראה לי שדווקא אצל דייויד זה מתבטא באופן מוגזם. (אגב, הפתעת אותי! לא ידעתי שדייויד (המקורי, המקורי) עדיין סולן מועדף עלייך... בסוף יתברר שאף אחד - אולי חוץ מיושר - לא מבין מי הוציא אותו מהנבחרת...)
נשלח ב-16/10/2010 23:50
אני דווקא די מסכימה אם ריבי!גם אני חשבתי ככה שראיתי את ההופעות....ובכלל-אני ממש לא אוהבת את הסולויים של דיויד...(אני יודעת שאולי אני די יחידה בדעתי )
לצערי הרב והמרובה לא הצלחתי להגיע לקווינס. שבועיים הם זמן קצר יחסית עלמנת להספיק את כל מה שצריך.... אז-אלי! אם אתה עדיין חי ונושם בפורום-אשמח מאוד לקבל את הקליפ....ותודה מראש!!!!
נשלח ב-16/10/2010 23:56
תודה INO על הקליפ!
מה אגיד ומה אומר, בכל פעם אני מופתעת מחדש. הביצוע הזה של 'הטוב' פשוט מדהייייייים!!!!!
ואני אוהבת את השיר הזה הרבה יותר בגירסה האיטית!
נשלח ב-17/10/2010 00:04
גיריני או ינו...(מקווה שזה ככה...) על איזה קליפ אתם מדברים...אני יודעת שאלי מביא קליפ אבל יש עוד משהו??? אשמח מאוד לדעת(ולראות!)
-וסליחה על הבורות....אני עוד אתגבר עליה אי"ה..:)
נשלח ב-17/10/2010 18:00
זהו, חשבתי שאני הסתומה היחידה............... לכן לא שאלתי. איזה קליפ?