בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן לוין מבקש להפסיק - בבקשה תקראו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/9/2010 00:28 לינק ישיר 
החזן לוין מבקש להפסיק - בבקשה תקראו

בערב החג קבלתי מייל מהחזן לוין, והוא מבקש ממני לפרסם אותו:

===============================================

ספי שלום.

עקבתי אחרי הפרסומים האחרונים שלך, התגובות והתגובות-בחזרה.
בה בעת שאני מלא הערכה על כוונתך הטובה להלחם עבורי להשבת כבודי וכו', אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לחדול מכך. אנא, הפסק לכתוב עלי או בשמי. ראשית - אינני צריך ורוצה כבוד מאף אדם, בוודאי ובוודאי שלא ממשתתפי פורום-החזנות. אייני מעוניין בכך. שנית, דע כי לא תשכנע שם אף אחד, ובשום דבר. לא תשכנע את מתנגדי שאני בעל-מקצוע כזה או אחר; לא תשכנע יהודים אורטודוקסיים טובים בכך שהיהדות הקונסרווטיבית איננה גרועה כפי שנדמה להם; לא תשכנע איש בכוונותיו הטובות של מרדכי סובול, או בכנות מכתבו ודבריו. חבל על זמנך שאתה משחית בכך. וחבל עוד-יותר על האש שאתה מלבה שלא לצורך וללא תועלת. כאמור, אני מעריכך מאוד ומכבדך מאוד - ומכיר לך טובה רבה - על כוונתך הטובה, אך זהו. אנא אל תוסיף להמשיך ללכת בדרך זו, שהיא Cul-De-Sac.
חברי הפורום הנכבדים, אני מבקש אף-מכם לחדול מן הויכוחים הללו. אין בהם טעם או תועלת.
אבקש גם מן החברים כדוגמת פינוקיו02,  שלא להעלות קטעים שלי לפורום. מי שרוצה לצפות ולשמוע - יודע היכן למצוא את ההקלטות שלי.

אבקש להעיר רק לשני משתתפים בויכוחים האחרונים:
א. ל'רוממות': יפה עשית, להשתמש במילה הערבית "תהדייה". לפעמים יש לי הרגשה שאנחנו באמת מתנהגים כמו ערבים, זאת לאור תרבות הויכוח בפורום, ול'אהבה היוקדת' מעל דפיו.
ב. JJ888 : לא יאומן... הלוא אני יודע מי אתה ומי מסתתר תחת הניק, ואתה הלוא יודע שאני יודע (ומתוך כבוד לפרטיותך לא אחשוף כאן את שימך האמיתי)... ובכל זאת אתה מעמיד פנים, ביד אחת כותב לי מיילים יפים, וביד-השניה תוקף אותי בפומבי... לא יאומן. ומה שמדהים עוד יותר: מה אתה רוצה מהעניבה שלי?.. ומה טענה יש לך כנגד הגלימה שלי? מעולם לא שמעתי הערה על-כך, עד שבאת אתה, מומחה בעל שם-עולמי באופנה, ופתאום יש לך מה להגיד גם על איך שאני לבוש??? ומנין לך שהמקהלה לא היתה מרוצה??? (הם היו כ"כ 'לא מרוצים', שהם שבו ושרו איתי ברחובות בשבת פרשת שמות תש"ע...) וזה שאני לא מתפלל, כביכול... נו,באמת. אני מזמין את כולכם לבדוק צילומי-תקריב של חזנים אחרים ברשת, ותראו שאצל רבים לא נראות השפתיים נעות. אבל אין לי שום ספק שמשה שטרן וחיים אדלר אומרים כל מילה. גם כשלא רואים אותם מתפללים.

רבותי, לא אבוא להגן על עצמי בשל המשרה שלקחתי. אינני חייב דין וחשבון אלא לבורא-עולם לבדו. ארשה לעצמי לומר אך זאת: נכון לומר שיש בעיה עם בתי-הכנסת הקונסרווטיבים, אך לא כולם שווים. יש כאלו שמעסיקים חזניות ורבניות, ויש כאלו ששומרים על המסורת בהקפדה רבה יותר. "שערי ציון" שייך לאלו האחרונים. נוסח התפילה והטקסט זהים כמעט לחלוטין לנוסח-המקובל בבתי-הכנסת האורטודוקסיים; שומרים שבת וכשרות בהקפדה מלאה; הסוכה השנה היתה למהדרין. הרב שלנו הוסמך כרב לכל דבר ועניין, והוא תלמיד-חכם של ממש.

לסיום: גאולתנו תבוא לכשנתחיל לנהוג זה בזה במידת אהבת-חינם. אהבת חינם פירושה לאהוב מישהו גם אם אין סיבה לכך, גם אם איננו מסכימים עימו. בחינם - ללא תמורה וללא טעם. אני מבקש מכולכם לנסות ולהרבות אהבת חינם, ולא שינאת-חינם.

מועדים לשמחה,
שמואל

=============================================

כמובן שאני אכבד את הבקשה של החזן שמואל לוין, ולא אכתוב יותר עליו וכו'.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2010 19:08 לינק ישיר 

מי שבאמת רוצה להפסיק לריב, פשוט מפסיק.

ומי שרוצה שהצד השני יפסיק, נוקט בפעולות כעין אלו- שולח מכתב ל"חבר" שכותב בשמו, ש"כאילו" אין לו שום ענין לשכנע את חברי פורום, ומסיים בשני טיעונים נוספים...אם אתה רוצה לחדול- חדל!

אל תנסה לשכנע אותנו מה לא כל כך רע ליהדות, ואיך מתפללים עם שפתיים נעולות, ומי מבין החזנים הגדולים גם לא מתפלל...

פשוט חדל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2010 22:09 לינק ישיר 

חדל! חדל!
הרצון להתפרסם בכל מחיר העבירו על דעתו!
[ולצערי אנו המגיבים מסייעים לו בכך]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2010 23:39 לינק ישיר 

בבל"ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 07:09 לינק ישיר 

הכל  שידור  חוזר  פעם  בכמה  חודשים

פה  כותב  נגד  קונסרבטיבים  ואח"כ  סוגר  איתם  דיל 

פרסום  עצמי  או  מישהו  אינטרסנט

מתחילים  כמה  ניקים  לכתוב  לטובתו

כמה  ניקים  נגדו

אח"כ כאילו   כמה  ניקים  מבקשים  שיפסיקו  לכתוב  עליו

מתחייב  לא להכנס יותר  לפורום  ואחרי כמה  חודשים  הכל  מתחיל  מחדש

אולי כדאי  למישהו  לזכור  טוב  מה  כתוב  במשנה  ובגמרא ?

מי שפרע מדור המבול ומדור הפלגה ומאנשי סדום ועמורה ומן המצריים ששטפו בים , הוא עתיד ליפרע ממי שאינו עומד בדיבורו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן לוין מבקש להפסיק - בבקשה תקראו
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext