| נשלח ב-1/10/2010 10:09 |
|
| |
שלום! אני חדשה! כיף להיות אתכם בפורום...
אני מאד אוהבת מוזיקה ומקהלות ובעיקר את פרחי מיאמי!
הפורום שלכם מאד מעניין ולכן רציתי גם להשתתף...
אגב, רציתי לשאול -
יש לי כמה מהמופעים של מיאמי לצפיה, בעיקר את האחרונים: "דדי", רווח, ויבוא...
הבעיה שבין רווח ליבוא היו כמה הופעות שלא יצאו לצפיה, אני לא יודעת למה...
מהתאורים שקראתי פה ומהתמונות, וגם מהדיסק לשמיעה - משיח - זה נשמע שהיה מאד יפה,
הבעיה שכבר אי אפשר לראות או להוריד את הקליפים מהפורום ואני רוצה מאד לראות את זה -
בעיקר את קטע החזנות של יושי שאי אפשר לראות בשום מקום,
ועוד יותר את המחרוזת: אחת-ואני-זעקתי עם רביעית הסולנים וכמובן את מי יתן עם אוהד וכו'...
איך אני יכולה לראות את זה? יש את זה אולי למישהו?
תודה מראש...
תוקן על ידי CHEDVA ב- 01/10/2010 10:40:56
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 11:10 |
|
| |
גם אני רוצה לראות וגם אני חדש(:
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 12:54 |
|
| |
לצערי ,יש לי את כל קטעי הווידאו האלו אבל אם תרצי תצטרכי לחכות כמה שבוע שבועים,אז אם יהיה לך סבלנות אני יוריד את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:24 |
|
| |
ברוכים הבאים! המשפחה כאן מתרחבת וזה דווקא ממש נחמד... נקווה שתשארו איתנו לאורך זמן :-)
חדווה, יישר כוח על הדירוג ב"מכונת הזמן". ותיקים ממך עוד לא טרחו לעשות את זה (וזה היה רמז דק מאוד לכל מי שהתעצל!!!)
--- (שמואל, איפה היית עד היום?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:33 |
|
| |
שלום חדוה!

|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:49 |
|
| |
אידי-מה ז"א איפה הייתי עד היום?
במכונת זמן? 
תוקן על ידי שמואל1000 ב- 01/10/2010 14:51:42
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:05 |
|
| |
היית במכונת זמן? זה מעניין... אף פעם לא פגשתי מישהו כזה. מאיזו תקופה נשלחת אלינו? עבר? עתיד? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:19 |
|
| |
נראה לי מעבר....לא בטוח.... אידי זה לא מצחיק!!!! אם תגדירי את עצמך (את שכתבת) אז אולי אני יבין....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:21 |
|
| |
ברוכה הבאה!  ספרי לנו כקצת על הקשר שלך למיאמי ומי הם סולנים / השירים / האלבומים / המופעים המועדפים עלייך...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 20:39 |
|
| |
אוקי, אין בעיה, זה מאד כיף לשתף את מי שיודע ומתענין באותו נושא.
אני אכתוב בל"נ מיד כשיהיה לי זמן,
בינתיים, שבוע טוב לכולם!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 21:04 |
|
| |
ברוכה הבאה!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 04:55 |
|
| |
הבטחתי לכתוב מה אני אוהבת, אז ככה:
האלבומים לשמיעה:
את האלבומים הישנים ממש, אני לא כל כך אוהבת לשמוע, אולי הם יפים אבל שומעים שהם ישנים וזה די משעמם... למרות שיש שם כמה סולנים טובים וגם אני אוהבת 2 או 3 שירים מכל אחד מהם. בכל אופן אני יותר אוהבת את האלבומים שיצאו יותר מאוחר אפילו כמו: ירושלים, התייצב, חנוכה ובדרך לתורה.
מה שאני הכי אוהבת לשמוע זה האלבומים החדשים יותר:
רווח - האלבום הכי מקפיץ, אני אוהבת בו בעיקר את השירים: רווח, יחדשהו, ליהודים, מי אדיר, שירה חדשה, ממקומך, וגם את - lift up your candle
משיח - לדעתי כל השירים בו מיוחדים, חוץ מהשירים של הזמרים האחרים כמובן...
יבוא - האלבום היפה ביותר למי שיודע שמות - אני חושבת שיש בו מגוון הכי גדול של סולנים, וכולם טובים ושרים מצוין... (לאן נעלמו הרבה מהם בהופעה של יבוא? וגם חלק עוד הספיקו עד המופע להחליף את הקול...)
בכל אופן, אני חושבת שכל האלבומים של מיאמי מצוינים. זה דווקא טוב שהם לא כמו הרבה זמרים שמוציאים אלבום לפחות כל שנה בלי להשקיע הרבה זמן, והתוצאה גרועה. לפרחי מיאמי לוקח יותר זמן, אבל האלבומים מושקעים וזה שווה לחכות - לא?! (אם הם הו מוציאים לפחות אלבום אחד פעם בשנה, כבר היינו מתבלבלים מרוב שירים...)
בקשר להופעות - אני אוהבת להסתכל על כל ההופעות, אני חושבת שבכל הופעה יש משהו מיוחד ומענין אחר, מצד שני הסגנון של הריקודים תמיד נשאר דומה וזה מעולה, אני מאד אוהבת את התנועות שלהם וכל המרץ.
(לעומתם, ישיבה בויס למשל, שרים מאד יפה בדיסקים אבל בהופעות הם מפשלים ויש להם תנועות של גן ילדים)
תוקן על ידי CHEDVA ב- 03/10/2010 05:39:06
תוקן על ידי CHEDVA ב- 03/10/2010 05:45:04
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 06:04 |
|
| |
אגב, חסר לי את כל ההופעות שבין מיאמי 18 למיאמי 26 - אז עליהם אין לי שום דיעה,
הסולנים שאני אוהבת:
אני מבינה במוזיקה וכו' ולכן אני אוהבת את הסולנים ששרים מדויק ונכון ולא מזייפים אף פעם, ושרים כל הזמן באותו טון - בקיצור - המקצוענים. ואני הכי אוהבת את אלו שגם מקצוענים וגם יש להם קול יפה, לדוגמא: עודד, שאול, יוסי שיק ועוד.
כרגע אין במקהלה סולנים מי-יודע-מה, אבל באופן כללי אני אוהבת את כל אלו ששרים טוב ומקבלים הרבה סולו - אם הם לא מזייפים. לאחרונה אני די אוהבת גם קולות קצת בוגרים כאלו, כמו של דורון לוין וכד'.
סתם מענין אותי, מי עוד חושב כמוני בקשר לאלבומים והכל?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 15:02 |
|
| |
בקשר לאלבומים הישנים, תעשי טובה לעצמך, חדוה, לעצמך!
ותקשיבי להם קצת יותר.
הם פשוט מדהימים!!!!!!
בקשר להופעות - אמרת שחסר לך מ18 עד 26.
מה זה 18? (תוכלי לשלוח לי?)

|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:19 |
|
| |
תמר,
בקשר לאלבומים הישנים - הקשבתי להם שוב ות'אמת שאת די צודקת, אי אפשר לומר שהם משעממים, הרבה שירים באמת בסגנון ישן כזה, אבל בכולם המוזיקה טובה, וגם הסולנים בדרך כלל, והלחנים רובם יפים. גם שומעים הרמוניה מושלמת ומדויקת של המקהלה ושל הקולות השניים - אולי פעם ירחמיאל היה הרבה יותר דייקן וקשוח.
סך הכל, בזכות האלבומים האלו המקהלה זוכה היום למעמד הגבוה שיש לה.
(מה שאני לא כל כך אוהבת שירחמיאל לפעמים שר שם מדי הרבה בקול כזה מין צרוד, אבל כשהוא עושה בשירים קולות שניים - זה מאד מוסיף)
בקשר לאלבומים לצפיה - מיאמי 18 זה המופע שמתחיל בשיר: ביום ההוא עם הסולואים של עודד, ויש שם גם את "חסדי השם" - עם הסיפור על הילדה שנאבדה...
אח"כ חסרים לי ההופעות עד מיאמי 26 - זה המופע עם דדי שמתחיל בשיר "ליהודים" ואחריו יש לי את הכל, כלומר: רווח,
ויבוא.
אם יש לך משהו שאת יכולה לשלוח אני אשמח מאד, ואשלח לך כמובן באישי את הכתובת של המייל שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 21:46 |
|
| |
ביום ההוא נקרא מופע מיאמי 5, לא?

|
|
|
|