| נשלח ב-3/10/2010 17:58 |
|
| |
שהוא יהיה יותר מוצלח!
שלום לכולם, אקדים ואומר שאין בי שום רצון להתגאות או משו בסיגנון, אלא רק לראות את נקודות המבט של האחרים על הדברים. ב"ה קבלתי הרבה מאד מתנות שמיים.
אך עם זאת לפעמים זה היה עלי לטורח..(צרות של עשירים?)
אני רוצה מאד שחתני/בעלי יהיה יותר מוצלח, יותר מוכשר, יותר חכם ממני.
אני רוצה שאליו יהיו נשואות עיני כולם- ולא אלי. שהוא ישא באחריות של הבית.
בחיים כיום אני מרגישה שמצפים ממני, ואני צריכה לעשות כל מיני דברים- כי אני בוגרת כי לי לא מתאים וכו'.
אני לא רוצה את זה גם אחרי החתונה.
1.האם גם אתם מרגישים שאתם רוצים שבן הזוג שלכם יהיה יותר מוצלח ממכם?
2.האם גם אתם הרגשתם פעם שגם לכשרונות והצלחות צריך כח? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.
תוקן על ידי שיר852 ב- 03/10/2010 18:04:17
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:05 |
|
| |
1. אין לי שום ענין שאשתי תהיה יותר מוצלחת ממני. וחוששני, שאף אילו נולדתי בת, לא הייתי רוצֶה שבעלי יהיה מוצלח יותר ממני. הנכון לחפש בבן זוג, בתחום הכשרונות, הוא, נבון ובר דעת, שיבין מה שמדברים אליו.
ההשענות של האשה על האיש, אינה תלויה במי מוצלח יותר ממי, אלא הוא דבר טבעי בעצם בנינו של האדם.
2. ודאי שלכשרונות והצלחות צריך כח, וכבר אמר החכם, אין שכל אין דאגות.
3. הסברת את עצמך מספיק ברור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:10 |
|
| |
1.זהו שאני חושבת שצריך שהגברים יהיו יותר חכמים מהנשים- כי אם האישה חכמה יותר מהאיש אנחנו בבעיות. 3.תודה 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:26 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | 1.זהו שאני חושבת שצריך שהגברים יהיו יותר חכמים מהנשים- |
|
בהחלט נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:40 |
|
| |
פעם הייתי אוחז כדעתו של אדם אפילו העדפתי שהיא תהיה יותר יוזמתית ממני פחדתי מהעול ומהידיעה שהכל יפול עלי, ובהכל אני יצטרך לטפל זה היה פעם, היום כשכל החברים החברים נשואים וכבר יש לי יותר מושג מה זה כל הבעדזרס הזה אין לי שום פחד מזה אבל לא נראה שמישהוא יכול להסתדר אם יותר חכמה ממנו יוזמתית אולי, (?) ובכלל, שטיפש יתחתן עם טיפש ונורמל עם נורמל וגאון עם גאון למה לערבב ???
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:41 |
|
| |
נו, אז עכשיו צריך עוד קריטריונים שיתקיימו בנסיך הבלתי מוסג....
תוקן על ידי שיר852 ב- 03/10/2010 18:43:05
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 19:46 |
|
| |
ברור לי, שגם שהאשה יותר חכמה מהאיש, יותר דומיננטית יותר מוצלחת.... היא צריכה את האיש בסופו של דבר ולא יעזור! ככה זה הבריאה. לכן זה לא כזה משנה מה שכתבת, מעבר לזה שזה קצת מוזר לחפש מישהו שיתאים לסביבה שעל ידך. זה לא לבחור בגד בצבע כזה כי הוא מתאים לארוע שאת הולכת, זה לבחור בגד שמתאים לך ללבוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 19:51 |
|
| |
כל אישה צריכה את האיש, אבל אם היא חכמה יותר ממנו דעתו בטלה לדעתה. כך שזה משנה מאד.
מאיפה הגעת להבנה שאני צריכה שהוא יתאים לסביבה שלידי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:21 |
|
| |
לדעתי, בריא יותר לשלום בית שהבעל יהיה קצת יותר חכם ומוצלח, כי האישה מחפשת סוג של תלות, ואם היא יותר חכמה ומוצלת אז יהיה חסר לה בבטחון כי היא הרי יותר טובה ממנו ולא תוכל לשכנע עצמה לסמוך עליו או יותר מזה לקבל ממנו תחושת ביטחון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:28 |
|
| |
ווואיייי,אני תמיד תוהה בשאלה הזו!!!
חובה חובה חובה שהוא יהיה יותר חכם/מוצלח ממני!!!!! פשוט חובה!!!
אוקי,כתבתי המשך,ומחקתי...אבל בגדול,הבנתם את דעתי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:32 |
|
| |
תשאירו את ה"חכמה ומוצלחת" בצד רגע, אשה צריכה להעריך את בעלה, אדם יכול להיות הרבה יותר חכם מאשתו, אבל מה לעשות והקלפטע לא מעריכה אותו בגרוש? לא צריך למדוד כל דבר במבדקים ואיבחונים. לכל אחד יש את המדד שלו והדברים שחשובים במיוחד לו. רק שלא נאבד את הצפון...
תוקן על ידי maamina ב- 03/10/2010 22:34:59
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:57 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  |
אני רוצה מאד שחתני/בעלי יהיה יותר מוצלח, יותר מוכשר, יותר חכם ממני.
אני רוצה שאליו יהיו נשואות עיני כולם- ולא אלי. שהוא ישא באחריות של הבית. האם גם אתם מרגישים שאתם רוצים שבן הזוג שלכם יהיה יותר מוצלח ממכם?
|
|
חובה שיהיה יותר חכם ממני!!
מוכשר יותר/מוצלח יותר- לא חייב, אבל זה פלוס גדול :)
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:58 |
|
| |
אשכול חכם! א. אני גם רוצה שיהיה חכם ממני. אך,לשלום בית- הכי חשוב זה שהאשה תהיה נכנעת לבעלה. כמות המשכל שלה יכולה להיות נמוכה ממנו אך היא תמיד תחשוב שהיא הצודקת. או ההיפך, היא יכולה להיות חכמה יותר מבעלה, אבל לבטוח בו, ולחשוב שהוא למרות זאת, יכול לצדוק ממנה. (בתור גבר, מצד ראייה שונה)
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 22:58 |
|
| |
אשה משתוקקת לבעל מוצלח..............................
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 00:08 |
|
| |
1. ברור... יותר חכם ממני זה בטוח ולא שאני טפשה. בכלל לא... ברור שארצה גב חזק של משהו יותר חזק ממני בהכל. 2. מאוד. צריך ה-מ-ו-ן---- כוח לבן אדם מוצלח. דורשים ממנו יותר מלאחרים. ומכך- הוא דורש מעצמו יותר... כך נוצר מעגל שלא נגמר אפעם... אחרים דורשים ממנו. הוא דורש מעצמו וזה גורם לאחרים לדרוש יותר... וחוזר חלילה.... 3. הסברת עצמך מעולה. ואני מסכימה עם מה שכתבת!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2010 00:55 |
|
| |
| שיריש1 כתב: |  | אשכול חכם!
א. אני גם רוצה שיהיה חכם ממני.
אך,לשלום בית-
הכי חשוב זה שהאשה תהיה נכנעת לבעלה.
כמות המשכל שלה יכולה להיות נמוכה ממנו אך היא תמיד תחשוב שהיא הצודקת.
או ההיפך, היא יכולה להיות חכמה יותר מבעלה, אבל לבטוח בו, ולחשוב שהוא למרות זאת, יכול לצדוק ממנה. (בתור גבר, מצד ראייה שונה) _________________
תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!
|
| מה שכתבת זה תנאי חשוב ומוכרח לנשואים מאושרים .
אבל במישור העקרוני ,אשה תרצה בעל יותר מוצלח ממנה בדרך כלל.
|
|
|
|
|