| נשלח ב-5/10/2010 00:25 |
|
| |
על מה אתם מורידים?
על איזה דברים אתם מורידים בפגישות? גם מבחינה חיצונית (למרות שזה "הבלים" חח) וגם מבחינת השקפה, דעות, מנטאליות וכו'... דברים שממש מפריעים לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:34 |
|
| |
איזה שאלה....מממ...
חיצוניות השקפה מנטאליות
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:36 |
|
| |
בחור פשרן מבחינה דתית/השקפתית מבחינתי יורד.
חיצונית
מנטלית- מלכתחילה לא נפגשת עם בחור שונה ממני מנטלית.
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 05/10/2010 00:40:13
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:37 |
|
| |
השקפה לא ישרה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:39 |
|
| |
אני מדברת על זה- לדגומא- בנות- הייתן מורידות בחור שרוצה ללמוד חצי חצי או שהייתן מורידות דווקא בחור שרוצה ללמוד יום שלם? הייתן מורידות בחורים בגלל העדות שלהם? היתן מורידות בחורים כי יש להם זקן? הם שמנים? נמוכים?
בנים- כנ"ל..
למשל, הגובה שלי הוא מטר 70, הייתי רוצה שהבחור שאפגש איתו יהיה לפחות 5 ס"מ מעלי. לא נח לי שהגבר שאיתי אתחתן בעז"ה יהיה נמוך ממני...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:48 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | אני מדברת על זה- לדגומא- בנות- הייתן מורידות בחור שרוצה ללמוד חצי חצי או שהייתן מורידות דווקא בחור שרוצה ללמוד יום שלם? הייתן מורידות בחורים בגלל העדות שלהם? היתן מורידות בחורים כי יש להם זקן? הם שמנים? נמוכים?
בנים- כנ"ל..
למשל, הגובה שלי הוא מטר 70, הייתי רוצה שהבחור שאפגש איתו יהיה לפחות 5 ס"מ מעלי. לא נח לי שהגבר שאיתי אתחתן בעז"ה יהיה נמוך ממני... |
|
זה השקפה שונה ודאי שהיתי מוריד לא נפגש עם עדות אחרות מראה חיצוני גם היתי מוריד, אחרי הכל צריך גם שהיא תמצא חן בעיני ואם הוא גבוה ממך רק ב 4 או 3 ס"מ גם הית מורידה אותו??
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:51 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | אני מדברת על זה- לדגומא- בנות- הייתן מורידות בחור שרוצה ללמוד חצי חצי או שהייתן מורידות דווקא בחור שרוצה ללמוד יום שלם? הייתן מורידות בחורים בגלל העדות שלהם? היתן מורידות בחורים כי יש להם זקן? הם שמנים? נמוכים?
בנים- כנ"ל..
למשל, הגובה שלי הוא מטר 70, הייתי רוצה שהבחור שאפגש איתו יהיה לפחות 5 ס"מ מעלי. לא נח לי שהגבר שאיתי אתחתן בעז"ה יהיה נמוך ממני...
זה השקפה שונה ודאי שהיתי מוריד לא נפגש עם עדות אחרות מראה חיצוני גם היתי מוריד, אחרי הכל צריך גם שהיא תמצא חן בעיני ואם הוא גבוה ממך רק ב 4 או 3 ס"מ גם הית מורידה אותו??
|
|
אני לא יודעת, הייתי מעדיפה שכשנעמוד אחד ליד השני יהיה הבדלי גובה, ולא בשביל הפוזה, אלא כי זה משהו שצורם לי... הייתי רוצה שהבחור שאיתו אני אתחתן יתן לי הרגשה של עליונית מעלי, כמו השגחה, שמירה וכד'...
תוקן על ידי MeitooL ב- 05/10/2010 00:56:46
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:52 |
|
| |
עוד פעם?!
(סתם, לא לקחת קשה.. כנראה אני מיושנת..)
הדור לא מחונך.......
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:55 |
|
| |
אין מלים בפי להביע תדהמתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 00:59 |
|
| |
על מה??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 01:08 |
|
| |
טוב.. לא יפה..אני יסביר..
תחושת ביטחון לא מגיע מגובה או משהוא חיצוני אחר, אלא מבחור יש לו ביטחון והוא יכול להשרות אותו על הסביבה שזה כבר כריזמה, או לכל הפחות על הבחורה, ונזה נובע מאישיות, מטבעו, מהרוגע שלו,מחוכמתו, וכו' , אבל ודאי שלא מחיצוניות, חיצוניות היא בשביל הרושם החיצוני כדי שהיה לנו חשק לדבר איתו לשוחח איתו, מה שאת מדמינת זה לא בעולם האמיתי זה יותר פנטזיה ראינו הרבה גבוהים עם ביטחון עצמי בגובה דשא.
כנלע"ד
תוקן על ידי סינטזה ב- 05/10/2010 01:14:45
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 01:10 |
|
| |
תודה.
נבהלתי על מילותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 02:14 |
|
| |
על מדות רעות, אני מוריד מיד.
לפני קצת זמן דברתי עם בחורה בטלפון, ושמעתי אותה מדברת שלא בכבוד להורים שלה, זה היה הסוף מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 11:07 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | אני מדברת על זה-
לדגומא-
בנות- הייתן מורידות בחור שרוצה ללמוד חצי חצי או שהייתן מורידות דווקא בחור שרוצה ללמוד יום שלם?
הייתן מורידות בחורים בגלל העדות שלהם?
היתן מורידות בחורים כי יש להם זקן? הם שמנים? נמוכים?
... |
|
כל הנקודות שהעלת פה אני מבררת לפני הפגישה, כך שזה לא כ"כ רלוונטי.
חוץ מחיצוניות- שיכול להראות שונה לגמרי ממה שחשבתי.
בתכלס אני מורידה כאשר הבחור לא מתאים לי ז"א: לא נחמד לי איתו, אין לנו נושאי שיחה משותפים, משעמם,
הוא נראה דוחה, מדבר לא בחכמה יתירה וכו'
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:38 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | טוב..
לא יפה..אני יסביר..
תחושת ביטחון לא מגיע מגובה או משהוא חיצוני אחר,
אלא מבחור יש לו ביטחון והוא יכול להשרות אותו על הסביבה
שזה כבר כריזמה, או לכל הפחות על הבחורה, ונזה נובע מאישיות,
מטבעו, מהרוגע שלו,מחוכמתו, וכו' , אבל ודאי שלא מחיצוניות,
חיצוניות היא בשביל הרושם החיצוני כדי שהיה לנו חשק לדבר איתו
לשוחח איתו, מה שאת מדמינת זה לא בעולם האמיתי זה יותר פנטזיה
ראינו הרבה גבוהים עם ביטחון עצמי בגובה דשא.
כנלע"ד
תוקן על ידי סינטזה ב- 05/10/2010 01:14:45
|
|
צודק!!!!!!!!!
אפשר לראות זאת על הרבה אישים בכירים למרות קומת הנמוכה. (ומשום מה שמתי לב שהנמוכים הם השולטים בדר"כ)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:40 |
|
| |
חיצוניות, השקפה, אופי. שלא יהיה מתרפס וילדותי.. מנטליות וכו'
|
|
|
|