|
|
| נשלח ב-5/10/2010 17:14 |
|
| |
בס"ד לה? לא מכירה??? חיים וולדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 17:49 |
|
| |
השאלה היא, למה אחרי ששני אנשים נפגשים וזה לא הולך, הם נגעלים אחד מהשני. למה שהשני לא יהיה כמו אדם זר, שהרגש כלפיו ניוטרלי לחלוטין?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 21:07 |
|
| |
למה? כיוון שבני האדם אינם רציונלים והרגש לא מתחשב בשכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 22:00 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | השאלה היא, למה אחרי ששני אנשים נפגשים וזה לא הולך, הם נגעלים אחד מהשני. למה שהשני לא יהיה כמו אדם זר, שהרגש כלפיו ניוטרלי לחלוטין?
|
|
א. לא תמיד נגעלים.
ב. לעיתים נגעלים כבר בזמן הפגישה ומורידים.
אני דברתי על מצב של התלהבות ובמרחק של זמן סלידה.
ו....תודה לכולם על התשובות.
החכמתם אותי!
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 01:31 |
|
| |
איך באמת אפשר לדעת על בחורה? היא באה מסתדרת יפה לפגישות מא' עד ת'... איך באמת אפשר לדעת איך היא נראית בלי כל המסווה הזאת? הרי ברור שלא כל החיים היא תייפה את עצמה... ואני צריך לחיות עם אשה שאני לא מכיר אותה איך היא ביום יום... איך יודעים? (רציתי לפתוח נושא על שאלה זו אבל החלטתי שזה יכול להכנס לאשכול הזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 10:11 |
|
| |
תפתח אשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 17:45 |
|
| |
| roeiuzan כתב: |  | | איך באמת אפשר לדעת על בחורה? היא באה מסתדרת יפה לפגישות מא' עד ת'... איך באמת אפשר לדעת איך היא נראית בלי כל המסווה הזאת? הרי ברור שלא כל החיים היא תייפה את עצמה... ואני צריך לחיות עם אשה שאני לא מכיר אותה איך היא ביום יום... איך יודעים? (רציתי לפתוח נושא על שאלה זו אבל החלטתי שזה יכול להכנס לאשכול הזה) |
|
אין בעיה להבחין ביופי גם אם כל האמצעים שבחורה מייפה את עצמה .
וגם לא מתאים לפתוח אשכול בנושא זה ,
גם קצת מבחינת צניעות,
ובעיקר קצת שטחיות מלפתח נושא על יופי מה כבר התגובות שיכלו להכתב בענין..
.
תוקן על ידי מזדקן ב- 06/10/2010 17:51:17
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 18:02 |
|
| |
| שיריש1 כתב: |  | תפתח אשכול |
|
בררררררר.....איזה פחד.....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2010 16:07 |
|
| |
בס"ד
נשמע מוזר.
ספרי קצת יותר, מה נשכרת שגרם לך לסלוד ממנו. ומה את זוכרת מהפגישולת שהתלהבת ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 19:15 |
|
| |
אני חושבת שסלידה מגיעה ממצב של דפוס התנהגות מסויים שמרתיע ומפריע למדוברת אך היא לא מצליחה לעלות על זה בפגישות ...או שהיא יודעת שזה מפריע אך היא מתעלמת מזה ובהמשך הכל מתפוצץ (אם היא ממשיכה) 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 20:11 |
|
| |
משהו יכול להגיב בחזרה על הנושא הזה ...ממש חשוב לי...גם לי זה קרה...ואף אחד לא הבין אותי..כי באמת בהתחלה היתה סוג של התלהבות אבל פחות מהמראה..יותר מהאופי..רמת משכל..זרימת תקשורת, יראת שמיים... אך בהמשך לאחר שכבר נסגר ווארט והיה תאריך של חתונה ..שהיתי יותר בקרבתו..ו..הבנתי שאני קצת סולדת ממנו...לא משנה שהכל התפוצץ בגלל אלמנטים אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 22:48 |
|
| |
לפעמים כשאנחנו נפגשים ואנחנו לא רוצים, אז אנחנו מרגישים רע אבל עדיין משחקים אותה מולהבים במיוחד כשהצד השני מתלהב יכול להיות שבגלל שקרה לך, שאת היית בצד המוריד והרגשת איך זה לשחק אותה את נגעלת מלחשוב על... 1 איך שיצאת טיפשה ככה, ולא שמת לב 2 איך הוא שיחק לך אותה מולהב, כשהוא לא, וזה מגעיל אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 23:33 |
|
| |
לי הסלידה קרתה אחרי הוורט.... אבל... היא הייתה מאוד מאוד בצדק... פשוט שמים משקפיים אחרות. מתקרבים יותר לבחור. יותר שיחות ויותר פגישות. ומגלים בדיוק מי יושב מולך... וזה.. במקרה שלי... לא היה מרנין במיוחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 23:50 |
|
| |
תגובה לנ חננח:אם אני הורדתי את השידוך..אז אני יכולה להעיד שכנראה מרוב שהבחור רצה להקים איתי בית ובכל מחיר! אז אולי זאת הסיבה לסלידה..אבל הוא לא שיחק אותה נלהב כי הוא היה באמת כזה..!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 23:56 |
|
| |
תגובה לאחת מעל: את צודקת..זה קורה בעיקבות השהייה הרבה ו"המפוקחת" שלנו עם השידוך ..אני חושבת והגעתי למסקנה שחייב לעשות פגישה אחת לפחות באור יום  לפני שסוגרים עם המדובר..כדי להיות בטוחים בעצמנו בכל הצדדים שבו..יש צדק בדבריי..? 
|
|
|
|
|