בית פורומים שידוכי חרדים

התלהבות ואח"כ סלידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2010 00:14 לינק ישיר 

טבעת2- אור יום הכוונה לאור יום כפשוטו?
או כמטאפורה???
יש לך טיפ להכנס לאוירה של אחרי הסגירה של השידוך לפני הסגירה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 09:23 לינק ישיר 

התכוונתי כמובן לאור יום כפשוטו ..יש לי חבירה שגם לאחר כמה פגישות יוצאת איתם בזמן צהרי היום..
כי בחושך כולם נראים פחות או יותר נפלא..אם נוח לך איתו ואת מרוכזת בו ובשיחתו גם בשעה הזו..אז זה אחד הסממנים שאת רוצה לסגור והוא נראה לך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 16:13 לינק ישיר 

טבעת2 כתב:
תגובה לנ חננח:אם אני הורדתי את השידוך..אז אני יכולה להעיד שכנראה מרוב שהבחור רצה להקים איתי בית ובכל מחיר! אז אולי זאת הסיבה לסלידה..אבל הוא לא שיחק אותה נלהב כי הוא היה באמת כזה..!

האשכול הוא של שיריש, ולה הגבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 16:23 לינק ישיר 

במבט לאחור כשאני חושבת עלזה ..אני שואלת את עצמי האם כש אראה אותו מתהלך ברחוב..שוב יצוצו כל הריגשות סלידה למינהן..??הרי תבינו שברגע שהבחור הבין שמדובר בבחורה רצינית שמתכוונת להפיל את השידוך אבל לגמרי..הוא עשה מעשה נועז..וסידר את הזקן..בשבילי..לאחר שלא נגע בו מספר שנים טובות!! ובכל אופן לא היה לי את האומץ לראותו שנית אבל אני מפחדת ששוב תהיה סליגדה נוראה..מה אתם אומרים..?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 23:40 לינק ישיר 

אסיק_good כתב:
בס"ד

נשמע מוזר.

ספרי קצת יותר, מה נשכרת שגרם לך לסלוד ממנו. ומה את זוכרת מהפגישולת שהתלהבת ממנו.

אז ככה: מהפנימיות- התלהבתי 100% .חכם מאד. בחור לענין. גם מתאים מבחינה רוחנית.
          מהחיצוניות- לא התלהבתי בכלל, אבל לא התיחסתי כ"כ.
כיום כשאני משחזרת את המראה שלו, אני נסלדת.

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 00:40 לינק ישיר 

טבעת- ברור שאני נפגשת פגישה באור יום... החל מהפגישה השלישית מבחינתי אפשר להפגש בצהריים...
אבל. מה זה אומר לגבי הבחור??? באור יום רואים אותו באור אחר?
ממש לא.
אני סולדת מהבחור הנ"ל בגלל המידות שלו. ולא בגלל מראהו. (למרות שגם במרה שלו אני מגלה פרטים שאני סולדת מהם קצת. אבל בעיקר מהמידות...)
סולדת בעיקר מהכחמה הרבה שהפגין כדי להסתיר את המידות "היפות" שלו....

קיצר...
ה' ינחה אותנו בדרך הנכונה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 10:30 לינק ישיר 

אחת מעל אני אגיד לך מה ...גם אני חושבת שזה לא כזה עיקרי להיפגש באור יום..למרות שזה מאוד רצוי..אבל הסלידה לא מגיעה מהמראה כמו שגם את טוענת אלא מדפוס התנהגות מסויים או מהתנשאות כלשהי כי עובדה שזה לא הגיעה בהתחלה של הפגישות אלא מאוחר יותר...ועוד נקודה שמדגישה את זה היא...שהרבה אמרו לי שהוא נראה מצויין ולא הבינו אותי..בכלל...הוא לא היה מכוער..גם לא מלך היופי...אך היתה בו מציאת חן ..
באמת כפרת עוונות!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 10:47 לינק ישיר 

ושוב חזרה לשאלה החשובה לדעתי, אם לא רוצים להמשיך לצאת עם מישהו... מה גורם לסלידה שזו רגש כל כך מוקצנת?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 12:06 לינק ישיר 

למה...??
שאלה מצויינת..אם המיועדת הגיעה למצב של סגירת ווארט משמע שנפגשה יותר מ-5-8 פגישות...ואם בזמן זה היא לא נסלדה מהבחור זה אומר שגילתה בו אופי מסויים לאחר מכן והיא יודעת שהיא לא תוכל לחיות איתו...אבל השאלה איך באמת אפשר למנוע את זה...הרי כולם מתנהגים כמו בבובות בפגישה וזה לא הם האמיתי!! וגם ידוע שלאחר נישואין יש גם סלידה אולי בזמן הריון ואז מה..??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 21:39 לינק ישיר 

נראה לי שמה שמיוחד במקרה של שיריש זה שהיא התלהבה קודם כל מהאישיות של הבחור ולאחר זמן סלדה מהמראה החיצוני. מה שיותר מצוי (ועל זה דיברו רוב המגיבים אחר כך) הוא ההפך: בהתחלה יש התלהבות ממראה או חוש הומור - משהו חיצוני או שטחי יותר - ולאחר זמן כשמכירים את האישיות יותר לעומק ורואים שהיא פחות מושכת, ההתלהבות הראשונית שוככת ואפילו מתפתחת סלידה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2010 15:49 לינק ישיר 

תרי אמר את דברו וכולם השתתקו........

זה רק מראה ששיריש היא בנאדם פנימי.

אני עדיין אוחזת בדעתי שזה חוויות נלוות לאותה תקופה ולאותו פגוש שמעלות את הסלידה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 22:39 לינק ישיר 

נפגשתי עם בחור שבפגישה עצמה הוא היה נראה לי ממש נחמד, ונקי כזה..

אני אמורה להפגש איתו עוד פגישה

ויש לי בבחילה נוראה......

פתאום אני מדמיינת אותו ולא באלי עליו בכלל............

פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 23:03 לינק ישיר 

נקי זה ממש חשוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2010 22:42 לינק ישיר 

פשוט מאד השכל הגיע קצת באיחור- הרגש עיוור אותו לכמה רגעים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2011 11:35 לינק ישיר 

קרה לי משהו דומה ז'תומרת לא סלידה בכלל לא  אבל בהתחלה מאוד התלהבתי משהו כמו 4/5 פגישות ואיפשהו בשישית או אולי קצת באמצע ההתלהבות ירדה לי  ותקעתי על ניוטרל 

אני רק זוכר שהתהפכתי על עצמי  כאילו מי אני מה אני מאיפה אני מרגיש ומחליט שהיום כך ולמחר אחרת (ולא מדובר בפגישה בודדה שאולי היה משהו מסוים שגרם לכך זמנית ).

נ ב אין לי מושג מה עם הבחורה היום   אבל כשני נזכר אני שוב לא יודע מה לעשות ברעיון

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התלהבות ואח"כ סלידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.