| נשלח ב-5/10/2010 19:46 |
|
| |
בעיקר לגברים - בחורה עשירה
חברים.
מזה זמן מה שאני דוגל בשיטה, שבחורה שבאה ממשפחה עשירה, זהו יכול להוות בעיקר מכשול.
ואסביר את כוונתי, בחורה שרגילה לרמת חיים גבוהה, בחור רגיל ואפילו פלוס.. לא יוכל לספק לה בקלות את הצרכים להם היא רגילה. גם להרשים אותה יהיה די קשה.. אם בפגישות ואם בחיים.. ובקלות היא יכולה להתאכזב מחוסר הצלחת בן זוגה בהשוואה להוריה וכדו'.
יש פה גם את ההבט מצד המשפחה אליה החתן נכנס, שהרי כביכול ישנן ציפיות ממנו.. אם להצליח בנכסיו, ואם להתנהג\לכבד את אלה שכן וכו'.
אין כוונתי לעדיפות עבור משפחה ענייה, אלא - גם לא לתת עדיפות למשפחה עשירה.
מה דעתכם ?
אתם אכן רואים בחיסרון הצעה של בחורה ממשפחה עם כסף ?
(אין שאלתי מכוונת לאותו בחור שמחפש את אותה בחורה שכל מעייניהם נתונים ללימוד התוה"ק, ואך בה הם מחפשים להתקדם ולהשקיע את כל עצמם וחייהם.. במקרה כזה ללא ספק שכסף מהשווער יהיה מועיל ..)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 21:40 |
|
| |
אני לא יודעת כמה גברים יש פה שיכולים לענות לך.. אבל גם אני יכולה -
צודק מאד. בחורה שהתרגלה לחיים טובים יהיה לה מאד קשה אחכ להצטמצם אם יהיה צורך, וכן, כמו שאמרת קשה להרשים אותה וכ'
אבל מה שקורה בדרכ זה שהכסף מעוור אפי' חכמים ויש פיתוי גדול.
לא חושבת שאפשר להגיד "חיסרון" אבל זו נקודה לא פשוטה.
ואם יגידו, בית עשיר, אבל היא חיה בפשטות. לא קונה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 21:41 |
|
| |
ואם כבר קפצת לביקור לא יכלת להגיב על האשכולות הבוערים?
דעתך חשובה לנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 21:59 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  |
בחורה שהתרגלה לחיים טובים יהיה לה מאד קשה אחכ להצטמצם אם יהיה צורך,
וכן, כמו שאמרת קשה להרשים אותה וכ'
|
|
שיהיה קשה לה מאוד להצטמצטם, נכון מאוד.
אך הקושי להרשימה, נכון רק בילדה קטנה.
אך הבוגרת, מתבוננת במבט קצת יותר ענייני.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 22:05 |
|
| |
אני מכירה משהו שתמיד הצהיר שהוא מחפש: בחורה עניה ויפה.
בסוף קבל את ה: בחורה העשירה ויפה מכל משפחתו וגיסיו וכו'
ונראה לי שהוא מבסוט.........
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 02:59 |
|
| |
יכול להיות שלכן אומרים שכסף הולך לכסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 10:45 |
|
| |
אני הקטנה, תודה על התמיכה.. אני כל הזמן עוקב.. אם כי כותב\מגיב רק בשעת הצורך. בדר"כ אתם עושים עבודה נהדרת.. כך שתגובותי לא תמיד נחוצות :)
אדם שת, תרשה לי לא להסכים איתך, נכון, להרשים אפשר כל אדם, אך מציאות היא שאנו אנשים גשמיים, ולהרשים בחורה ללא שום קשר לענייני גשמיות, זה אפשרי, אבל לא מציאותי כ"כ.. וודאי שקשה.
הדגשה, אני לא מדבר על משפחה אמידה.. אלא על משפחה עשירה..
שיריש, אני בהחלט חושב שבמקרים רבים הזיווג עולה יפה, השאלה היא ברמת העיקרון..
ואם כבר הזכרנו כסף, העיר\האיר לי מישהו בפרטי, שאותו הדבר כלפי יופי (היה ע"ז אשכול בעבר), בחורה יפה מאוד (ואני מתכוון מ-א-ו-ד..) רגילה ליחס מועדף כל חייה, ולחיות איתה גם לא יהיה קל וחסר דאגות כמו עם אשה רגילה.. (או יפה- לא "מ-א-ו-ד")
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 12:48 |
|
| |
ניכרים דברי אמת.
בהחלט יהיה קשה להתרגל לחיים אחרים. מומחש (בצורה מוגזמת) בספר ברירת מחדל למי שמכיר..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 12:50 |
|
| |
יותר מכך, לא לחינם אמרו חז"ל שעשיר שירד מנכסיו צריך לתת לו לפי הרמה שהיה רגיל בה קודם. קשה להסתגל לחיים אחרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 13:30 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | |
ואם כבר הזכרנו כסף, העיר\האיר לי מישהו בפרטי, שאותו הדבר כלפי יופי (היה ע"ז אשכול בעבר), בחורה יפה מאוד (ואני מתכוון מ-א-ו-ד..) רגילה ליחס מועדף כל חייה, ולחיות איתה גם לא יהיה קל וחסר דאגות כמו עם אשה רגילה.. (או יפה- לא "מ-א-ו-ד") |
| אור לגויים, אשמח לתגובתך, בייחוד שציינת שאתה לא מגיב בתדירות גבוהה. השאלה שלי היא לאיזה יחס מיוחד זקוקה אישה יפה, יותר מן האחרות ולמה? אני מתעניינת בכך, היות שאני בחורה נאה מאד, תודה לקל. (ציינתי זאת לא מתוך יהירות, היות שאין זאת "אשמתי")
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 14:10 |
|
| |
| ענפה כתב: |  |
השאלה שלי היא לאיזה יחס מיוחד זקוקה אישה יפה, יותר מן האחרות ולמה?
|
|
היא לא זקוקה. אך זה מה שהיא מקבלת בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 14:12 |
|
| |
הוא כתב, היא רגילה ליחס מועדף.
זה דבר מענייין, חשבתי על זה. לא נתקלתי ברדיוס שלי בשידוך שירד בגלל עושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 14:14 |
|
| |
בהחלט דברים נכונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 14:18 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | הוא כתב, היא רגילה ליחס מועדף.
|
|
היא רגילה, לפי שהיא מקבלת, ולא לפי שהיא זקוקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 14:39 |
|
| |
זקוקה. זה ענפה הוסיפה.
מראש דובר על הרגל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 15:08 |
|
| |
מסכים לגמרי עם אור לגוים
בחורה שגדלה בבית עשיר קשה מאוד להרשים אותה בגשמיות כי מה שתיתן לה זה לא הרבה (אני מכיר בחור שהשווער שלו קנה לו לאירוסין גולף חדשה,אגב,נכון להיום הם גרושים...) היא רגילה לכל מה שנחשב גדול אצלך, אבל אני חושב שאם היא מתאהבת בך אתה יכול להרשים אותה עם התוכן שלך עצמך אם כי זה יותר קשה מבחורה שגדלה בבית רגיל,
ולגבי בחורות נאות מאווד...
לבחורות יפות מאוד יש שם בעולם שהם טיפשות, למה? מקנאה?
האמת היא שלא כל הבנות היפות הם טיפשות אלא שהם לעומת שאר הבנות יש בהם אחוז יותר גדול של טיפשות, מכיון שהמונח בעולם שהם נקראות יפות ולכן כשהם רוצות משהוא, ישר נותנים להם הם לא צריכות לעבוד, להשקיע, כשהם באות לראיון עבודה הרבה יותר קל להם להתקבל מאשר לבחורה ממוצעת לכן הם משקיעות פחות, לומדות פחות, יודעות פחות, ורגילות לקבל כל דבר בקלות.
|
|
|
|
|