שלושה חודשים נפגשתי עם מישהו, שלושה!
ושוב בתמימותי חשבתי שהנה, האדם מתאים. סובלני, רגיש, מבין אותי בדיוק, כמו כפפה ליד
שלושה חודשים הוא טען שמעולם לא פגש אחת כמוני, שאני חושבת בראש שלו כמו שאף אחד לא חושב, שאכפת לו ממני וכל מיני דברים כאלו
ולפני כמה ימים הוא התיישב להסביר לי, בקול שקול ומלא הגיון שזה לא ילך
ולמה לא ילך? מסיבה אותה ידע לפני שלושה חודשים
אז לעזזל, למה?!
הוא היה חייב לגרום לי להרגיש בעננים שלושה חודשים ואז, בערב אחד, לגרור אותי לתהום?
הוא היה חייב למרוח את החלטה שלו על פני תקופה בה הושלתי בצורה הכי נוראית שיכולה להיות?
אני מתכוונת, אין לגברים האלו לב?
מה זה ההגיון הזה אחרי שלושה חודשים בו היינו כמעט זוג?
עכשיו הוא בא לי עם הגיון? ועם סיבות שכולנו ידענו לפני שהכל התחיל?
אז למה הוא נכנס לזה?
איך יכול להיות שהבנאדם האכפתי שהכרתי, פשוט זורק אותי אחרי כל כך הרבה זמן, בלי להניד עפעף?!
ולמה להמשיך להאמין לרשימה הארוכה של כל אלו שנשבעו שהם אוהבים אותי ודואגים לי ומעוניינים בי
והם באמת היו כאלו, או שיחקו אותה בצורה טובה במיוחד.. אבל אחר כך החליטו שעדיף לשבור לי את הלב וללכת?
אמרתי לכם פעם שתקווה זה דבר גרוע
עובדה
תוקן על ידי תמי_4 ב- 08/10/2010 12:01:20
נשלח ב-8/10/2010 12:11
אין מילים
נשלח ב-8/10/2010 12:50
אין מה להגיד.....קרעת לי את הלב....
נשלח ב-8/10/2010 13:13
קודם כל, אני משתתף בצערך. גם לי יש ניסיון מר דומה לשלך, ולקח לי חודשיים להחלים. לעצם הדברים יש פה כמה דברים שאולי ראוי לדון בהם.
זה לא הפעם הראשונה שאני שומע סיפור מסוג זה. בדרך כלל, זה קורה קצת שונה. בדרך כלל, הבחורה היא זאת שמבינה שהקשר לא יתקדם מעבר למצב מסויים, והיא זאת שמנתקת הקשר, כמובן, עם המון צער וכאב. אני מניח שבמקרה הזה מה שקרה הוא, שמכיון שאתם חרדים קלאסיים, ולצאת שלשה חדשים זה המון זמן, על כן הפעילו עליו לחץ להתארס, ובעקבות הלחץ באה שיחת הפרידה שלו.
לרוב, סיפורים כאלו קורים דוקא כשיש קשר מצויין. דוקא משום שכל כך טוב לבחור הוא מתקשה לנתק. בחור מסוג זה הוא לא אדם רע, ההפך הוא יכול להיות אדם מאד מקסים ומבין, אבל הוא כן נגוע באנוכיות. האנוכיות שלו גורמת לו להתעלם, במודע או שלא במודע, מהרגשות של הצד השני ולהנות מהרגע.
לאור הנ"ל, איך אפשר לבחורה לדעת אם הבחור הוא רציני ומתכוין לחתונה או אנוכי ורוצה רק להנות? התשובה היא מאד פשוטה. בחור שרוצה באמת להתחתן עם בחורה יתנהג בצורה מאד אופיינית. הוא יחזר אחריה, יקנה לה מתנות, ידחוף לכיוון חתונה וכדומה. בחור שאינו באמת רוצה להתחתן, הוא יעשה מה שטוב לו ומה שמתאים לו, בלי להתחשב יותר מדי בצד השני. בחור שרוצה להתחתן מחזיר טלפונים, מקדיש זמן לכלתו, דוחף לחתונה, שומר נגיעה כצפוי, מרבה לדון על העתיד, וכדומה. בחור שרוצה להנות, עונה לטלפון מתי שבא לו, מתפנה מתי שנוח לו, אינו דוחף לחתונה, לא כל כך מקפיד על נגיעה, ומדבר בעיקר רק על ההווה. השיחות על ההווה יכולות להיות מאד מעניינות ונעימות, אבל הם לעולם לא ידונו בדברים מהותיים באמת, והוא, איך בונים חיים עתידיים ביחד.
לסיכום, שאלת, למה להמשיך להאמין לרשימה הארוכה של כל אלו שנשבעים שאוהבים אותך, אני חושב שזו שאלה לא נכונה. אני מאמין שכל אלו שנשבעו כך, הם אכן אהבו אותך, אלא שחלקם אהבו את עצמם יותר. השאלה הנכונה היא, למה להמשיך להשקיע בקשרים עם בחורים שנשבעים שאוהבים אותך, אם במוקדם ובמאוחר הם ילכו? והתשובה היא, שברוב המוחלט של המקרים יש בידך את הכלים לדעת מי באמת מתכוין לישאר ומי נמצא איתך רק בכדי להנות. את זאת שצריכה להתרומם מעל הנאת הרגע, ולבדוק האם הבחור ממלא את חובתו כלפייך. במקרה שזה לא קורה, את צריכה לקום וללכת. החיים שלך בידים שלך, ואין אף אחד בעולם שיכול לקחת ממך את האפשרות לחיום חיים מאושרים!
נשלח ב-8/10/2010 13:27
מעפיל
נשלח ב-8/10/2010 13:33
מעפיל, אני נהנית לקרוא את תשובותיך. הן מלאות טעם ומקיפות את השאלה מכל הצדדים.
נשלח ב-8/10/2010 13:51
תמי, אין מה לומר - שברון לב גדול.
יש נסיונות קשים ושעות קשות.
כולנו מתפללים ומצפים שיהיו לך הכוחות
להתגבר ולזכות לחיים מאושרים
נשלח ב-8/10/2010 13:56
תמי_4 כתב:
אמרתי לכם פעם שתקווה זה דבר גרוע
עובדה
אמרת, ובמקרה הזה צדקת ואואואו צדקת!
אבל בלי התקוה למה תקומי מחר בבוקר?
לכן נמשיך ונמשיך לקוות, כי בסוף אבל בסוף יהיה טוב!
נשלח ב-8/10/2010 14:41
תודה לכן חכמה_אחת וציקבעריתוש (איזה שם!) על העידוד.
נשלח ב-8/10/2010 14:46
וואו.. אין מה לומר, קשה! כואב! עצוב! מיאש!! אבל רק התקווה תוכל להחזיק אותך.. איתך..
נשלח ב-8/10/2010 15:18
בס"ד
איך מגיעים למצב של פגישות עם מישהו במשך 3 חודשים בלי טבעת אירוסין???
זו הטעות הענקית פה.
אתם מסתובבים נהנים מהרג של חבר וחברה. את מדומיינת שזה הולך לכיון של חתונה ואולי הוא חושב "וואו כמה כיף לי ם בחורה לצידי" ואז כשנמאס לו הוא זורק אותך.
למה להגיע לזה. בודקים את מה שצריך מבחינת רגשות ווד מקבלים החלטה לכאן או לכאן.
חבל שאת לא מתייעצת.
נשלח ב-8/10/2010 15:31
אסיק_good כתב:
בס"ד
איך מגיעים למצב של פגישות עם מישהו במשך 3 חודשים בלי טבעת אירוסין???
זו הטעות הענקית פה.
אתם מסתובבים נהנים מהרג של חבר וחברה.
את מדומיינת שזה הולך לכיון של חתונה ואולי הוא חושב "וואו כמה כיף לי ם בחורה לצידי" ואז כשנמאס לו הוא זורק אותך.
למה להגיע לזה. בודקים את מה שצריך מבחינת רגשות ווד מקבלים החלטה לכאן או לכאן.
חבל שאת לא מתייעצת.
אין שום סיבה שלא להתארס בתקופה כזו!
(ללא כוונת פגיעה ח"ו...)
נשלח ב-8/10/2010 15:52
נוטה להסכים גם עם מה שנכתב בשם אסיק.
מה שכן, הנכון הוא על בחור/ה חרדים קלאסים.
נשלח ב-8/10/2010 15:54
חכמה_אחת כתב:
נוטה להסכים גם עם מה שנכתב בשם אסיק.
מה שכן, הנכון הוא על בחור/ה חרדים קלאסים.
גם לא הכי קלאסים...
וחוץ מזה איך קוראים לפורום, שידוכי... כל הכבוד, נכון חרדים....!
נשלח ב-8/10/2010 15:57
בס"ד
גם לא בחורים קלאסים. אם מדובר בבחור שבהשקפה שלו הוא מתנהל כחרדי. ומתנהג כך גם אם הוא מודרני מאוד, זו השיטה. ונדמה לי שהבחורה שהציגה פה את השאלה היא בחורה חרדית קלאסית.
נשלח ב-9/10/2010 23:27
אוי... תמי... קרעת לי את הלב...
אבל... כמו שכתבו מעפיל ואסיק בחכמה רבה. 3 חודשים בלי טבעת = חבר של סתם. לא בעל לחיים... יצא לי לחשוב על בחורים- זה ממש נחמד אם הוא היה בת... יכולתי להיות חברה מאוד טובה שלו... אבל בתור בעל לחיים- ממש ממש לא! כנראה גם כאן. תחשבי עליו בתור בעל. לא בתור חבר/ה. הוא יכול לאהוב אותך מכאן ועד להודעה חדשה. וגם את יכולה לאהוב אותו. אבל זה חייב להפסק במקרה שמשהו מבין- שלחתונה הקשר הזה לא יגיע. וההבנה הזו צריכה להיות בשלב יותר מוקדם. כי אח"כ נהפכים לחבר וחברה. וכשנפרדים- השברון לב מגיע לשמיים...
אבל תמי...בבקשה... לקוות ששלך יגיע- חייב! אחרת למה לקום בבוקר??? אל תקווי ותתפללי שX יסכים להמשיך. תקווי שיש אחד כזה. והוא יגיע... בקרוב ממש!