| נשלח ב-5/12/2010 21:28 |
|
| |
מסכימה עם עט. אני לא חושבת שזה היה מעבר לגבול הטעם הטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 23:05 |
|
| |
בהתחשב במה שהולך בפורום פרחי מיאמי, בטח שזה לא עובר את גבול הטעם הטוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 23:12 |
|
| |
! !! !!!  ... --- (תגידו לה!!!   )
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2010 23:42 |
|
| |
אני לא מתערב!!!..........
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 23:07 |
|
| |
זה בהחלט לא עובר את גבול הטעם הטוב. גם בפורום מיאמי (החדש. הישן כבר נסגר עקב דברים בסגנון. למיטב הבנתי) משתדלים שלא להיכנס לחיים האישים יותר מדי. יש מדי פעם אשכולות שאנשים פותחים, אבל תסמכו על אידי המנהלת הראשית (בפועל) שתעשה שם סדר ולא תאפשר להם לחפור יותר מדי.
בכל אופן, יעקב מרדכי גרסטנר הוא הרבה יותר מילד רגיל במקהלה, וידיעה על בר המצווה שלו בהחלט מצריכה אשכול. זה אומר לנו שהילד כבר לא ממש ילד וזה אמור להכין אותנו נפשית לזמן שבו הקול יתחלף (איך נשרוד בסיטואציה הזאת????)
|
|
| נשלח ב-6/12/2010 23:53 |
|
| |
וואו, איזו אחריות הנחת כאן על הכתפיים שלי...
לדעתי, גם בנוגע לפורום כאן וגם בנוגע לפורום מיאמי - אם מדובר על תמונות שנגישות לכל אחד או שיש אישור של המצולם לפרסם - זה נראה לי מקובל בהחלט (ואני מדברת על תמונות שפויות בלבד).
ארי ברוין כמעט נעלב מאלמונסי שלא פרסם את התמונה שלו בפורום... אז מי אנחנו שנעליב את הפרחים... :)
-------
לימ"ג הנחמד שלנו יש עוד כמה חודשים טובים, להערכתי, ויש מצב ליותר אם הוא יהיה כמו האברמוביצים, שהקול שלהם מתחלף כ"כ בהדרגה עד שלא שמים לב בכלל שהוא מתחלף. (יש כאן יותר מדי אזכורים של מיאמי היום...)
בכל מקרה, אם הוא יפתיע ויתחלף כשהקוגנים עוד יהיו, הצפי הוא לקפיצה ענקית ברמת הכיכוב שלהם.
מסכימים איתי בהערכה?
-------
ועט, אתה בתור עונש תצטרך להרגיע עכשיו שלושה סמיילים קטנים שבוכים במקהלה.

(אם תצליח, אני שולחת אליך אחר כבוד את כל תלמידיי החביבים.)
תוקן על ידי אידי ב- 06/12/2010 23:57:19
תוקן על ידי עטT ב- 14/12/2010 22:29:09
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2010 22:57 |
|
| |
חחחחחחחח
תסלחו
לי ידידי היקרים, אבל, פאן פיקשן על ילדי המקהלה שעלילתו מבוססת (בעיקר) על חוויות
כאלה ואחרות מחייהם האישיים כפי הנלמד מסטטוסיהם ופיקצ'יהם בפייס, זו סטיה לא קלה
מגבול הטעם הטוב. בעצם....... זו ההגדרה המדוייקת ל-"מהי חפירה"......
(ד.א. אידי, הסיפור
המכונה 'הנסיך' נכתב בהשראת הספר איסתרק?)
אבל אם אתם אומרים שהפורום החדש תחת אחריותך ונעשה בו סדר, נראה לי שאפשר לסמוך על זה...
הבר-מצווה של יעקב מרדכי זה עניין אחר. ybc התפרסמו וקבלו רייטינג רב בעיקר בזכות
התינוק הקטן שהפליא בקולו ובשירתו המדוייקת. ברור שזה מצדיק אשכול, סיקור ותמונות!
מה
נעשה כשהקול שלו יתחלף? נמתין לילד הפלא הבא ונפתח ת'אזניים לשאר ילדי המקהלה(גם לקוגנים...). לפי
דעתי אנחנו מפספסים הרבה כשרונות בדרך. למוזס ביבי למשל יש קול מדהים ומפליא
במתיקותו! חבל ששומעים אותו כ"כ מעט......
_______
עט,
נראה לי שעכשיו אתה גם צריך לדאוג לייבוש
הבריכות שנקוות לרגלי שלושת הסמיילים המבכים, לפני שהם יציפו לנו את כל
הפורום...........
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2010 23:27 |
|
| |
אילומינייט, את "הנסיך" יכולתי לפרסם כאן באותה מידה... חצי מהמשתתפים בו שייכים לכאן. ואם זה מנחם אותך, יש גם סיפור (שלא פורסם) על הקוגנים. :) (נשמע שאת מבקרת אצלנו הרבה! אולי תוסיפי את עצמך לרשימת החברים?) בכל אופן - פיקשן כהגדרתו הוא פיקשן... בדיוני. יכולנו באותה מידה להכניס שם אותי ואותך. (איסתרק ספר מצויין, בהחלט!) ואגב, מי שהולך להופיע על במות בכל העולם - שייקח בבקשה בחשבון שהוא כבר לא בנאדם פרטי לגמרי. חוץ מהכל, זה לא מבוסס על הפייס' מסיבה פשוטה אחת - אין לי פייס' וגם לא אפשרות לפתוח. הכל מבוסס על ההשראה מההופעות. (תני ב"אתה קידשת" נראה בדיוק כמו לורד צעיר. דייויד מאז ומעולם נראה כמו נסיך. אז שילבתי...) --- ומה האפליות כלפי ימ"ג? מה שראוי כלפיו, ראוי כלפי כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2010 22:28 |
|
| |
הרגעתי את הסמיילים..............
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 01:48 |
|
| |
סנוניות ראשונות מהארוע החסוי:
נראה שליפא שמלצר היה הזמר ביחד עם תזמורת ישיש:

_____________ אידי, אני בדיוק רואה ששכחתי להתיחס לדברים לעיל, שייך להגיב?
תוקן על ידי Illuminate ב- 27/03/2011 01:51:52
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 14:29 |
|
| |
תנסי... ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 15:44 |
|
| |
אילומינייט, מאיפה השגת את התמונה? שוב מקורות מודיעינים חסויים? שיביאו משהו יותר אטרקטיבי.
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 17:27 |
|
| |
באמת! חסר לאלי גרסטנר זמרים שלו, שבסוף מביאים את ליפא???
נשמח כמובן לכל תמונה נוספת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2011 00:33 |
|
| |
אילומינייט, למה לא הוספת גם את התמונה של מוישי גרסטנר, ואת זו שעזריאל ודניאל רוקדים?
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 00:26 |
|
| |
כי המנהל חושב שאין זה מן הראוי להעלות אותה לפורום, מאחר ואלי לא חפץ במיוחד בפרסום תמונות ילדיו ברחבי הנט ואני חייבת להודות שאני מסכימה איתו לגמרי.
לגבי התמונה של עזריאל ודניאל- היא בכלל בכלל לא ברורה... (את עזריאל בכלל לא מצאתי שם) ולא נראה לי שיש טעם להעלות תמונה מטושטשת כ"כ.. ______ חדווה, יש לי הרושם שליפא היה שם בתקן זמר אורח. לא נראה לי שהוא לבדו אחז בקצה המקרופון.....
|
|
|
|
|