בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

איפה הצניעות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/10/2010 14:11 לינק ישיר 
איפה הצניעות?

יסלחו לי כל הרבנים עפר אני תחת כפות רגליכם. כששכנעו אותי לחזור בתשובה דברו אתי כמה יפה היא הצניעות שהעולם אינו הפקר וכולי. והנה ברחוב החרדי נשים הולכות בלבוש שלא משאיר הרבה מקום לדמיון קצר צמוד וכולי. נכון הם לא הולכות חשוף ולא עם מכנסיים. אבל אתה יכול לראות אדם חרדי עם זקן ופאות ולידו אשה שנראת כמו שחקנית מאיזה פוסטר. אני יודע שאני לא יכול להעביר ביקורת אבל זה מפריע לי. ואני ישמח לשמוע הסבר לסתירה הזאת.

תוקן על ידי מגדל_עוזיה ב- 17/10/2010 14:13:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 14:19 לינק ישיר 

אתה צודק , אבל מי אומר שהם באמת דתיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 19:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 00:20 לינק ישיר 

מצטערת לומר לך אבל לא כל מי שעם זקן ופאות או חולצה וחצאית הם חרדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 11:43 לינק ישיר 

אשה חרדית לא רוצה להראות מה שיש לה? גבר חרדי לא נהנה לראות את זה? מה כל הבלוף הזה. מי שמכר לך שאצל החרדים זה לא כך האכיל אותך תותים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 15:41 לינק ישיר 

אל תחפש בעיות אצל אחרים תקן את עצמך קודם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 21:28 לינק ישיר 

חרדים הם בני אדם בדיוק כמו חילונים...
יש להם את הצרכים שלהם הדחפים שלהם והתאוות שלהם....
גם אצלהם יש הומואים ופדופילים ואנסים...
גם להם יש זונות וגם להם יש פוזלים...
זו דרך החיים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 22:49 לינק ישיר 

אני רואה שהינך חוזר בתשובה המראה הנשי לצד הגבר החרדי מעורר בך קונפליקטים מסויימים.
האם יתכן שקודם בואך לקהל הד', חשת סלידה מסוימת למראה הדתי ? ואולי אף נתקלת בסטראוטיפים שהדתיים מוזנחים.. וכן נשותייהם וכדומה... ? והנה בבואך לחצרות הצניעות מתגלה כי ההיפך הנכון ? וכעת הדברים האלו מתקשים להתיישב אצלך ?

כמה שנים הינך בתשובה ? מי מלווה אותך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 23:14 לינק ישיר 
הבהרה למגדל עוזיה הנכבד

טענתך נכונה, אבל צריך לדעת דבר אחד -שלא כל מי שלבוש כחרדי הוא באמת כזה, חרדי פירושו חרד ומפחד מה' יתברך, ומי שמתלבשת לא צנוע לא היא ולא בעלה חרדים מה' וממילא אינם "חרדים" ואין מה להסתכל עליהם רק לרחם ולהתפלל שיתחזקו .
המשל הידוע של הרב אמנון יצחק על זה ,שכמו שלא יתכן (בתאוריה) שוטר שהוא גנב כי כל מטרת השוטר הוא שמירה על החוק ,כך לא יתכן חרדית לא צנועה כי אם היא לא צנועה היא לא חרדית נקודה.
ויש ברוך ה' נשים רבות צנועות וכשרות הן ובעליהן חרדים לדבר ה' וכזה ראה וקדש עלה והצלח ויהי ה' עמך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2010 19:26 לינק ישיר 

אוהב יהודי, תאמר לי, היש צדיק בארץ שלא יחטא ?
לכל יהודי ויהודי את העבודה שלו עם עצמו נטו. וזהו.
היות והמראה, (שלא הוגדר כיוצא מגדרי הצניעות ואדרבא שרבים הזרמים והגדרים), הסב מורה למגדל עוזיה עליו לשאול את עצמו כמה שאלות כמו אלו שהצגתי קודם וגם נוספות.

תלמידי חכמים עולים מחיל לחיל כל הזמן עד כי האתמול הוא שפל להיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2010 13:25 לינק ישיר 

אברהם יקר לא הבנתי את דבריך
א.מגדל עוזיה דיבר על נשים לא צנועות באופן ברור ולא באופן  שתלוי בזרמים וכו'.
ב.נכון שלכל יהודי עבודה עצמית וכו' אבל יש דברים שיוציאו אותו מכלל חרדי (וישאר יהודי כמובן אבל חרדי) הגע בעצמך אשה שתלבש מכנסיים או גופיה גם תאמר "זאת חרדית רק יש לה קצת מה לעבוד על עצמה" ? ברור שלא. אותו דבר נשים שעוברות את גדרי הצניעות וגורמות לגברים מכשול (לא חומרות אלא דברים ברורים לכל ילד כמו צמוד וכו')חרדיות הם לא ומי שלא מבין את זה שיבדוק איך הוא מגדיר את המושג חרדי ......
ג.במחילת כבודך השאלות שהצגת לו אין בהם שמץ של קשר לזעקתו כי הוא דיבר על לא צנוע באופן שמגרה ומכשיל ולא על נכבדות ויופי.
ד. ת"ח עולים אבל נשות המודרנים יורדות ולאחרונה נפרץ גדר ההלכה באורך החצאיות (איני מפרט) ובזה גילו את קלונן שעד עכשיו טענו שהם תמיד שומרות על ההלכה (על כל פנים את המינימום) ועכשיו כל מי שנסחפת אחר האופנה האחרונה הזאת מגלה שלא איכפת לה מההלכה כלום ה' ירחם .

בתפלה שה' יערה רוח טהרה לכולנו לכל בניו האהובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2010 19:33 לינק ישיר 

אסביר את עצמי שוב,

מיגדל מספר שהוא בעל תשובה ולמד תוך כדי על מעלת הצניעות... בפועל גילה נשים לבושות צמוד, קצר כמו בפוסטר ..
מהי צניעות מבחינתו ? האם החצאית צריכה להיות עד הקרסוליים ? רחבות בצורת A   ? פאה או מטפחת ? עם צעיף או בלי צעיף ?
יתכן והגדרתו למושג צניעות מוקצנת ביחס למה שראה . במידה ויישתף אותנו ביתר דיוק נדע למה הכוונה.
להמשך דבריך, אוהב יהודי, גם לחרדים יש מה לעשות ולשפר בעצמם ואין לדבר סוף...
שבוע טוב,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2010 20:34 לינק ישיר 

אברהם  נחמד סליחה אבל עדיין לא הבנתי...
כתבת וזה לשונך "בפועל גילה נשים לבושות צמוד קצר כמו בפוסטר" עכ"ל.
ועל זה אתה שואל מהי צניעות מבחינתו ?הרי כזה דבר ברור שהוא לא צנוע וכל גבר (ואשה) יודע זאת ועל זה זעקתו .
עוד כתבת "יתכן והגדרתו למושג צניעות מוקצנת ביחס למה שראה" עכ"ל.
אני לא יודע אם אתה תמים או עושה את עצמך כזה אבל הוא ראה מה שלצערנו כולנו רואים ברחוב המודרני ובשביל להגדיר את זה כלא צנוע לא צריך להיות קיצוני הוא לא דיבר על מטפחות ולא על חצאיות עד הקרסוליים רק על מינימום של צניעות שלא יהיה צמוד ומגרה.
ולך מגדל אני חוזר על דברי יש קהל חרדי ויש רחוב מודרני שהוא לא חרדי ובקושי דתי ואלו המסתובבות בלבוש קצר וצמוד אינם חרדיות ואין מה להסתכל עליהן רק לרחם.
וה' הטוב יערה טהרה על כולנו מהרה
שבוע שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2010 12:55 לינק ישיר 
חזרת בתשובה בשבילך ולא כפרס לחרדים

בעלי תשובה משום מה חושבים את העולם כשחור לבן,

צא מזה לא כל חרדי הוא חרדי כמו שנתפס בעיניך חרדי. ואין לך אלא להתפלל על תיקון העולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2010 13:37 לינק ישיר 

חרדית שמבליטה את גופה לא באמת חרדית!!ולא צריך לתפוס את החרדים כל הזמן שהנה אתה חרדים ולבושים לא בצניעות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2010 21:28 לינק ישיר 

מי מכם יודע מהו חרדי ? האם חרדי הוא דווקא זה ש'רק ניראה' או חרדי זה ברבדים עמוקים יותר ? מי הוא הבוחן כליות ולב ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > איפה הצניעות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext