תפסיקו לבלבל ת'מוח... מי אתם שתגידו מי חרדי ומי לא? מי אתם שבכלל תגידו מה זה חרדי ומה לא? מי אתם שתגידו מה צריך לעשות ומה לא? יש רבנים שאומרים ככה ויש כאלה שאומרים ככה.... תסתמו את הפה מול דעת תורה גם אם היא לא לטעמכם....
נשלח ב-3/11/2010 22:51
דברי הבל וכי יש רבנים שאומרים להתלבש לא צנוע? הדברים לא ראויים לתגובה רק שלא יאמרו מדשתקו מודו. שים לב שאמרנו רק שחרדי זה מי שחרד מה' ובזה שום רב לא חולק ואמרנו שמי שמתלבשת בצורה מגרה היא לא חרדה מה' וגם בזה אף אחד לא חולק ואם נזעקת זה מראה רק עליך.....
נשלח ב-4/11/2010 09:03
מי אתם שתגידו שחולצה לבנה זה צנוע ושחור לא? שחצאית כזו בסדר וחצאית אחרת לא? בגלל חבורת עסקנים חטיארים שמברברים בשכל ומוציאים כרוזים חדשים לבקרים בשם איזה בית דין לעניינים הזויים כאלה ואחרים? באמת...
נשלח ב-4/11/2010 14:35
צעיר אתה ממשיך לגלות חוסר הבנה מה שאפשר אולי להסביר בצעירותך מה הקשר של חולצה לבנה מישהו אמר שזה או זה צנוע ? ואין טעם להמשיך להגיב על דבריך ועיין לעיל
נשלח ב-8/11/2010 22:15
המסר הוא, שצריך להסתכל על כל יהודי בעין טובה.
נשלח ב-9/11/2010 14:44
מסר של מי? של צעיר?לא צריך מסרים כאילו מאנשים שלא מענינת אותם התורה אדם שאיכפת לו מהתורה באמת יכול לומר מסרים של בין אדם לחבירו אבל לא כאילו ש....
לגופו של דבר ודאי!
חיים שמחים
נשלח ב-17/11/2010 13:14
אז בענייני צניעות ועבודה===>
רציתי ליידע את כולכם על אתר-גמ"ח למציאת עבודה. אתר בשם אנ"ש.אינפו: www.anash.info כדאי מאוד שתכירו. האתר הוא חינאמי לגמרי ומאוד עדכני. רלוונטי לכל אזורי הארץ והמשרות שמפורסמות באתר פונות לציבור הדתי-חרדי! בהצלחה לכולם!!!
נשלח ב-17/11/2010 18:09
שמע לא צריך להיות פנאט, וגם לא צריך (אני מדבר כמובן על לובשי הצמוד והקצר) אתה צודק במקרים מסוימים. אך מזוית של אדם שהגיע מבחוץ א"א לומר דבר על אדם שחי ונמצא בפנים
נשלח ב-17/11/2010 18:41
בינינו! כל אלה שאוהבים להטיף בענינים אלו הם סוטים לא קטנים בד"כ. לא דיברתי עליך . רק דיברתי בכללי.
נשלח ב-17/11/2010 18:46
בינינו! כל אלה שאוהבים להטיף בענינים אלו הם סוטים לא קטנים בד"כ. לא דיברתי עליך . רק דיברתי בכללי.
נשלח ב-22/11/2010 19:02
וואלה רק אתמול רקדת במועדונים עם כל המי ומי והיום אתה כבר אומר דיעות .. אז אולי הגיע הזמן שתשב כמה שנים באהלה של תורה ואל תסכל על נשים חרדיות איך הם לבושות ... ואם קשה לך לא נורא תמיד יש אוטובוס חזור ..
נשלח ב-25/11/2010 15:21
למה להשתלח באנשים ?באמת יש אצלנו הרבה מאוד זבל! ומצד שני יש גם אנשים טובים שמשתדלים בכל קבוצת אנשים יש כאלה וכאלה תנסה לשייך את עצמך לטובים ...... בכל מצב כל אדם עולה לתת דין וח-ן לבד!
נשלח ב-29/11/2010 22:50
אדם שחרד במצוות הוא חרדי, לא?
נשלח ב-2/12/2010 15:43
תפסיק כבר להיסתכל על הנות ולא יהיה יותר קושיות
נשלח ב-7/12/2010 12:38
אם אתה ממשיך להיסתכל על בנות מי אמר שאתה באמת חוזר בתשובה???אני בתור אחד שקורא לעצמו חרדי מנסה לא להיסתכל על בנות גם שהם ניראות חרדיות כיון שגם הם לא תמיד לבושות צנוע ואם בטעות היסתכלתי אז אני מיד עושה תשובה.אבל לא מנסה להאשים אותם בזה שהם מכשילות אותי