בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

חזן לשבת: שלמה גליק, "רצה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2010 08:57 לינק ישיר 

רוממות, אם החזן גליק ידידך כמו שהוא ידידי הרשה נא לי להעיר את תשומת לבך שהחיבוק שאתה מעניק לו באשכול זה הוא חיבוק דוב....
מדוע אתה תוקף על גבו את כל העולם ואשתו? העירו לו על נקודות מסויימות ויאללה להתקדם! מה נסגר?! איזו תועלת תצמח לו בדיון האם חזן פלוני למד או למד מוזיקה?! שישקיע בעצמו במה שנראה לו חשוב וזהו.
זה שאתה לא מסכים עם ביקורת כזו או אחרת זה בסדר, גם אני לא מסכים עם הרבה מן התגובות, אך מה הטעם לצאת בהצהרות מלחמה כאלו.
אגב, דביר שפיגל נושא בתואר מטעם אוניברסיטת בר אילן במקצוע המוזיקה, נתנאל ברעם לומד מוזיקה הן בארץ והן בחו"ל מפי מוזיקאים בכירים ביניהם אשתו כרמית שהיא מוזיקאית בעצמה ובעלת תואר שני במוזיקה, נפתלי הרשטיק מורם ורבם ואף מורי ורבי למד מוסיקה הן בלונדון וכמדומני אף בוינה.

סוף מעשה במחשבה תחילה....

תוקן על ידי נוטהלפקפק ב- 25/10/2010 08:58:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 10:57 לינק ישיר 
החזן שלמה גליק במייטבו

חזן ובעל תפילה מעולה בתפילה ובקונצרטים.
ישר כוח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 13:10 לינק ישיר 

צהריים טובים
נראה לי שיש עוד נקודה שלא התבהרה
אין לי התנגדות שכל החזנים והמנצחים ילמדו עוד שלושים שנה מוזיקה ואף באם זה יקרה אני יקפוץ משמחה.
מנצח\חזן שלא לוקה בחסר מבחינה מוזיקלית זה יהיה חסד גדול בשבילו ובשביל כולנו שילך ללמוד מוזיקה אבל זה לא יצרום לי מאד אם יוותר על כך.
אבל חזן שלוקה בחסר מבחינת ידע מוזיקלי בסיסי או בישומו בשטח חייב ללכת לעבוד על כך בשבילו ובשביל כולם.
אני יקח לדוגמא את יעקב למר שלכאורה על פי מה שראיתי קיבל במתנה משמים כשרון של:
עמידה בקצב,
פגיעה בטון ורכיבה עליו ללא התנעה,
השתלבות בדואטים,
אכן לא יזיק לו ללמוד מוזיקה וחבל מאוד אם לא ילך ללמוד (או שהוא לומד ולא ידוע לי) אבל הוא לא צריך ללמוד מאלף בית.
לצערי לחזן שלמה גליק חסר מעט כדי להגיע לרמה סבירה שמרשה לו לעמוד בכבוד על במת קונצרטים.
בתפילות הוא מצליח לחפות עם הרגש והנוסח הלבבי מה שגם שראוי לציין לשבחו של שלמה שכל שבת חזנות שלו הוא נותן את כל כולו למענינו.
אכן לד"ר סובול גם יש דברים שמרגיזים אותי, אבל זיופים בניצוח או אי עמידה בקצב לא שומעים אצלו.
מה שגם שהוא אחד מהמנצחים שמדייקים בכל תו ותו בניצוח ומכניס בדיוק בזמן שצריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 19:46 לינק ישיר 

רוממות , כתבת על סובול וזה מעניין
באתר יובל כתוב שהוא נושא תואר ד"ר במוסיקה יהודית.
שמעתי לא אחת כי הדוקטורט שלו עסק בכלל בפיתוח קול (יש לו קול לא רע בכלל, הצבע זה עניין אחר)

איפה למד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2010 20:21 לינק ישיר 

נראה לי שלסובול יש דוקטורט להוספת מוזיקה מיותרת ביצירות חזנות (כדוגמת טיהר של קוורטין). __________ובקשר לקולו יש לו קול לא רע בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2010 00:10 לינק ישיר 

דובלה כתב:

החזן גליק זכה במקום ראשון מתוך ששה חזנים בקונצרט הגאלה לפני שנתיים, בנוסף העובדה שהוא מופיע שנה שניה בתוכנית המנויים של "יובל", מדברת בעד עצמה. כנראה שם חושבים שהוא ראוי לכך. 

ראשית לענ"ד החזן גליק חזן טוב מאוד אך אכן יש לו עדיין מה ללמוד.
אך בהתייחס למה שכתבת דובלה אם יורשה לי, שמעתי אותך לאחרונה ואני סבור שאתה אינך נופל ממנו ואישית נהנתי ממך הרבה יותר ואם כל זאת אינך מופיע ביובל, הופעה ביובל היא לא חזות הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2010 12:34 לינק ישיר 

מר רוממות היקר
לידיעתך אורי אהרון ,שלמה גולדהור ,ריימונד גולדשטין ,ישראל רנד , עזי שוורץ , רפי ביטון , רועי אזולי , ועוד המון חזנים ומנצחים הם בוגרי האקדמיה או משהוא בסיגנון !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > חזן לשבת: שלמה גליק, "רצה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.