|
|
| נשלח ב-26/10/2010 22:05 |
|
| |
אגב,דבר חשוב!!!! כמובן וכמובן שתיהיה זכות קידמה לוותיקים ממנו לנהל את הפורום!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 22:52 |
|
| |
שלום רב לכולם,
על אף שאני חבר יחסית וותיק בפורום "פרחי מיאמי", אני בדרך כלל לא מבקר כל יום ולכן לא ידעתי על סגירת הפורום עד שקיבלתי הודעה אישית. אז קודם כל תודה רבה למי ששלח את ההודעה!
פותחים בכבודה של אכסניה ולכן תודה רבה לפסנתר כנף על האירוח בפורום אלי גרסטנר ו- YBC.
אנו, כל חברי פורום "פרחי מיאמי", חייבים תודה ענקית ויישר כח גדול לכל מי שעסקו בצרכי ציבור באמונה, וקודם כל ליושר שהקימה את הפורום ופעלה כל כך הרבה זמן ללא הרף כדי שהפורום יצליח ויראה כמו שפורום (ובמיוחד פורום על פרחי מיאמי) צריך להיראות. כל הכבוד!
דומני שאני מין המבוגרים יותר בין חברי הפורום ודבריה של יושר על המשמעות של מקהלת פרחי מיאמי בחייה החזירו אותי עשרות שנים אחורה, לחשיבות על החיים האישיים שלי של איש אחד ויחיד, מיוחד במינו, ושני מקהלות ילדים שהקים: אני מדבר על מקהלות פרחי לונדון ופרחי ירושלים של אז, שניהם בניצוחו של יגאל צליק.
בזמנו, לא היה אינטרנט ולא היו דיסקים וקלטות, לא היה וידאו ובקושי היו תקליטים. קשה לתאר איך נראו חיים של ילד יהודי בעיר בחו"ל ללא חיים יהודיים אמיתיים, שחי בבידוד בלי קשר לעולם היהודי, ובלתי אפשרי למי שלא חווה את זה להבין את המשמעות העמוקה של הופעה אחת של מקהלת ילדים יהודיים, על המשך החיים של אותו ילד יהודי.
דווקא משום שכיום יש אינטרנט ויש אפשרות דרכה לשמור על קשר ולהעביר את הדברים לכל המעוניין בכך,
אינני מבין מדוע נגזר על הפורום להיסגר. אני אישית יודע על כאלה שהפורום היה עבורם חבל טבור לעולם המופלא של פרחי מיאמי. אך דבר אחד כן ברור לי: אם לא ניתן להגיע להבנות שיאפשרו לפורום להמשיך ולתפקד תחת ניהול חדש/אחר, יש לפתוח פורום חדש. אני בהחלט מוכן לעזור ולקחת על עצמי תפקידים שונים אם זה מה שדרוש לכך. אך תקוותי היא שיהיה ניתן למצוא את הדרך להמשך הפעילות בפורום הקיים.
אשמח לכל תגובה מכל אחת ואחד.
האפרתי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2010 23:33 |
|
| |
האפרתי,
אני חייבת לציין שמאוד התפעמתי מהתושבה...(אולי כי אתה מהבוגרים שביננו...)
וגם שאתה מאוד צודק.....אל אף שלא חייתי בדור ההוא ואין לי מושג איך היו מסתדרים אז. אני חושבת שהגיע הזמן לפתוח פורום ולא לחכות עם זה ולראות מה יקרה(ודי למבין...),אולי יושר תתחרט וכדומה,,,טענות שראיתי בכמה מקומות כי התשובה היא סופית!-על אף הקושי-הפורום הקודם נסגר לחלוטין.
-------------------------------------------------------------
אגב,אני שלחתי לכל חברי הפורום ,הודעה שאנו נמצאים כאן ובע"ה גם נמשיך...(במקום אחר  )..
אני חושבת שיש לכל אחד/ת זכות לדעת מה קורה עם הפורום ומה יהיה....
תוקן על ידי ann124 ב- 26/10/2010 23:50:33
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 00:26 |
|
| |
טוב.
בא נסכם.
1. מקימים פורום פרחי מיאמי חדש.
2. ריבי לא מעוניינת לנהל את הפורום החדש.
3. המנהלת השלישית הית אידי, וסביר להניח שהיא מוכנה לנהל את הפורום החדש.
4. מנהלי משנה יבחרו לאחר מכן.
5. צריך לבחור שם לפורום. זה לא יכול להקרא רק 'פרחי מיאמי'. אז תעלו רעיונות.
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 01:03 |
|
| |
הצעות לשם חדש, לא לפי סדר כלשהוא: 1. "פרחי מיאמי - Miami Boys Choir" 2. "פורום פרחי מיאמי" 3. "פורום פרחי מיאמי בעברית" 4. "פרחי מיאמי וירחמיאל בגון" 5. "ירחמיאל בגון ופרחי מיאמי" 6. "חווית פרחי מיאמי" 7. "חווית פרחי מיאמי - Miami Experience"
רוצים להציע עוד שמות או להצביע על מה שיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 01:59 |
|
| |
או,המצב מתחיל להיות מעודד.... איזה כיף שיש כאן אנשים שעובדים במהירות וביעילות, האפרתי,אן,פסנתר כנף, 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 02:18 |
|
| |
פסנתר עוד לא לפתוח אני כרגע מדבר עם ריבי אולי יכולים לעשות משהו אז בנתיים לא לפתוח ואם פותחים אני גם רוצה לבקש איקור מיושר להעתיק חומרים וכו' לפורום חדש
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 15:39 |
|
| |
אני מקווה שתסכים....בכלופן אנחנו מחכים לתושבה מהירה אלי.... ואגב,אני חושבת שלאלי מתאים גם לנהל את הפורום,אם כל הכבוד ויש כבוד הוא הכי וותיק ממנו... בנוגע לשם,אם בסוף יושר לא תסכים שריבי תחילף אותה אז, -אני חושבת ששם מספר1,ו4 מתאימים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 18:45 |
|
| |
תרשו לי להפסיק לרגע את הדיון ולהגיד - וואו... שימו לב איך כל החברים כאן כ"כ פעילים ויוזמים, מה שבאמת מחזיר את התקווה לעתיד הפורום שלנו. עכשיו זה נראה שגם אם בסופו של דבר אכן יהיה צורך בפתיחת פורום חדש (ואי"ה עוד מעט נדע איפה בדיוק אנחנו עומדים) - הרי שמהר מאוד הוא יתפתח ויגדל לפורום מעולה בזכות עצמו. יש לנו גרעין קשה של חברים - פעילים יותר או פחות - אבל בסופו של דבר, כולנו אוהבים באמת את הפורום שלנו ומשקיעים בו הרבה מעצמנו. האפרתי, המון יישר כוח על ההתגייסות המהירה ועל נאום העידוד המרגש שהחזיר לי הרבה מהביטחון (שאבד קצת, מטבע הדברים) בחשיבות הפורום שלנו. זה היה ממש במקום אחרי הנאומים האחרים שזכינו להם לאחרונה, וזה היה אפילו מרשים יותר דווקא מפני שאתה לא מהכותבים הסדירים. יישר כוח גם לכל החברים האחרים שנזעקו. (וגם לאלו שעדיין לא הספיקו... ;-) )
--- ונחזור לדיון המקורי... בעניין השמות: אני אהבתי את 1 ו 5.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 18:55 |
|
| |
היי לכם,
אני קראתי את כל התגובות שלכם.
קודם כל אני חייבת לציין שיושר עבדה, עמלה ועשתה בצורה הטובה ביותר משך השנים שניהלה את הפורום.
לגבי פורום חדש, השאלה היא, מה תהיה מהות הפורום, כלומר, אנחנו נדסקס שם על ילדים ואיך הם נראים ונכנס להם לחיים האישיים על כל פריט של מידע עסיסי על השיער ואיפה נצפו לפני יומיים או שנדון במוסיקה וקולות?
אגב, אהבתי את השם - THE MIAMI EXPERIENCE
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 19:25 |
|
| |
טוב, אז חזרתי אחרי שבועיים (בישיבה) שבמהלכם הפורום עשה סיבוב של 180 מעלות. ואני קיבלתי הלם. אני אנצל את הבמה שפסנתר כנף נתן לנו פה (תודה!) ואגיד תודה ליושר למרות שלא זכיתי להכיר אותה כמו שאר החברים פה, אז תודה יושר! חבל שהיא עזבה בדיוק שרציתי לפרסם את הפרויקט שבניתי (שאידי ותמר99 כבר יודעות) היא הייתה יכולה לעזור המון, אני מקווה שעדיין יש אנשים שיוכלו לעזור לפרויקט (ולכולם). ובנוגע להמשך, אני גם חושב שצריך להקים פורום חדש (למרות שאני לא מבין למה צריך לסגור את הקיים? אי אפשר להחליף מנהלים?) אז אני מחכה להתפתחויות... חזקו ואמצו!
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 20:01 |
|
| |
הי אנשים!!!כיף למצא את כולכם כאן...! אני אמנם בין החדשים ולא הספקתי הרבה להיות אתכם בפורום. (מה יש ליושר נגדי?רק הגעתי היא סגרה תפורום?  ) אז אין לי כ"כ מה לומר, רק רציתי ליידע אתכם בעוד מישהי שהפורום הזה מאוד חשוב לה-אני. אני ממש שמחה שיש כאן אנשים טובים שדואגים שזה לא יגמר, תודה לכולכם! ופסנתר כנף- תודה זה ממש יפה מצידך האירוח הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 21:23 |
|
| |
תקשיבו, כשכולכם פה אני מרגישה כ"כ בבית, ואני מאושרת. (תסלחו לי על ההתפייטות. ברוקלינאי עוד לא הגיע אז אני ממלאת את מקומו בקטע הזה :-) ) --- עידודו, כבר תכננתי לשאול את תמר אם אתה חי... בטח חזרת לתיבה אישית מוצפת... (וואו, ובכלל לא היתה לך הזדמנות לעכל בהדרגה...!) --- גריני, 3 ניחושים מה התשובה לתהייה שלך. (הוכחתי את עצמי כ"כ גרוע כמנהלת משנה?... ושאר החברים פה, גם הם לא אכזבו מעולם. אחד אחד, שימי לב. נ"ב - חכי לפרוייקט של עידודו.) --- מיאמי אקספיריאנס! משום מה פספסתי את זה. זה נשמע - מושלם. --- יושר, ריבי, כבר התחלנו להתגעגע. באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2010 23:44 |
|
| |
ann124 ואידי: תודה רבה על המילים החמות; שמחתי לקבל משוב כזה חיובי.
elmonsey: אני מאוד מקוה שתצליח במשימה שלך ואם אני יכול לעזור, אל תהסס לבקש. greenie: לדעתי אין בכלל שאלה מה צריך להיות האופי של הפורום (הקיים או החדש). הפורום צריך להמשיך להיראות כמו שהיה עד עכשיו (אפילו שזה יהיה קשה בלי יושר וריבי כי הן יחסרו לנו מאוד).
עידודודו: אני מקוה שבע"ה בקרוב מאוד תוכל לספר לכולנו על הפרויקט שלך בפורום הישן-חדש שלנו.
בילי17: תודה!
אז תתעודדו!! כך או כך תמשיך להיות לנו פורום!
ודרך אגב, אידי: למה להתגעגע? אני אשמח אם גם יושר וריבי תבענה את דעותיהן כאן וגם ימשיכו להשתתף כחברות בפורום החדש-ישן. האם הן יודעות על קיום האשכול הזה?
תוקן על ידי האפרתי ב- 27/10/2010 23:46:48
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 22:43 |
|
| |
האפרתי, לא נראה לי שיושר סגרה את הפורום שלה כדי להצטרף כחברה מן המניין בפורום אחר... אתה לא חושב ככה?
|
|
|
|
|