|
|
| נשלח ב-28/10/2010 22:47 |
|
| |
ו-עדכון:
עד יום שני, אי"ה ובל"נ, תהיה תשובה סופית.
תוקן על ידי אידי ב- 28/10/2010 22:49:23
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 23:01 |
|
| |
איזה מתח...  
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2010 22:09 |
|
| |
תודה לקל מצאתי אתכם אודות לann למרות שחוץ מהבעיות שהיו בפורום, היו בעיות לשם המשתמש והייתי צריכה להרשם מחדש.... לדעתי אין בשביל מה לחכות אלי מסכים להיות המנהל וסגנים יש...... שמות גם כבר הציעו..... אז יאלה לזוז!
|
|
| נשלח ב-3/11/2010 10:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2010 22:10 |
|
| |
[quote]
ובכן,יום שני עבר מזמן....אדי אין חדש?! אני רואה שמשום מה הנושא קצת שקט לאחרונה..אולי מפאת הזמן(?). בכלופן,פורום אין! אז אם אתם באמת רוצים באו כבר נסיים אם זה(ז"א-נתחיל)....
[/quote]
אנחנו רוצים, בטח רוצים! הלוואי שהכל היה מתקדם לפי הלו"ז המקורי. בכולופן - לא להתייאש! העניינים מתקדמים, ואי"ה ממש בקרוב ייפתח הפורום החדש. תאריך אני לא מעזה יותר להגיד, אבל העסק כבר בידיים טובות. תכינו רעיונות לאשכולות מעניינים, דיונים טובים, חומר חדש וכו'... לי כבר יש לפחות 2 אשכולות ברעיון, חוץ ממכונת הזמן. (הרעיון היה שלי, אז אני מרשה לעצמי לקחת אותו לפורום החדש...)
אז נא לתכנן ולהתעדכן מדי פעם מה קורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2010 22:07 |
|
| |
נהיה קצת משעמם בלי הפורום, מישהו שמבין בפורומים מוכן קצת להזיז ענינים בלי לחשוב שהשני יעשה לו את העבודה.... אם רק קצת היה לי מושג בפורומים כבר ממזמן הייתי פותחת חדש!
|
|
| נשלח ב-6/11/2010 22:10 |
|
| |
שתי עצות: א.תזדרזו,לפתוח פורום בבחדרי לוקח זמן,בהתחלה הוא נפתח בהיידפארק וצריך אישור להעביר אותו,וזה לוקח זמן.עד שהם עונים............... ב.למניעת מקרה כמו שהיה תפתחו אותו מניק חדש,שיקרא למשל 'פרחי מיאמי' ואם המנהל ירצה לפרוש יעביר את הסיסמה למישהו אחר וזהו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2010 23:17 |
|
| |
שלוש תשובות לשתי עצות: 1. נשלחה הודעה ראשונית למערכת, נקווה באמת שזה יזוז... 2. הפורום הקודם לא נסגר בגלל בעיה עם הניק. 3. תודה על העצות! 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2010 23:28 |
|
| |
1.מה זאת אומרת הודעה? פתחתם פורום? מה שצריך זה רק אישור מהמערכת 2.הפורום לפי מה שהבנתי נסגר כי היא לא רצתה לנהל אותו,אםהיה אפשר להעביר למישהו אחר זה אולי היה מסתדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2010 10:53 |
|
| |
1. אז כנראה שלאישור הזה מחכים. (לא שיש לי מושג, לא אני שלחתי את ההודעה הנ"ל...) 2. מסתבר שלא הבנת נכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2010 11:08 |
|
| |
אז למה הפורום נסגר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 09:44 |
|
| |
שאלה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 20:50 |
|
| |
לאף אחד אין פה מושג מי באמת שלח את ההודעה.... וגם כבר עבר המון זמן מסגירת הפורום..... צריך לגבש את כל המשתמשים שוב ולראות מי באמת פועל למען הפורום החדש.
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 22:21 |
|
| |
שפירו, את שופטת אותנו יותר מדי בחומרה... לא אמרתי שאני לא יודעת מי שלח את ההודעה. אמרתי שלא אני עשיתי את זה. אי"ה, אני אעדכן ברגע שתהיה תשובה מהמערכת על ההודעה. מה לעשות שזה לוקח להם זמן לענות... ושלא תחשבי, גם אני על קוצים. יש לי 3 אשכולות בתכנון - וכמו שכבר אמרתי, כווולם בלי יוצא מן הכלל מוזמנים לחשוב על רעיונות לאשכולות, דיונים וכו' כדי שנוכל להיכנס לתפוקה מלאה ברגע שהפורום ייפתח. בקיצור - אף אחד פה לא "סומך על השני". העניינים בפעולה!
|
|
|
|
|