יהודי פשוט?! כדאי לפנות לליפא שמעלצער יש לו הבנה ביהודים פשוטים...
נשלח ב-31/10/2010 09:10
היי, היה לי גם משהו דומה... בסכול אופן, אני מבינה מאוד, אבל אם את מרגישה ש-"לא, זה לא זה..." אז אל תצאי לחינם, שאף אחד לא ילחץ עליך בדבר הכי חשוב בחיים... בעז"ה שהקב"ה ינחה את דרכך ב"הצלחה ובשלווה!
נשלח ב-8/11/2010 02:00
דעתי הצנועה. . אם עשית רק פגישה אחת .. ולא היה משהו מיוחד. ולא היה משהו מיוחד שלא.. אולי כן שווה לעשות עוד פגישה.. אספר לך משהו אישי לגבי.. אני אחת שדי מהר מחליטה אם זה נשמע או לא.. ותקופה ארוכה הייתי נפגשת ומורידה אחרי פגישה אחת. בעקבות שידוך שהיה לי .. ראיתי שזה לא תמיד נכון. ולא תמיד לסמוך רק על עצמך זה נכון.. כי לפעמים זמן הוא גם פרמטר. ולפעמים השיפוט מפספס דברים.. ולפעמים הבחור לא הוציא את המיטב בפגישה הזו... וזה לא משקף אותו בכלל... קרה לי מקרה שנפגשתי עם בחור פשוט לא הטעם שלי. רק רציתי שהכל יסתיים ונחזור כבר הביתה.. וכמובן שכשהגיעה השעה לתת תשובה נתתי אותה בלי שום היסוס... אבל הבחור התעקש.. והשדכנית חפרה.. והביאו אותי לעוד פגישה. והכל היה שונה. הוא לא עשה משהו מיוחד בשביל זה. אבל לפעמים את רואה בחור באור שונה. הוא פתאום איכשהו היה נראה טוב בעיני. פשוט כך. ומקרה נוסף - בחור שבאמת היה נראה לי רפה כזה. בלי שום טעם ובלי שום דבר מיוחד בו. שום דבר שחשבתי שקשור אלי. ממש אכזבה במקרה שלו היה לי ברור שמדובר בבחור שידעתי עליו שהוא שונה. אז אולי הוא לא ידע להציג את עצמו נכון.. אולי שפטתי מהר מדי.. הבחור הזה התגלה בהמשך כמבריק, שנון חכם וחריף. אז פגישה ראשונה הוא היה כשלון. גם זה קורה.. מה שאני רוצה לומר תני לו צ'אנס.. במקרה הכי גרוע.. תדעי בבירור שזה לא מתאים..