|
|
| נשלח ב-21/5/2011 23:52 |
|
| |
ציפיליפי אני מקוה שהם מקבלים הדרכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 11:19 |
|
| |
אש, תרים טלפון מיד ללב שומע, אם אינך מסוגל לקום ולפנות לטיפול, זה הפתרון שיכול להועיל לך להועיל לעצמך ולהגיע לטיפול.
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 16:19 |
|
| |
אש תסביר לנו איפו הקושי שלך לגשת לטיפול כיוון שבינתיים כל חברי נאתר מסכימים שזה מה שאתה חייב לעשות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 22:26 |
|
| |
אין גבר פה שרוצה לדבר איתי טלפוני?
תעזרו לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 11:58 |
|
| |
ניסית להתקשר למקומות שהומלצו לך? יש שם גברים שמחכים לשיחה שלך!
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 14:34 |
|
| |
כן,כל אחד ומר שאני ילך ךבן מסוים שזה עולה כסף,לא רוצים לדבר בטלפון
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2011 23:44 |
|
| |
כי אי אפשר לעזור לך בשיחת טלפון . אתה חייב עזרה יותר רצינית בעצם הרבה הרבה יותר רצינית אולי בבית חם יתנו לך הלוואה שתחזיר כשיהיה לך כסף אין לך ברירה עם אתה רוצה ילדים אתה צריך ליהות מסוגל נפשית לכך אולי כדי שתערב הורים
ניסית להגיד ליועצים שאין לך כסף?
תן לנו בסוף פידבק חיובי שהסתדרת ומאצת מטפל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 00:23 |
|
| |
אש לוהטת- יש מספר מקומות בהם התשלום הוא סמלי אם בכלל.
1. מרפאת חי"בה ע"י מעייני הישועה בב"ב
2. מרפאת ב"ב שבתל השומר
3. לכל קופ"ח יש אנשי מקצוע שעובדים איתה
בהצלחה
נייד 052-6346334 < type="text/">document.write("");>
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 11:18 |
|
| |
והכי חשוב: תקום ותלך לברר, לך לטפל, אל תחכה לניסים ואל תחכה למצוא מישהו [שלא קיים] שידבר איתך בטלפון.
רפואה שלמה ובשורות טובות!
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 21:49 |
|
| |
מי יכול לעזור ולדבר איתי בטלפון?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 23:22 |
|
| |
אש- אני כותבת לך מתוך לבי ונסיוני הכואב. יכול להיות שאתה עובר עכשיו שלב שגם אני עברתי. היתה תקופה, ארוכה וקשה, שחיפשתי מישהו/משהו שיוכל לשכך קצת את הכאב. חלמתי על מעין משיח, מישהו/משהו שיגיע ויפתור מיד את כל הבעיות. לקח לי הרבה זמן להבין (ואולי עוד לא לגמרי הבנתי) שהחלום הזה לא יכול להתממש. רק אנחנו יכולים לטפל בעצמנו. אפשר להיעזר באנשי מקצוע/משפחה/חברים/תרופות, אבל תמיד האחריות והפתרון יהיו רק אצלנו. באופן אירוני, דווקא בגלל הפנטזיה הזו לא יכולתי להיעזר באנשים סביבי, כי ציפיתי לגאולה "חרדית" וכשהיא לא הגיעה התאכזבתי. גם לי היו זמנים שחיפשתי מישהו לדבר איתו בטלפון וכדו'. גם אני התקשרתי לער"ן, אבל האמת היא שאחרי שהשיחה נותקה לא הרגשתי יותר טוב. יש כאבים שאקמול לא מספיק נגדם. רק עבודה ארוכה וסיזיפית יכולה לעזור. ואותה רק אתה יכול לעשות. תחליט שמעכשיו אתה לוקח אחריות על גורלך. תתן לאחרים לעזור לך, אבל תזכור שזו רק עזרה. עיקר העבודה מוטלת עליך. זה קשה. בתקופות של דכאון או חרדה קשה להאמין שאפשר לצאת מהן. חשוב לזכור שהייאוש הזה נובע מהדיכאון, ממחסור בחומר מסויים במוח. אין בו שמץ של אמת. יכול להיות לך יותר טוב, ויהיה, אם תלחם.
למרות זאת, אתן לך רעיונות לכמה "משככי כאבים": ספורט (כל מה שאתה יכול לעשות), להחזיק ביד שקית מלאה בקרח לזמן ממושך, צפייה בסרטים מצחיקים (עם עדיפות לדבלים), אכילה של דגנים מלאים או דברים מתוקים בלי סוכר לבן (וכמובן גם בלי סוכרזית- פירות, דבש, סירופ מייפל וכדו'). כל הדברים הללו מעלים את המצב רוח, ומשאירים אותו כך הרבה זמן.
הרבה טוב, לא מתביישת.
תוקן על ידי לא_מתביישת ב- 05/06/2011 23:26:59
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 23:55 |
|
| |
מאוד עצוב לי יש לי לחצים וחרדות מכאן ועד סוף העולם,לא יודע מה יהיה הסוף
למה זה קורה לייייייייייייייייייייייי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 01:47 |
|
| |
אני קצת מתלבטת אם נכון לענות לך. יש לי הרגשה שאתה מתמכר לתגובות אבל לא ממש מקשיב להן. יכול להיות שאם יפסיקו לענות לך כאן, תפנה לאפיקים יותר אפקטיביים. אם אתה חושב שהסבר נוירופסיכולוגי יכול להועיל לך, אשמח לתת אותו. את כל שאר הדברים, אני בטוחה שגם אתה יודע.
הרבה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 15:16 |
|
| |
לא מתביישת! את מעולה! ואף אני חושבת שהאש הלוהטת לא רוצה לדעוך, חבוב, שאלה לי אליך, האם אתה רוצה לטפל בעצמך?????
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 22:22 |
|
| |
אני מאוד רוצה לעזור לי,יש פה אחד שניתן לדבר איתו טלפוני,זה מצוה גדולה זה מאוד יעזור לי.
|
|
|
|
|