כן כן...
חזרתי
מזמן לא כתבתי
קראתי את ההודעות והפורומים האחרונים
יש לי כ"כ הרבה מה לומר
ובעיקר- מה יהיה בתשע"א- ותאמינו לי שיהיה ואני ממש לא נביא ולא יודע מאומה
כולנו בסכנה ומי שהכי בסכנה- זה מי שחושב שהוא יודע הכל והוא מוגן והוא יהיה בגאולה ואחרים לא טובים....
פרטים בקרוב ויש המון
מתי המלחמה הקרובה? סיכוי ענק שעוד השנה
תחזית מפורטת ב"ה בקרוב
היכונו לגאולה או יותר נכון לבירור האמיתי ותאמינו לי זה יום קשה
זה יום השם שמגיע ואף אחד לא מוגן
רק בורא עולם יחליט
תוקן על ידי מצפה3 ב- 02/11/2010 22:22:00
נשלח ב-5/11/2010 08:39
אני מקווה שלא תיתן תאריכים ותקבע דברים כמו המייחל שהיית אצלו עד היום
השערות יתקבלו ברצון טוב
אבל לא קביעות חלילה
תוקן על ידי המשקיף ב- 05/11/2010 09:23:40
נשלח ב-17/11/2010 22:10
שלום רב,
זו ההודעה המוחלטת והאחרונה שלי בפורום זה או פורום אחר בחדרי חרדים!!! נגמרו המילים למעשה... הצטרפתי לפני כ- שנתיים בערך לפורומים האלה מתוך ידיעה שבאמת אלו אתרים שמזכים את הרבים לקראת הגאולה. לצערי הרב, כמו בכל מה שקורה בכל העולם, גם פה האמת נעדרת ולחלוטין... כ"כ חבל!! המצב כ"כ גרוע שלא ניתן לדמיין ואנו ערב ימים יותר גרועים מהשואה!!! אין גשם!! חם ואנו כבר בחנוכה כמעט!! כל יום רציחות ...ובמקום לזעוק לקב"ה , להתאחד, לבכות... במה מתעסקים? בקשקושים ושטויות ובתככים זה נגד זה בין אם בפורומים אלה או בכלל. עם ישראל או מה שנותר ממנו, היכן אנו נמצאים?! במצב הכי נמוך ושפל שיכול להיות, ועוד שואלים- למה אין גשם?! באמת, למה?! הרי אנו כ"כ טובים, מה לא מגיע לנו?!...
אל דאגה, המשקיף, אני לא אנקוב בשום מועד כי אני ממש לא נביא ולא מתיימר להיות, אני יהודי הכי פשוט וכך אשאר תמיד ושאיפתי להיות עבד השם ולא יותר מזה...
אצלי אין לא ערב שבועות ולא רעידת אדמה בחשון או בכסלו... אני עדיין לא המזכיר של השם יתברך ולא מנהל את הלוזי"ם שלו, רק הוא יודע מה יהיה ומתי
רק אוסיף ואומר לכל החפץ באמת: כשהאירועים יחלו אף אחד מאיתנו לא חסין משום דבר ומי שחושב שיישב ויצפה בהצגה איך הטילים מטאטאים את האנשים הרבים אז הוא הכי מסכן.... והוא הכי בסכנה...
חברים, אחים יקרים תתעוררו, לא ממה שיהיה כי יהיה אלא ממה שאנו שקועים בו כעת תרדמה עמוקה והשמצות ...
מה שיהיה אנו כבר נראה ונחוש בקרוב מאד מאד מאד...
בואו נתאחד, נזעק לקב"ה למשיח!! לגאולה ברחמים!! בואו נזכה את הדור המסכן הזה... אני יודע שהרוב ילעגו למילותיי אלה אך הייתי חייב להגיד ואני חוזר ואומר אני כלום!!!
זהו, נגמר, כמעט הגיע הסוף... עוד מעט כל אחד יישאר עם עצמו והקב"ה, לא יהיה אינטרנט ושום דבר... תחזרו לאבא שבשמים אבל באמת כמו שהוא רוצה בלי שנאת חינם ובאמת לרצות משיח בן דוד בכל הלב!!!
לי כבר אין יותר מה לומר, היו שלום, סולח לכולם ומבקש סליחה אם מישהו נפגע ממשהו השם ירחם על כל עם ישראל , אמן ואמן גאולה ברחמים ומשיח
ב"ה גאולה נעימה לכולם!!!
נשלח ב-19/11/2010 00:35
כן אחי היקר אני נפגעתי עמוקות מכך שכבר נטשת את הפורום מזמן ולא מעכשיו ובמקום להיות כאן ולחזק ולהתחזק בחרת ללכת ולהיות שותף פעיל בפורום אחר שיבושם לך אבל לא ייתכן שתבוא לכאן ותשתול פה הודעות כאילו שאתה לכל הפחות מנהל הפורום
מיצטער אחי זה לא עובד
לא היית עושה את זה בטח שלא אצל המיייחל שאצלו אתה רק איזה עוד עכבר שאומר כן כן מה אתה אומר ובולע כל שטות שהוא אומר
אז אל תבוא ותפתח לי הודעה כאילו אתה מקסימות מנהל הלו''ז של ה' יתברך תחזור לצניעות שהייתה לך פעם לבושה שהייתה לך פעם ותבוא בכיף לחזק ולהתחזק נשמח לראותך במתכונת כזו אבל לא לצנוח פה אחרי יותר משנה כמעט שלא הייתה פה מבחינתי אם לא כתבת כאן לא היית כאן
קפיש
נשלח ב-21/11/2010 09:48
המשקיף אחי היקר, חבל שכך אתה חושב עליי.... לא זו היתה כוונתי, אני לא מנהל הפורום ולא מנהל לוזי"ם של אף אחד ובטח לא של הקב"ה, מי אני שהגעתי לדרגה כזו?! אני חושב שציינתי בפירוש שזו לא כוונתי וחבל שזוהי מחשבתך עלי...
לגבי זה שלא כתבתי כבר הסברתי מדוע? אני כותב רק בנושאי משיח וגאולה ומכיוון שלא היה מה לכתוב לא כתבתי, מה אני ימציא דברים?!
לגבי המייחל, אני רואה בשניכם מנהלי פורומים בנושאי גאולה ואין לי חלילה שום כוונה מעבר לצימאון למידע בנושאי גאולה. אני מעריך את שניכם באותה המידה פשוט כל אחד ודרכו.... הוא הולך לפי השקפה מסוימת שלשיטתו היא נכונה בפורום שלו וזו זכותו וכן לגביך. אני חושב שהוא בסה"כ מיחחל לגאולה כמוני וכמוך פשוט דרכו שונה וזה לגיטימי
מעולם לא היה לי משהו אישי אדרבא מאד הערכתי את יחסך ודעותיך...
בכל אופן, צר לי ומתנצל מעומק הלב אם נפגעת מדבריי או מחוסר דבריי, מעולם לא היתה לי כוונה כזו.. וזה שכתבתי שלא אכתוב זה כי פשוט החלטתי להפסיק לחכות למועדים, אף אחד לא יודע מה שיהיה עד שיהיה, כך אמר כמדומני הרמב"ם.
שיהיה לך ולכל חברי הפורום ולכל עם ישראל חג אורים שמח וגאולה בקרוב עם משיח בן דוד, אמן!!!
נשלח ב-22/11/2010 14:03
אמן תודה
נשלח ב-27/11/2010 23:21
שימו לב מה מתחיל לקרות כאן
אלו הם הכתבות המשבוע
האיש של הסי-איי-אי בטהראן מזהיר ריזא חלילי, שנולד באיראן, קורא היום לעולם להפציץ אותה כדי לעצור את התגרענותה. בראיון מיוחד ל"הארץ השבוע" מזהיר סוכן הסי-איי-אי: אנחנו נמצאים בפתחה של סכנה איומה
סוריה: סגירת האופקים לשלום עוד תביא מלחמה ארבעה ימים לאחר אישור ההצעה המחייבת משאל עם על נסיגה מהגולן, אמר שר החוץ הסורי כי "השבת הגולן במלואו - אינו נושא הנתון למשא ומתן". לדבריו, במלחמה חדשה כולם יפסידו
גדודי חללי אל-אקצה מאיימים: בלי מו"מ - נשוב לפיגועים לראשונה מזה 4 שנים – איום של "גדודי חללי אל-אקצה" לשוב לפיגועים נגד ישראל. אחד מבכירי הארגון מאיים כי אם השיחות לא יחודשו, ייפגעו מטרות ישראליות. "נענינו לבקשה להניח את הנשק – אך היום המצב שונה", הוא אומר
נשלח ב-30/11/2010 12:29
חלום מאוד מסקרן אני חייב לציין..
פחות או יותר ניראים הדברים כמשמעם.. חוץ מהבגדים שהם בעצם מצוות טהורות , והתינוקות , הם אנשים ללא מצוות כיום היולדם.. טוב האיש בדמות שחור את כבר יודעת..
נשלח ב-30/11/2010 15:35
קלעת לדעת גדולים הרב פירש לי בנוסף: הרכבת מסלול החיים המגפיים מערב הפרוע הם הפורענות הגשר מצופה בנייר כסף להתעלות מעל הדברים החומרים יש כאלה שלא זכו מסכנים שכחתי לציין שהתנוק שנפל עלי התיישב וחי חמודדדדדד בקיצור שנזכה לגטולה ברחמים רבים נבואה של זעם לא חייבת להתקיים כמו שקרה בנינוה הכל תלוי בנו אז יאלה להתחזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
נשלח ב-30/11/2010 16:17
מצטרף גם לדברי אדם דרור על החלום וגם לדברייך יאללה להתחזקק זה מה שנשאר העיקר לקום מהתרדמה שבה אנו נמצאים
נשלח ב-30/11/2010 19:46
תודה , וואו אחלה פירוש ... אני מתאר לעצמי שהחלום אפילו עוד יותר מורכב ולא תמיד אפשר לתאר במילים או לזכור הכל , חבל , חיזוק גדול..
לדעתי הפירוש של התינוק החי הוא היכולת של צדיקים למשוך איתם לעולם הבא אנשים שלא קיימו תורה ומצוות , ובקח להציל נשמות רבות מישראל
נשלח ב-1/12/2010 00:12
ושוב צודק רק לא חייב להיות צדיקים גדולים יכול להיות אדם פשוט שעוסק בקירוב הלבבות
נשלח ב-1/12/2010 14:45
אהה חחח כן חופשי ... אפילו לאדם פשוט ( למרות שאין באמת דבר כזה ) יש יותר עוצמה בגלל תמימות המשיכה של הנשמות ללא יחוסין... טוב אבל עד שזה לא יקרה לא נדע :)
נשלח ב-1/12/2010 16:28
בעה אני מאמינה שהרי : כתוב בספר יואל "והיה אחרי כן אשפוך את רוחי על כל בשר וניבאו בניכם ובנותיכם זיקנכם חלומות יחלמון בחוריכם חזיונות יראו" מאחר ואתה באמת הוכחת ידע מדהים בפתרון חלומות יש לי אתגר
לפני כשבועיים חלמתי :
אני נוסעת כביש החוף חברה לידי היא הנהגת אוטוסטרדה 3 נתיבים נוף מרהיב של ארץ ישראל אני מרגישה שהיא מאיטה את הנסיעה עד שנעצרת אני שואלת מה קרה היא עונה לא שמעת יש תרגיל "בדיקת חמץ" לא שמעתי היא יורדת מהרכב אני עושה בדיוק כמוה עוקפים את הרכב משתטחים על הכביש הפנים כלפי מעלה גולשים בצורה לא ברורה על הכביש אני מעיפה מבט לרכב (רכב קטן כמו פיאט ולבן) רואה אנשים סביבו שוטר מנסה לפתוח את הדלת הוא לא מצליח אני דואגת נעלת את הדלת אני שואלת התיק שלי ברכב היא עונה שכן אנחנו מתרחקות מהרכב ועכשיו לאט לאט אני מרימה עניים לשמים השמים אדומים במקום כחולים מדהים! אני מתעוררת לא פתרו לי את החלום בוא נראה לאיזה כיוון אתה לוקח את זה לי יש תחושה שאולי עתיד להתרחש משהו ביג' ניסן ערב בדיקת חמץ מה אתה אומר?
נשלח ב-1/12/2010 18:29
טוב איי ויל גיב מיי בסט צ'אנס
הכביש הוא שלושה נתיבים לכל צד דהיינו שישה נתיבים בכללי מרמז על שש אלפי שנים שהעולם קיים
הזרימה בשש אלפי שנים הייתה טובה כמעט בכל הדורות חיו עם הרגשה שהנה משיח בא דברים התפתחו בקצב די מהיר וככל שהתקדמנו קדימה במעלה הזמן הדברים התפתחו יותר ויותר פריצת החשמל והטלפון לעולם ולאחר מכן המחשבים והפלאפונים וכו' וכו' לקראת סוף המסלול עצירה יחסים של ההתקדמות וכן עצירה של האמונה במשיח צדקנו תשאלי הרבה אנשים ברחוב היום חושבים שמשיח זו אגדה ה' ירחם הרכב לבן משיח שבא על חמור לבן מדרש אגדה על החומריות ביטול החומריות לגמרי ניפוץ כל התיזות והאשליות שקדמו לביאת משיח נסיון כניסת השוטר והאנשים לרכב מזיקים וחיצונים הרוצים לעכב את ביאת המשיח וכאלה יש למכביר בימינו נשאר אכן רק התרגיל בדיקת חמץ תרגיל בדיקת חמץ בגימטריה ''בראשית ברא אלקים'' שאכן מטרת הבריאה היא להיקרא חנון ורחום כנזכר בעץ חיים ולכן לדעתי יכול להיות מאוד כמו שאמרת שביג' ניסן אולי בעזרת ה' יקרה משהו שקשור לגאולה או התחלת תהליך הקרוב לגאולה או הגאולה עצמה אמן כן יהי רצון
נשלח ב-1/12/2010 22:34
חלום דיי מפחיד ! אני חייב לציין...
טוב אני קצת מצומרר... אז זה הפירוש שלי...
הרכב והאוטוסטרדה מייצג את זרימת החיים כרגע... הרכב הוא מאוד מורכב ואם תפרקי אותו לגורמים את תראה בעצם את עצמך בו! , את חיה את החיים בלי באמת שליטה בהם ( רבונו של עולם שולט ) הגוף לא שלך ואת גם לא שולטת בו. ( הרכב לא שלך , ואת גם לא הנהגת ) מי שקובע הוא רק הקד"ש , המסלול ברור וקיים את לא יכולה לשנות בעצם שום פרט ברמה הזאת.. עד כאן הכל נחמד.
היציאה מהרכב , ניתוק מהעולם הגשמי !
השכיבה על הריצפה פנים מעלה - משפט ! זיקוך בדיקת הזכויות !
השמיים אדומים - מתחיל יום הדין.
השוטר - עולם במינהגו נוהג מפסיק לפעול , אין לעולם הגשמי יותר גישה עליך.
איזה מזל את ?? מעניין אותי למה את חולמת חלומות כאלו :).
אם לא היה בדיקת חמץ ואם לא היה שמיים אדומים בסוף הייתי יכול לחשוב שזהו חלום שמנבא איזה שהוא מישפט בבית דין , כאן בעולם שלנו כלומר .
אני לא חושב שיש קשר ישיר לחג הפסח ברמה של תאריך , למרות שתמונה שווה 1000 מילים , ורק על סמך ההסבר שלך על החלום בטוח חסרים אלפי פרטים שהיו נותנים עומק נוסף לחלום.
מעניין אותי אם היתה לך איזשהו תחושה בזמן החלום , כל דבר אחרי בעצם שראית את השמים האדומים..
בעצם הלחץ שלך על עניין הארנק , הוא מאוד טיבעי כי היא שיא המייצג של העולם הגשמי שאותו אנחנו מכירים ונושמים כל רגע ורגע , והפחד הלא ברור מהלא נודע של החיים בלי העולם הזה..
החלום שלך גורם לי לחשוב שאנחנו בעצם לא יודעים שום דבר על ההולך להתרחש על אף כל המידע שהעבירו לנו חז"ל