|
|
| נשלח ב-5/11/2010 00:43 |
|
| |
הועתק מהתיבה הפרטית שלי:
| שלום |
|
לא יודעת למה אני לא מצליחה לכתוב באשכול.. למען האמת זה לא כזה מעניין אותי..... אתה בקטע של להתכתב עם בנות באופן פרטי? לאו דווקא על מנת להכיר.. אלא סתם להתקשקש.. אם כן... אשמח :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 10:57 |
|
| |
אל תענו!!!
בכללללל
רק לחסום אפשרות קבלת הודעות ממנו....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 11:02 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | הועתק מהתיבה הפרטית שלי:
| שלום | לא יודעת למה אני לא מצליחה לכתוב באשכול.. למען האמת זה לא כזה מעניין אותי.....
אתה בקטע של להתכתב עם בנות באופן פרטי?
לאו דווקא על מנת להכיר.. אלא סתם להתקשקש.. אם כן... אשמח :)
|
|
|
חחחח... 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 11:50 |
|
| |
הנה אני מודיע קבל עם ועדה, שכל פניה שאני מקבל באישי, לא משנה מי הוא השולח, ולא משנה גיל, מגדר, מצב אישי, וכל נתון אחר, יזכה לקבל ממני תשובה עניינית. אם השולח ממשיך להציק, אני שומר לעצמי את הזכות לחסום את השולח, מבלי צורך לדווח על שמו, לבייש אותו, לעשות סצנות, לבקש תשומת לב, לערוך מגבית, להכניס לחרם, להעיף אותו מישיבה ואת נכדיו מתלמוד תורה, או כל תגובה אחרת, למעט חסימה כאמור. ממני יראו וכן יעשו!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 11:58 |
|
| |
אתה מגזים עם הלך המחשבה שלך.
|
| נשלח ב-5/11/2010 12:18 |
|
| |
מעפיל בא ונודה לעצמינו ככה בשקט בשקט שאתה לא בדיוק מרגיש מה שחשה בת מוטרדת..... ותן לי לנחש ניחוש פרוע שאתה די היית נהנה להיות מוטרד ממישהיא.... תקן אותי אם אני טועה [ואני לא]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 12:51 |
|
| |
סליחה ציקבעריתוש אני לא מגזים בכלל. הנה מאשכול זה תיאור של השולח והחוויה לפי משתתפי הפורום:
מגעיל אותי, נמאס לי, אנשים מסכנים, אומללים משועממים, צורה טיפשית ומגוחכת להיכירות, מאד מבייש... וכו' וכו'.
את חושבת שמייל אחד שכותב בחור בודד, מגיע לו התייחסות כזו? לי נראה שזה מנופח מעבר לכל פרופורציה.
זאב1 ברור שאם בחורה צעירה, חכמה, עשירה, מיוחסת ויפה היתה כותבת לי זה היה מהנה אותי. כמו שזה ברור לי ולך שאם בחור צעיר, חכם, עשיר, ומיוחס היה כותב לבחורה זה היה מהנה אותה. ההבדל בין בחור לבחורה הוא, שבדרך כלל הבנים בפורום פחות על רמה מהבנות, כך שהפניות של הבנים לא תמיד מתאימות. וגם שבחורה מפחדת מהבלתי נודע, בעוד שבחור מתאתגר ומתעניין מהבלתי נודע. ואתה לא צריך להאמין לי, אבל בפורום אחר כתבה לי בחורה שממש לא התאימה לי לא מבחינת גיל (היתה מבוגרת ממני בכמה שנים), ולא מבחינת מצב אישי (גרושה + ילדים), ובקשה להכיר. אמרתי לה שזה לא מתאים, והיא חזרה ובקשה שאני אתן לה אפשרות. יצאתי איתה פעם אחת, ודאגתי שהיחס שלי יהיה הכי טוב שבעולם, ולמחרת התקשרתי והסברתי שמאד נהניתי אבל לא שיניתי את דעתי. בכך הסתיים לו הסיפור. האם יחס כזה לא עדיף על פני כעס וקיטורים?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 13:04 |
|
| |
מעפיל, אם בנוסף לכך עוד יצאת עם הגרושה אתה נואש או אידיוט גמור ומושלם! סליחה על הבוטות אבל כל טון אחר לא יבטא את מה שאני באמת חושב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 13:06 |
|
| |
מעפיל. מעניין אותי לדעת מאיזה מגזר אתה. אבל אתה לא חייב לכתוב. כי בטוח אתה שונה מבחור ישיבה קלאסי...
יצאת עם גרושה על סמך הודעה פרטית שלה??? ואתה רואה את זה בצורה ליגיטימית??? אחרי שכתבת לה שזה לא מתאים והיא התעקשה שתתן לה אפשרות... סלח לי. לא יודעת מה אתך. אבל לי זה לא בא טוב... בלי קשר לגרושה או לא. גם עם רווקה זה נראה לי מאוד מוזר. אבל עם גרושה שמלכתחילה אין מצב שיצא משהו...
אגב. אני לא יושבת פה רותחת מזעם ועצבים. בכלל לא. אני מבינה שיש בחורים כאלו. (וראינו שגם בחורות ובעיניי זה יותר גרוע.) אני לא מתעצבנת ולא הולכת לתלות אותו על עץ בכיכר העיר. אפילו את שמו השמטתי. והאשכול הזה נועד להסביר לכל מי שברמה הזו שאני רואה את זה בחומרה. ולא מוכנה להכיר בכזו דרך. אם הייתי עונה להם באישי- אולי זה היה ממשיך כמו שהמשיך אתך. היא בקשה מאוד יפה שתתן לה אפשרות. הסכמת וזה הגיע לפגישה. אז כדי למנוע מלכתחילה אני פונה פה בפורום.
ויש לך טעות. בחור/ה צעיר/ה חכם/ה עשיר/ה מיוחס/ת לא היי/תה כותב/ת לך הודעה פרטית. תהיה בטוח. וגם אם זה היה קורה. זה ממש לא היה מהנה אותי. ממש לא.
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 05/11/2010 13:09:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 13:07 |
|
| |
שלחתי פעמיים בטעות....
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 05/11/2010 13:09:28
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 13:17 |
|
| |
אחת מעל, לאידיוט או מתחסד נואש כמו מעפיל גם אם תשלחי אלף מסרים לא תועילי לו מאומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 13:35 |
|
| |
אחת_מעל, אני בא ממשפחה חרדית מפורסמת ומסועפת מאד. סביר להניח שאת מכירה קרובים שלי. בנוסף למדתי בישיבות טובות מאד, וזכיתי לשמוע שיעורים ממגידי שיעור דגולים. אבל זה נכון, שבדעותי אני שונה. אני כבר לא חרדי במובן הנפוץ של המילה. בחרתי לי דרך אחרת, שמירת תורה ומצוות בצורה הכי טובה שאני יכול, אבל עם סולם ערכים שונה. הערך העליון מבחינתי הוא להיות טוב לאלו שסובבים אותי. אם בחורה כותבת לי שהיא רוצה צ'אנס, למרות שלדעתי אין צ'אנס, אני עדיין אעשה זאת ולו רק בכדי לתת לה ערב אחד של הנאה ורוגע.
לפעמים אנשים מסביבנו סובלים נוראות, ואם רק שמים לב לזה, אנחנו יכולים לעשות גדולות ונצורות. ואם זה מחייב הקרבה עצמית, גם את זה צריך לעשות. לדעתי, זה החיים, כל השאר, זה תפאורה.
ולענין האשכול, בחור שכותב מכתב מנוסח כראוי, ולא מתאים לבחורה להיות בקשר אתו, התשובה הנכונה היא: "שלום לך, תודה על הפניה אבל אני מעדיפה לא להיות בקשר עם בנים בצורה כזאת. הצלחה רבה."
עוד דבר שראוי לעורר עליו. מעצם מהותו הפורום כמקום פומבי לא מאפשר שיחות מהותיות מדי. לפעמים, אפשר לבטא בפרטי דברים הרבה יותר משמעותיים. אם מישהו כותב לי באישי, מישהו שאני מכיר דרך הפורום למשל, לא משנה אם זה גבר או זה אשה, זה מראה לי שכנראה יש להם דבר חשוב לומר, ואני אתייחס לדבריהם בכל הכבוד הראוי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 14:32 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | אחת מעל, לאידיוט או מתחסד נואש כמו מעפיל גם אם תשלחי אלף מסרים לא תועילי לו מאומה.
|
|
עשית לי רושם של בחור קצת יותר רגיש וחבל...
מעפיל, אתה לא אמור לצאת עם בנות בגלל חסדך איתן! אתה לא
הפסיכולוג/ מטפל שלהן ויציאה אחת לא תציל את עולמן מהתמוטטות.
יחד עם זאת, אני מסכימה לנוסח המעודן שהצעת, לגבי סירוב לפניות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 14:41 |
|
| |
זאב, עשית לי רושם של בחור יותר רגיש ופחות סטיגמטי...
מעפיל, אתה לא אמור לצאת עם בנות, בשביל חסד. אתה לא הפסיכולוג/ מטפל שלהן ותאמין לי שיציאה אחת שלך, לא תציל את עולמן האישי. יחד עם זאת, אני בעד הנוסח המעודן שהצעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 15:14 |
|
| |
ענפה, אני בהחלט לא מטפל או פסיכולוג, אבל עדיין אני חושב שאם אני יכול לעשות טוב, למה שלא אעשה זאת? מה אני מפסיד? 100 שקל על הפגישה ועל השתייה? אין לי ספק שהבחורה הרגישה גם אחרי הטלפון, איזו שהיא עידוד שמישהו הסכים לצאת איתה. אז לא מגיע לה להתעודד קצת?! דברתי פעם עם בחורה שבכתה כל כך הרבה על שלא הצליחה למצוא זיווג, שהיא לא היתה יכולה לפתוח את העיניים. אפילו אם אני לא פסיכולוג, אסור לנסות לעודד אותה?!
|
|
|
|
|