|
|
| נשלח ב-10/11/2010 20:40 |
|
| |
ומה עם להתיפיף בכדי למצוא בעל? ומה עם להתיפיף בכדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 20:44 |
|
| |
כדי למצוא בעל זה בעיקר בפגישות וגם כדי ליצור רושם כללי טוב תמיד אבל בגבול ומידה כי סוף סוף זה לא לפני הבעל. וכדי להתיפיף סתם לא יודע איזה מין התר זה ,וגם א"כ רק ברמה נמוכה. אדרבה אם ידוע לך מקור להתר "התיפיפות" אשמח לשמוע.
תורת חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 20:54 |
|
| |
אוהב יהודי, לא דיברתי על המינון, קרי: צניעות. אלא, על עצם המהות... וודאי שיש לשים לב לגבי הצניעות שזה א'-ב' אצל אישה. אך יש לזכור! צניעות היא לא הזנחה ואי שימת לב לפרטים שאישה חייבת בהם... (ומי שלא חושבת כך, שיהיה לה רפואת הנפש...) צניעות- זה מראה נשי ומכובד. (כמובן עם כל כללי הצניעות שזה לא המקום לפרטם) כך דעתי בכל אופן...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 22:21 |
|
| |
נכון, צניעות זה כולל נכבדות וטיפוח . מראה נשי זה כבר הגדרה מסוכנת קצת אבל בהנחה שהתכוונת לחיובי ,כמו שהצהרת שאת מחויבת לצניעות -שפירושה לא לגרום לגברים להסתכל אלא להיות מכובדת בלי הבלטת הצד המיני אז דעתי הקטנה מסכמת עם דעתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 22:37 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
זהו אשכול שמתאים יותר לבנות שבינינו אבל גם גברים יכולים להגיב.
בנות,
עד כמה אתן מוכנות לסבול בשביל היופי שלכן(בלי שום קשר לשידוכים!).
יש כאלו שכל יום על הבוקר מגהצות את השיער,יש שיעשו דברים שגובלים
בכאב כדי להתייפייף.
כל טיפולי הפנים(הכואבים) למיניהם.....
גם אתן מאלו?
|
|
לרוץ קילומטרים ולהרים משקולות זה גם כואב... אם כי זה נועד גם לאספקט בריאותי ולא חיצוני
|
| נשלח ב-10/11/2010 22:42 |
|
| |
צר לי אבל בחורה שלא יפה באופן טבעי. שום טיפול או קוסמטיקה לא יצליח לחפות ע"ז. ואותי אישית מעניין יופי פנימי הרבה יותר מיופי חיצוני. ומי שמתחתן רק בשביל היופי צריך לזכור שאחרי כמה שנים ואחרי כמה לידות זה כבר לא אותו יופי. אז עדיף לוותר על ההנאה של הרגע הזה. ולחפש בצורה אמיתית את המתאים לי. ולא המתאים לסביבה שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 22:57 |
|
| |
יופי חיצוני מראה על יופי פנימי! לא לחינם נאמר על האמהות הקדושות שהיו יפות תואר ויפות מראה !
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 23:00 |
|
| |
על שרה נאמר בת ק' כבת כ' ליופי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 23:04 |
|
| |
טעות . תעייני(?) בגמרא תענית דף ז. שמבואר להפך אף ששם מדבר על גברים שרבי יהושע היה מכוער ואנרה לו מטרוניתא אחת תורה מפוארה בכלי מכוער וענה לה שכך עדיף שיותר שקועים בלימוד. ואף שטעמו לא שייך בנשים אבל ודאי רואים שאין שייכות בין יופי פנימי לחיצוני . ויעידו על זה מלכות יופי למיניהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 23:13 |
|
| |
לא מקבלת את דבריך, אבל כשאחי יגיע מהישיבה אבקש ממנו שיפתח לי גמרא. על אסתר נאמר, שהייתה מוצאת חן בעיני כל רואיה, ולכן נבחרה להיות המלכה -אפילו שאומרים במפרשים שהיתה ירקרקת,ועל בנות ישראל נאמר במפורש שהן יפות רק שעניות...גורמת להם ההפך(לא זוכרת בדיוק את הצטוט) מה שרציתי כאן להוסיף זה שלאחרונה קראנו בפרשת השבוע על עניין השידוכים וכו.. ושם הודגש על היופי של האמהות.וזה ברור!!!! אז אל תבוא ותהפוך את הקערה של פייה... אני לא מתפלפלת איתך כעת בסוגיא של גמרא , לזה יש אשכול מיוחד ...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 23:15 |
|
| |
".....כלה שעיינה יפות לא צריכה בדיקה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2010 08:39 |
|
| |
אישה אמורה להיות מטופחת,להרגיש טוב עם עצמה. כל אחת לפי המושגים והצרכים שלה,אך כמובן לא מתוך סבל וכאב,זה נשמע מאד רע! המושג של התייפייפות ומציאת חן זה רק לבעל ולא בחוץ ואז גם אם קצת כואב זה שווה את ההנאה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2010 14:12 |
|
| |
מימי נהדר.
אביטל אני לא חולק שהאמהות היו יפות ושיש בזה הקרנה מהפנימיות אבל זה לא כמו שכתבת שכל מי שיפה זה מורה על פנימי זה לא נכון וכי חסר גויות יפות. ומאסתר ראיה לדברי שהרי היתה ירקרוקת היינו מכוערת ורק היה לה נס של נשיאות חן. מענין אותי המקור של כל כלה שעיניה יפות וכו' אבל משם אין ראיה כי שם נקט עיניה ולדבריך זה כל יופי לא דוקא עינים . ובכלל אם היא יפה בגלל טיפולים זה גם לשיטתך אינו כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2010 16:10 |
|
| |
אוהביהודי לא הבנת אותי נכון, 1.אני עדיין בדעה שהאמהות היו יפות תואר ומראה וזה הקרין על פנימיות. 2.לא התכוונתי שכל מי שיפה זה מורה על פנימי 3.אכן גויות יפות -וזה יופי גויי אין להם את החן היהודי הטהור שנמצא בבנות ישראל.ולכן זה לא משקף שום פנימיות 4.לעניין המקור-אבדוק בשבילך אבל זה 100אחוז נכון. 5.לא נכנסתי פה לעניין של טיפולים כלל. שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2010 17:11 |
|
| |
| בחור_חסידי כתב: |  | | צר לי אבל בחורה שלא יפה באופן טבעי. שום טיפול או קוסמטיקה לא יצליח לחפות ע"ז.. |
|
בס"ד
ממש לא נכון!!!
אתה יודע כמה שחקניות מצליחות ודוגמניות שהינם כוכבי הדור הזה
עברו ניתוחים פלסטיים?
לא כל הדוגמניות נולדו יפות!!
|
|
|
|
|