בית פורומים הנה ימים באים

בצורת שנת תשע''א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2010 14:20 לינק ישיר 
בצורת שנת תשע''א

לפי הגמרא בתענית כבר היו הרבנים צריכים להכריז על צום על אי ירידת גשמים וכל הרבנים ממלאים פיהם מים מה הסיבה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 15:12 לינק ישיר 

כל כך הרבה נבלים יושבים בארה"ק, מצמרר!
נבלים הכוונה למה דוד המלך ע"ה התכון בתהלים:"אמר נבל בליבו", רש"י מפרש בפרשת האזינו:"בגוי נבל אכעיסם" אלו הכופרים.
כ"כ הרבה מאוד כופרים יושבים בארה"ק, מחללים שמיטות, מחללים שבתות, מחללים מועדי קודש..ואתם חושבים שארץ-ישראל לא תקטרג, היא עוד איך תקטרג ותתבע את עלבונה, כי הגדישה הסאה, והנה יש עצירת גשמים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 15:14 לינק ישיר 

בע"ה, אחרי חורבן המדינה הציונית, יהא הרבה הרבה גשם בארץ הקודש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 15:20 לינק ישיר 

הציונים הכופרים הארורים מלינים וכ"כ רוצים מטר???
הנה סוג המטר היחיד שמגיע לרשעי ארץ הללו זה מה שמצויין בפרק תהלים י"א: "ימטר על רשעים פחים אש וגפרית, ורוח זלעפות מנת כוסם" כן יהי רצון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 17:53 לינק ישיר 

אדון אברהם לא צריך להתלהם. לגשם זקוקים לא רק הציונים אלא כל עם ישראל כולל כל הצדיקים, בלי גשם לא יהיה יבול והכל יתיקר מאוד והכי יסבלו דווקא אלו שאין להם, ולהרבה חרדים אין הרבה. אז הבה נתפלל לגשם ולא נעשה חשבון של הקב"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 19:07 לינק ישיר 

ככתוב בקריאת שמע: השמרו לכם...וסרתם ועבדתם..(בזמננו זה הע"ז של המדינה הציונית הכפרנית, העגל הזהב של ימינו)...וחרה אף השם בכם...ועצר את השמים (עצירת גשמים)...והאדמה לא תיתן את יבולה....(יוקר יבולי הארץ ורעב)...ואבדתם מהרה מעל הארץ הטובה...(גלות)
תשע"א: תהא שנת עקירת אפיקורסים, כן יהי רצון! לציונים הרשעים לא תהא דריסת רגל בארץ הקודש, כי אם ארץ-ישראל תקיא את הציונים החוטאים והמחטיאים להשמדם עדי עד..ארץ-ישראל אינה סובלת עוברי עבירה. רק אתמול בלילה רעשה צפון ארץ-ישראל בסדרת רעידות, וגם לפני יומיים בלילה...פורענות משמשמת ובאה על מדינת הרשע. וכל מי שעיניו בראשו ומזהה את הסכנה, יברח מבעוד מועד להציל נפשו ונפש זרעיותיו בטרם יבואו ימי הרעה לפקוד את המדינה הארורה. אז אם החרדים, בגלל עצירת הגשמים ומחסור ביבול, יצאו מהמדינה הציונית....הרי זו המטרה..לעורר את הציבור לעזוב את המדינה, ולא, יחדיו יסופו עם הרשעים..וגורל המדינה הציונית כגורל סדום ועמורה.
הרי לא נהפכה סדום עד שיצא ממנה לוט בזכות אאע"ה שהגנה עליו, בחמלת השם עליו... גם כאן..השם יתברך רוצה שציבור שומרי תורה ומצוות יעזבו את המדינה, לפני הביאו את המכות על המדינה הציונית, אך אם ח"ו יתאחרו עלולים להאבד יחד עם הרשעים...כי בסופו של דבר, המרידה הציונית תכרת מן העולם...כבוד השם יתברך גובר על שלום הגופים, אז תזדרזו..שעון החול הולך ואוזל..השם צריך לנקות לטהר ולסדר את ארץ ישראל, לאחוז בכנפות הארץ ויינערו רשעים ממנה.
השם יתברך יקנא לארצו ויחמול על עם קדושו שנאנק תחת שלטון הרשע הציוני שיכרת במהרה מקרב הארץ, אמן! אני מזהיר ואני את שלי עשיתי...איני נביא, אך תורה מפורשת היא שכשחוטאים ומכעיסים לפני השם בארץ קודשו, בא חורבן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 19:28 לינק ישיר 

סוף סוף נזכרו ברבנות בדיוק היום שהחלטתי לדבר על זה שימו לב לכתבה הבאה

הרבנות מצאה את הסיבה לבצורת: חטאי עם ישראל

מאת: מוטי לוי, מערכת וואלה! חדשות
יום שלישי, 16 בנובמבר 2010, 13:51

הרבנים הראשיים לישראל, יונה מצגר ושלמה עמאר, שלחו מכתב לכלל הרבנים בישראל בו הסבירו כי "יבשה הארץ בעוונותינו הרבים, והדבר אומר דרשני". השניים הורו להוסיף תפילה מיוחדת לבוא הגשמים

אחדות נדירה בתוך הציבור החרדי, בין הרבנות הראשית לישראל ו'העדה החרדית', האנטי-ציונית, סביב התפילות לירידת גשם. בימים האחרונים יצאו הרבנים משני הגופים בקריאה להתפלל על הגשם שטרם פקד את מחוזותינו.

"כלה קיץ וגם רובו של החורף עבר, ועדיין לא נושענו בירידת גשמי ברכה, ומצב המים בארץ ישראל בדוחק ובצער עצום ורב", נאמר במכתב שיצא בימים האחרונים לכלל הרבנים על ידי הרבנות הראשית לישראל. הסיבה לשנת הבצורת לפי המכתב היא חטאי עם ישראל, "יבשה הארץ בעוונותינו הרבים, והדבר אומר דרשני, וחובתנו במצב זה לפשפש ולמשמש במעשינו, ולהתקרב אל השם בכל לבנו, ולהפיל לפניו תחינתנו", נאמר מכתב.

כחלק מהתשובה על החטאים החליטו הרבנים הראשיים על הוספתה של תפילה מיוחדת בתפילות הבוקר, הצהריים והערב, בה נאמר, בין היתר, "עננו בורא עולם במדת הרחמים... תן טל ומטר לברכה על פני האדמה". על המכתב של הרבנות הראשית חתומים הרב יונה מצגר והרב שלמה עמאר, יחד עם דיין בית הדין הגדול הרב ציון בוארון.

פרסומת

גם ב'עדה החרדית' יצאו במכתב דומה בתחילת השבוע. במכתב עליו חתום בית הדין השל 'העדה החרדית', מתייחסים הרבנים גם למשמעות המיסטית-קבלית של הגשם, ובמקרה שלנו, של היעדרו. "עדיין לא ירדו גשמים והאדמה צמאה למטר השמים, וגם נמנע על ידי כך טובות רבות הנשפעות על ידי הגשמים וגדול יום הגשמים כידוע מחכמינו", נאמר במודעה שמתפרסמת מטעם העדה. לכן, קובעים הרבנים, כי "עד שיבואו גשמי ברכה יאמרו כל יחיד ויחיד בתפילתם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 19:30 לינק ישיר 

תפילה על הגשם מהרב שמואל אליהו רבה של צפת

"אבינו אב הרחמן. זה כבר כמה שנים שהגשמים בארץ מועטים. מקווי המים מתייבשים, מטעים נעקרים, וברכת הארץ מתמעטת. מתחננים אנו לפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו, שתשוב ותרחם עלינו ועל נפש כל חי ותוריד לנו גשמי ברכה. גשמים שישקו את פני האדמה. גשמים שיביאו ברכה לכולם. "אדם ובהמה תושיע ה'". וכשם שענית לאבותינו שהתפללו לפניך בלב שלם, כך תקשיב לבקשתנו ותשמע כל תחנונינו.
אמן כן יהי רצון. "

יחד עם כל בית ישראל הבה נתפלל שתתגשם עלינו שנה טובה ופוריה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 19:32 לינק ישיר 

אברהם אתה קצת קיצוני בקשר לציונים וכו'

הייתי מבקש ממך לעדן טיפה את הכתיבה שלך כי זה לא דרכה של תורה אחי לדבר כך אני יודע שיש בעולם החרדי כאלו ששונאים ציונות אני דוקא לא כל כך שונא ציונים או ציונות אם תרצה פרטים אוכל להרחיב בהמשך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2010 09:22 לינק ישיר 

למה אתה מתרגם את דבריו כשינאה !!!

לצערינו הרב הוא צודק !!!  הציונות אליה הוא מדבר הינה הציונות הרפורמית !!!

כלומר החברה שיוצאים בכל נפשם מול ה'  בכל דרך אפשרית ולא קשה לזהות אותם..

לעולם הציונים היו נגד היהדות והדת ועושים ככל כוחם להידמות לגויים בכל מחיר !

ואם אתה שייך לדעתך לזרם הציוני אז כנראה אתה לא מבין את המשמעות האמיתית שלה !

המושג ציוני דתי הוא בדיחה !! נועד לצורך "ליקוק" לחילונים בלבד !

זה בדיוק כמו להגיד  - "יהודי נוצרי" או "יהודי מוסלמי"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2010 11:09 לינק ישיר 

אדם דרור, אתה עוד אור בתוך חשוך ואפילת הדור החשוך הזה, יישר כח.
אתה לא צריך לכתוב "לצערנו הרב", אדרבא אתה צריך לשמוח שהשי"ת זיכה אותך להבדיל להפריד ולהבחין בין אמת לשקר, בין טהור לטמא, בין אור לחושך.
היהדות, זו עבודת השם.
ציונות זו עקירת התורה, וככל הגוים בית ישראל, ה' יצילינו.
ציונות זה שקר, טמא, חדשים מקרוב באו לא שערום אבותיכם, אשר הגה אותה לבן הארמי של ימינו, הנבל הכופר הידוע בנימין זאב הרצל ימח שמו וזכרו, בראשי תבות שמו בז"ה, שהוא בזה דבר ה', וסופי תיבות שמו זה לב"נ, נב"ל, כלבן הארמי שביקש לעקור הכל, כך זה ביקש באמצעות ציונות הארורה, לעקור הכל מעם ישראל, היל"ת, אך איך לא, זה לא היה מצליח לו אם לא היו מצטרפים אליו "שומרי המצוות" שהעניקו לציונות הארורה, הכשר, ובכך הכשירו אותה לבוא בקהל ולטמטם את מוחות וליבות בני ישראל בטומאה המחרידה הזו, הציונות הארורה.
אותם בוגדים שהעניקו לציונות גושפנקה ולגטימציה, ובכך היוו הם עצמם את לבוש הקדושה וההסוואה על טומאת הציונות, עלה תאנה שמכסה את כיעור וטומאת הציונות שמיסודה שקר כפירה ואפיקורסות.
הציונות היא התקוממות מן הגלות נגד רצון ה', וללא רשותו, הציונות בזה שונאת ולועגת לגזירת הגלות שגזר הקב"ה לצורך כפרתינו, במקום לרשת את הגהנם ח"ו, לאחר חורבן בית ראשון ושני, הגלות מכפרת ומזככת וממרקת עוונותינו עד ביאת ינון! ולא זולת! ויהי מה!
ומי שמתכחש ומורד בזה, גזירת כלייה וחרב תרדפהו להאבידו מן הארץ, וזה מה שקורה למדינה הציונית הארורה שלא יודעת נחת ומנוח ממלחמות וקרבות וחיה על חרבה ושפ"ד, וסופה כסוף גרמניה הנאצית, חורבן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 15:38 לינק ישיר 

אברהם באמת קיצוני בתגובות שלו. שנאת הציונים מעבירה אותו על דעתו.
נכון שעושים הרבה דברים רעים, אבל לעניות דעתי יש בינהם גם טובים ויש כאלו שיש להם זכויות.
אני יכולה להגיד שלולא קמה מדינת ישראל לא הייתי היום בארץ, הייתי נשארת באירופה ולא יודעת מה היה יוצא ממני. ואת המדינה הקימו הציונים שנואי נפשו של אברהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 16:37 לינק ישיר 

את המדינה הציונית הקימו מומרים, מסיתים ומדיחי הציבור לעבור על דיני תורה הקדושה, מינים ואפיקורסים רשעים, פורקי עול, בני בליעל בלי עול, בלי עול מלכו"ש ועול מצוות, שכפרו בעיקר ויצאו מכלל ישראל, בני פריצי עמנו, אשר לא יבואו עוד בקהל, ובדד ישבו מחוץ למחנה ישראל.
וכדי ללכוד ברשתם את העם היהודי, נטלו כל שמות הקודש כדי להתקראות בזיוף בשם "ישראל", ונטלו את השמות "ציון", "כנסת", "שקל", "ישראל", "ארץ ישראל", "משכן" וכולי וכולי ושאר מילי דקדושה וכיוצא בזה כדי להלביש לבוש קדושה למדינה העמלקית  הטמאה ומוסדותיה הארורים.
הציונים הכריזו מלחמה בהקב"ה ותורה הקדושה באמצעות הקמת מדינת הכפירה, אליה קיבצו ושבו בשבי מרבית העם לתוך הכלוב הציוני כדי לבצע בם זממם האפל, להשמיד ולעקור תורה אמונה ויהדות מעם ישראל, ה' ישמרינו!
הציונים הם שנואי נפשם של העם היהודי הקדוש בני אברהם יצחק יעקב משה אהרון דוד ושלמה עליהם השלום!
באמצעות המדינה הציונית וצבא הזימה והרציחה צח"ל/ צה"ל- צבא ההשמדה לישראל, רח"ל, באמצעות זה הציונים הארורים רוצים להבטיח את שלום השמד והכפירה ללא הפרעה מבחוץ שתקלקל להם את תוכניותיהם הזדוניות להעביר את העם היהודי על דתו, על דעתו ועל דעת קונו, השם ישמירנו! 
הציונים הם שונאי התורה ושונאי ארץ-ישראל, כופרים ארורים שהקשר בינם לבין תורה ואמונה אינו ולא כלום, ורק כדי ללכוד ברשתם את המון העם, קראו לעצמם בשם "חובבי ציון", "אוהבי ציון", "ציונים" כדי להראות כלפי חוץ כאוהבי ארץ-ישראל, בעודם למעשה אינם אלא שונאי ציון, שונאי ישראל, ושונאי ארץ-ישראל, מטמאי ארץ-ישראל ומחללי ובוזי כל קודש, עליהם נאמרת התפילה בתהלים יסוגו אחור כל שונאי הציון, "הציונים" ימח שמן וזכרם לנצח!
הקב"ה במהרה יכרית את המדינה הציונית העמלקית מקרב הארץ, ולא ישאר שריד ופליט למלכות המינות, הממלכה החטאה המקראת הזיוף בשם "ישראל", וימחה שמו של עמלק מתחת השמים במהרה בימינו אמן!
בעזרת השם יתברך, קרוב יומה של המדינה הציונית להתמוטט ולהתפרק ולהתבטל במהרה, בעגלא ובזמן קריב אמן ואמן!
וכל הרשעה כולה בעשן תכלה, כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ, בב"א!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 16:52 לינק ישיר 

אברהם אתה סופר קיצוני. לא עוסקת מי הקים את המדינה. רובם היום כופרים וזה נכון. אבל בכל זאת ישראל היא המרכז הגדול ביותר לעם היהודי ובו יש את מספר הישיבות הגדול ביותר בעולם. ונכון שהכל קשה, אבל בכל זאת יש תקציבים (מסכימה שלא הרבה ולא מספיק) לישיבות מה שאין במדינות הניכר.
אני באופן אישי ציינתי שאם הייתי נשארת באירופה -  אני באתי ממדינה קומוניסטית לשעבר, הייתי צריכה ללמוד בבית ספר של גויים (עשיתי שם את 2 הכיתות הראשונות וזה היה בבית ספר של גויים), ולא יודעת איך הייתי מבחינה דתית, ואני לא היחידה. הוריי שהיו יותר חרדים יותר ממני, היו מאוד ציונים וגאים במדינה. הם עברו את השואה ולא היו מחליפים שום ארץ נכריה בארץ ישראל. וכן במדינת ישראל.!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2010 00:30 לינק ישיר 

אברהם בוא אני יסכם לך את דעתי על רגל אחת

מעז יצא מתוק

הקליפה לא הייתה נותנת להקים את המדינה על ערכי הקדושה לכן עשינו ונהפוך הוא

שהקימו את המדינה על מנת שיהיו כל אזרחיה שיהיו כמו הגויים וכך גברנו על הקליפה ויצרנו מדינה יהודית

לא מחזיק טובה להרצל שאכן היה רשע

אבל את מה שהוא עשה כל צדיק היה רוצה שייפול בחלקו

מציע לך לקרוא את הספר ושפל אנשים יקים עלה של הרב הגאון הרב ברנד שליט''א
להורדה כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 14:12 לינק ישיר 

אברהם האם הורדת את הספר ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > בצורת שנת תשע''א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.