העטיפה מהממת!!!
הרבה יותר נורמלית מהדיסק הקודם ולדעתי היא מעוצבת הכי יפה מכל האלבומים שלהם...
נקווה שגם השירים יפים...
יעקב מרדכי בלי משקפים?
(סליחה על הפלישה לפורום...)
תוקן על ידי CHEDVA ב- 16/11/2010 21:11:11
נשלח ב-16/11/2010 21:41
וואו! יש פה דאבל הפתעה:
1. גרסטנרית חזרה לפורום בהפרש של 5 חודשים מההודעה הקודמת שלה כאן. והיא עוד מגדירה את עצמה כמעריצה.... :)
2. YBC 5!! לא ברור לי האם מדובר באלבום של שירי חנוכה או שזה קרוי על שם אחד השירים באלבום. אני נוטה יותר לאופציה השניה משלוש סיבות: א. אלי אמר שהשיר Daddy come home יהיה באלבום הקרוב, ואין לזה קשר לחנוכה. ב. אם זה נמנה כ-YBC5 ולא סתם ישיבה בויס חנוכה, זה בא לומר שזה חלק מהסדרה הרגילה כמו כל אלבום חדש ולא אלבום יוצא דופן של שירי חנוכה. ג. כתוב שהלחנים הם שלי אלי גרסטנר. לא הגיוני שהוא יוציא דיסק שלם של שירי חנוכה חדשים.
העטיפה חבל"ז בכל מקרה. לקח זמן לאתר את יעקב מרדכי (חמישי מימין בשורה התחתונה). אבל טוב לראות שהוא עדיין שם.
ע"פ דיווח שקיבלתי ממקור מהימן: הדיסק יקרא "חנוכה" לכבוד 2 מחרוזות חנוכה שנמצאות בו (לחנים חדשים) יהיה בו כמובן את השיר Daddy Come Home סך הכל 9 רצועות.
נשלח ב-17/11/2010 14:40
יש! 2 מחרוזות חנוכה? זה נשמע ממש טוב... זיהיתי שם את הקוגנים, את עזריאל ואת מוזס ביבי (וימ"ג, אלא מה). מישהו זיהה עוד מישהו? שעיה מרטין שם?
נשלח ב-18/11/2010 00:26
זה קצת מוזר שהוא קרא לדיסק "חנוכה"...בנאלי מדיי. נראה כאילו הוא לא מצא שם מתאים...
ו...9 רצועות??? זו חריגה מהדפוס הקבוע, ועוד כשיש 2 מחרוזות שהן שירי חנוכה...
בכולופן, מאד אהבתי את העטיפה! its realy realy aewsome!!
____
אלי כתב בפייס שהדיסק יצא ב"יום ההודאה" מישו יודע מתי זה יוצא בדיוק?
דבר נוסף, השיר "וזרעו" שיעקב מרדכי הלחין, גם אמור להכנס לאלבום הזה, נכון? נראה לכם שהוא ישיר אותו סולו?
נשלח ב-18/11/2010 08:01
חח.. איזה מצחיק... חשבתי שהוא כתב שהוא נמצא בשלב כתיבת התודות... :) לפי ויקיפידה מתברר ש-Thanksgiving בארצות הברית יוצא ב-25.11 מה שאומר שזה יצא בעוד שבוע מהיום!! יום חמישי בשבוע הבא.
גם לי לא ברור מה הקטע לקרוא לאלבום בשם חנוכה כלא מדובר על אלבום של שירי חנוכה.
לא מחייב ש'וזרעו' יהיה באלבום החדש. גם אם כן, לא נראה לי הגיוני שליעקב מרדכי תהיה רצועת סולו.
מה שנקרא - דבר בעיתו מה טוב... ישר לחנוכה. גימיק נחמד, רק שאצלנו הוא כבר לא יהיה רלוונטי :)
נשלח ב-18/11/2010 15:59
Coming soon for Chanukah 2010: the highly anticipated Yeshiva Boys Choir album, titled YBC 5 CHANUKAH, sure to become a Chanukah staple for many years to come.
In an exclusive interview with Jewish Music Report, Eli Gerstner Productions has confirmed that his fifth YBC album is currently being mixed and will be ready for a Chanukah release. The album features two Chanukah medleys and nine all new songs, including the beautifully poignant Daddy Come Home, performed by Gerstner in concert this past Succos. Preparations are also underway for an upcoming major concert in Toronto.
While YBC currently has 55 boys they are always on the lookout for new talent. For more information contact YBC at 718-853-9403.