חחחחח
יש מישהו מחובר?
היי שבוע טוב חברים!אני מניחה שהפורום שקט כ''כ בעיקר בגלל ספירת העומר...בכל אופן-עוד שבוע וחצי ל''ג בעומר. בנתיים-ממשיכים לשמוע את הצרצרים ליד המדורה...
שבוע מבורך!האמת שאני אישית לא מסוגלת יותר עם הצרצרים:(נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
לשמוע לאחר ספירת העומרנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ 24/6 MBC FOROM~פורום פרחי מיאמי החדש~
חברים -נשמח לחותמות מקוריות שלכם.מיאמוש -היה על זה אשכול?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ 24/6 MBC FOROM~פורום פרחי מיאמי החדש~
את מה לשנות?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ 24/6 MBC FOROM~פורום פרחי מיאמי החדש~
כדאי לקרוא את כל 1002 העמודים לפני שמגיבים??
אם משעמם לך רציניייייייי אז כןנשלח מהאנדרואיד שלי
לכתוב את ה1000 עמודים לקח קצת יותר מ7 שנים. כמה זמן ייקח לך לקרוא את זה?ואח"כ יש מבחן!