הי לכולם, צריכה את עזרתכם.. במסגרת המטלות הבלתי נגמרות שלי, אני צריכה לעשות 'הרצאת טד' בכל נושא שאבחר, באנגלית כמובן. חשבתי לדבר על מוסיקה חסידית ועל מיאמי. יש לכם רעיונות איך לבנות את ההרצאה? מה לומר? תודה מראש!
לא ברור מי קהל היעד להרצאה, אבל הייתי מזכיר כמה נושאים:
א. למה נפוץ הרעיון של מקהלת ילדים-בנים במגזר הדתי-חרדי (כתחליף לקול הנשי הגבוה)
ב. איך הכל התחיל להיות פופולארי בעולם (נדמה לי שפרחי לונדון)
ג. איך התפתח הסגנון מאז (להראות את הפער המוזיקלי הגדול בין פרחי לונדון והשירים הראשונים של פרחי מיאמי/טורונטו, לבין שירים הרבה יותר מתקדמים מבחינה מוזיקלית (למשל השיר When) ומבחינת הרמוניות קוליות (למשל ההרמוניות בין הקול הראשון והשני בשיר אם אשכחך ובעוד הרבה שירים)
נשלח ב-17/1/2019 20:21
בקליפ החדש של שמחה ליינר יש קטע שמראים 1000 ילדים מבצעים את השיר. אני זהיתי את מנחם צוויגלר:
תגידו, זה בסדר שעד כה לא התעניינתי כל כך באלבום שפרלמן הוציא לפני כמה שנים?! (שמעתי בזמנו כמה שירים, לא אהבתי אז גם לא התעמקתי) אתמול שמעתי לראשונה את 'אדון עולם' ודווקא ממש נהנתי.
נשלח ב-31/1/2019 21:09
שירה יהודית קודם כל הכל בסדר. יש שם כמה שירים טובים. יש בו הרבה אש לעשיה מוזיקלית וזה כייף בשבילינו. אבל יש בו משהו בוסרי כזה. כאילו שהוא היה ילד נשמע שהיה שר יותר מדויק. מוזר אולי בגלל ירחמיאל. בדיוק באתי להעלות איזה קישור שהוא העלה עכשיו משהו ארוחת ערב vip לא הבנתי מה זה.
בקטע רואים את אליהו, אלישע, מרק ודיויד שזו כנראה הנבחרת שתהיה בקליפ שרים ביחד את תפילת חופה.
וואו ממש יפה. אני רואה הרבה את התזמורת הזו. מעניין לראות אותם איתם. קצת אבסורד שזה חתונה והם מופיעים עם כ"כ הרבה כלים לעומת הופעה עם 4 כלים. אבל התבכיינו על זה מספיק. מחכה לראות. תודה על העדכון ושבוע טוב ושמח לכולם.