בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שיחה בforum

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2019 15:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2019 23:46 לינק ישיר 

הילד הזה שולם בראדט שר מדהים.
זה שיר של מרדכי בן דוד זכור לי שראיתי את מיאמי שרים את זה אולי איתו באיזה הופעה או שאני טועה..
בכ"א שיר יפה deddy dear

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2019 08:05 לינק ישיר 

*Daddy dear

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2019 03:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2019 23:38 לינק ישיר 

הי,ד"ש לכולםםםםם,
:),מיאמושש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2019 08:59 לינק ישיר 

וואי ,שניםם:)
מה איתך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2019 21:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2019 15:46 לינק ישיר 

מה מזכיר לכם שלפני שנה היינו בציפייה דרוכה לקראת האלבום החדש?! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2019 15:34 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

מה מזכיר לכם שלפני שנה היינו בציפייה דרוכה לקראת האלבום החדש?! 

שמחכים לעוד אחד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2019 15:42 לינק ישיר 

לא קשור כ"כ לפורום מיאמי. אבל בגלל שזה כ"כ מדהים ומרגש הייתי חייב לשתף ביצוע של איזה מקהלת ילדים לשיר של ישי ריבו הלב שלי. בהנחיה של רועי ידיד.
הילד השלישי משמאל ממש ריגש אותי. קאבר לשיר הלב שלי ישי ריבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2019 14:59 לינק ישיר 

נא להתפלל עבור שמעון שמחה בן פנינה יהודית לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2019 04:06 לינק ישיר 

נבירה בפורום הישן הזכירה לי נשכחות:

בשנת תשס''ז ירחמיאל ביגון יצא לסבב הופעות בכל העולם לרגל 30 שנה למקהלה.
גולת הכותרת היתה אמורה להיות הופעה באיצטדיון טדי יחד עם מרדכי בן דוד.
אלא שאז נכנסו לתמונה כל מיני עסקנים קיצוניים שהצליחו לגייס את גדולי הרבנים נגד המופע המתוכנן, וכל זה שבוע בלבד לפני מועד ההופעה! 
הפרט הכי הזוי זה שהמופע היה אמור להתקיים בהפדה מלאה, וכל הטענה לאיסור היתה שזה חוקות הגויים...
מרדכי בן דוד שפחד מחרם הודיע על ביטול השתתפותו (איזה לא נעים מול הקולגה הותיק ירחמיאל, אבל מבין אותו). ירחמיל לעומת זאת שהשקיע הון רב במופע ובהבאת הילדים לארץ - לא היה מוכן לוותר.
בסוף ההופעה התקיימה ואת מבד החליף חיים ישראל.

הייתי אז בן 10 ואני זוכר שדודה שלי הלכה להופעה הזאת... וכל הכותרות בעיתונים דיברו על הנושא... וכמו תמיד האשימו את החבדניקים...

איזה מזל שעברנו את התקופה החשוכה הזאת שהמוזיקה החסידית היתה בשבי אצל כמה עסקנים קטנים!
(ישי לפידות טען למנחם טוקר בחסידישקייט אונליין שהסיבה היא שהיום יש תקצוב ממשלתי לאירועי תרבות למגזר החרדי, וממילא אין לעסקנים דרכים לאיים. הקרדיט לאריה דרעי)

ואני מבין למה ירחמיאל לא ממהר להופיע בארץ... זו בהחלט חתיכת טראומה. ועוד הטילים בצוק איתן... 

יום נעים ובשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2019 04:07 לינק ישיר 

לא זכרתי את המקרה עד שקראתי, וזה עורר את זכרוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 01:25 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

נבירה בפורום הישן הזכירה לי נשכחות:

בשנת תשס''ז ירחמיאל ביגון יצא לסבב הופעות בכל העולם לרגל 30 שנה למקהלה.
גולת הכותרת היתה אמורה להיות הופעה באיצטדיון טדי יחד עם מרדכי בן דוד.
אלא שאז נכנסו לתמונה כל מיני עסקנים קיצוניים שהצליחו לגייס את גדולי הרבנים נגד המופע המתוכנן, וכל זה שבוע בלבד לפני מועד ההופעה! 
הפרט הכי הזוי זה שהמופע היה אמור להתקיים בהפדה מלאה, וכל הטענה לאיסור היתה שזה חוקות הגויים...
מרדכי בן דוד שפחד מחרם הודיע על ביטול השתתפותו (איזה לא נעים מול הקולגה הותיק ירחמיאל, אבל מבין אותו). ירחמיל לעומת זאת שהשקיע הון רב במופע ובהבאת הילדים לארץ - לא היה מוכן לוותר.
בסוף ההופעה התקיימה ואת מבד החליף חיים ישראל.

הייתי אז בן 10 ואני זוכר שדודה שלי הלכה להופעה הזאת... וכל הכותרות בעיתונים דיברו על הנושא... וכמו תמיד האשימו את החבדניקים...

איזה מזל שעברנו את התקופה החשוכה הזאת שהמוזיקה החסידית היתה בשבי אצל כמה עסקנים קטנים!
(ישי לפידות טען למנחם טוקר בחסידישקייט אונליין שהסיבה היא שהיום יש תקצוב ממשלתי לאירועי תרבות למגזר החרדי, וממילא אין לעסקנים דרכים לאיים. הקרדיט לאריה דרעי)

ואני מבין למה ירחמיאל לא ממהר להופיע בארץ... זו בהחלט חתיכת טראומה. ועוד הטילים בצוק איתן... 

יום נעים ובשורות טובות!

וואו לא ידעתי את זה. אבל את התקופה של המלחמה בהופעות אני זוכר בהחלט. חושב שהיו כמה שגרמו לשינוי בעניין וזה מבורך. בלי קשר מה שגרם לשינוי זה גם הדור והטכנולוגיה וממילא הפתיחות של החרדים שבחלקה היא לאו דווקא שלילית יש בזה גם דברים טובים אני מדבר יותר על היציבות ובריאות הנפש לא חלילה על דברים אסורים וממילא העסקנים מבינים שזה לא משהו שיש להם בכלל לפתוח פה. צריך לתת לאנשים מענה במקום שיחפשו את זה במקומות אחרים. ואם כבר פתחנו את זה אז אני חושב שעדיין חסר הרבה מאוד אירועי מוזיקה ותרבות בציבור החרדי וצריך לספק יותר. תודה על מה שכתבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2019 17:54 לינק ישיר 

מי יודע היכן יופיעו מיאמי? ז''א כשיגיעו לארץ באוגוסט, היכן תהיה ההופעה? וכמה נראה לכם שיעלה כרטיס? אני חייבת לדעת!!! חולמת להגיע..... תעדכנו!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שיחה בforum
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 1028 1029 1030 ... 1063 1064 1065 לדף הבא סך הכל 1065 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.